Firefox 5.0 bir önceki sayfaya geri dönme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ttm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar Firefox 5.0 kullanıyorum,tarayıcıda SDN forumda bir sayfa açtığımda bir önceki sayfaya üç tıklama ile geri dönüyor İE de böyle bir sorun yok,buna benzer sorun yaşayan veya fikri olan varmı?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Firefox 5 kullanıyorum SDN de böyle bir soruna rastlamadım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Var var böyle bir sorun, temiz kurulumla alakası yok, 4.0'da da vardı. Ben de geçenlerde takıldım buna. Hocam NoScript veya türevi bir eklenti kullanıyor musun?

Reaksiyon puanı
2,148
NoScript bende var, adblock da var, flashblock da var, sıkıntı hiç olmadı bende.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ayarlarından olmalı kadıköy. :)
Şimdi Noscript'i kaldırdım sorun da ortadan kalktı. Çözümünü de biliyormuşum meğer, birinin konu açması gerekiyormuş. :D

Reaksiyon puanı
2,148
Neymiş çözüm hacım noscripti komple kaldırmak mı yoksa bi ayar mı :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hiçbir ayar yapmadım. Kaldırdım, kurtuldum. :tongue: Fekat bir çözümünü bulursam mutlaka haber ederim dost.

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Var var böyle bir sorun, temiz kurulumla alakası yok, 4.0'da da vardı. Ben de geçenlerde takıldım buna. Hocam NoScript veya türevi bir eklenti kullanıyor musun?
Evet NoScript kullanıyorum,firefox 5i kaldırıp 4ü kuruyorum sorun düzeliyor tekrar 5i kurduğumda sorun devam ediyor,birde NoScript'i kaldırıp deneyeyim. Evet sorun NoScript'den kaynaklanıyormuş ''Shiftdelete.net sitesine güvenme'' yi seçince sorun düzeliyor.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
firefoxdan nefret ediyorum, takılmalar halen daha devam ediyor, firefox çöktü yazısı hep karşıma çıkıyor sinir oluyorum firefoxdan, en iyisi chrome başka iyisi yok.

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Noscript'in yeni sürümünde sorun görünmüyor. Sorun yaşayanlar şuradan yeni versiyonu indirip denesinler. (http://noscript.net/getit).
Noscript'i güncelledim sorun devam ediyor,sorun sadece SDN de yaşanıyor diğer sitelerde problem yok,Noscript'le SDN yi engellersem sorun çözülüyor,Noscript'i kaldırmak istemiyorum çünkü olmazsa olmazlarımdan.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Birara bende de bu sorun vardı pek üstelemedim, üstelemek yerine geri tuşuna sağ tık yapıp istediğim kadar geri giderek sorunu çözüyordum. Güncellemeler sonrasında ise bu sorun ortadan tamamen kalktı.