Firefox 4.0 Bazı Sayfaları Açmıyor Yada Çok Geç Açıyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan useryok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun zamandır FF kullanıyorum. FF 4.0 kurduktan sonra bazı sayfaları açmamaya başladı. Bazı sayfaları da geç açıyor. Mesela burada forumda bir yere girmek istedğimde tıklıyorum beklemeye başlıyor aynı linke bir kez daha tıklıyorum açılıyor. FF 3.6 da böyle bir sorun yoktu. IE 9.0 kurup denemeler yaptım FF 4.0 da açılmayan yada bekleyen bütün sayfaları açıyor. FF 4.0 i tamamen kaldırıp yeniden kurdum. Sorun hala devam ediyor. Başka yerlerde de aynı sorun ile karşılaşanlar varmış. Sizde de böyle sorun yaşayan varmı?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bendede tam tersi var :D
ff her sayfayı açıyo ama ie9 shiftdelete.net anasayfasındaki videoları açmıyo

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır FF kullanıyorum. FF 4.0 kurduktan sonra bazı sayfaları açmamaya başladı. Bazı sayfaları da geç açıyor. Mesela burada forumda bir yere girmek istedğimde tıklıyorum beklemeye başlıyor aynı linke bir kez daha tıklıyorum açılıyor. FF 3.6 da böyle bir sorun yoktu. IE 9.0 kurup denemeler yaptım FF 4.0 da açılmayan yada bekleyen bütün sayfaları açıyor. FF 4.0 i tamamen kaldırıp yeniden kurdum. Sorun hala devam ediyor. Başka yerlerde de aynı sorun ile karşılaşanlar varmış. Sizde de böyle sorun yaşayan varmı?

ben de aynı sorunu yaşıyorum.sayfalar geç açılıyo ya da sürekli açılmayı bekliyor...
Chrome ile aynı sayfaları deniyorum açılıyo...
az kaldı kaldıracam eski tarayıcım Chrome a geçecem walla :sneaky2:

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Bende aynı sorun hem chrome hem ff da var. Bilemedim sorun pc demi, tarayıcıda mı yoksa internette mi?... Çok sinir bozucu bir durum. Formatı basmaya az kaldı

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla arkadaş ben bunca yıllık FF kullanıcı olarak üzülerek söylüyorum FF u bırakmak zorunda kaldım. Chrome kurdum en sonunda. Şu anda Chrome ile açamadığım yada aşırı bekleyen sayfa yok. FF sorunu çözülürse tekrar geri dönerim ama şimdilik geri dönüş görünmüyor.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Valla arkadaş ben bunca yıllık FF kullanıcı olarak üzülerek söylüyorum FF u bırakmak zorunda kaldım. Chrome kurdum en sonunda. Şu anda Chrome ile açamadığım yada aşırı bekleyen sayfa yok. FF sorunu çözülürse tekrar geri dönerim ama şimdilik geri dönüş görünmüyor.

Dönme zaten şuan en iyisi Chrome .

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dönme zaten şuan en iyisi Chrome .

Öyle deme yaaa. FF eklentileri hiçbir tanesinde yok. Bir de aileden biri oldu FF artık :)
Chrome için eklenti baktım, birkaç tema ve birkaç işe yaramaz eklentiden başka bir şey yok.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben FF4 ü kurdum..1 gün sonra tekrar 3.6 ya geri dönüş yaptım..
3.6 ve 4 aynı profili kullanınca 4 kafayı yiyor zannedersem..En iyisi 3.6 ile yola devam...Ama bir an önce FFden kurtulmayı düşünüyorum artık..
FF, 600 MB RAM yiyen bir canavara dönüştü artık..Dua etsin, çok seviyorum FFyi..Bir türlü bırakamıyorum :)

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben FF4 ü kurdum..1 gün sonra tekrar 3.6 ya geri dönüş yaptım..
3.6 ve 4 aynı profili kullanınca 4 kafayı yiyor zannedersem..En iyisi 3.6 ile yola devam...Ama bir an önce FFden kurtulmayı düşünüyorum artık..
FF, 600 MB RAM yiyen bir canavara dönüştü artık..Dua etsin, çok seviyorum FFyi..Bir türlü bırakamıyorum :)

Aynı sorun bende de var. Bir türlü FF u bırakamıyorum ama bu sorun da çok uğraştırıyor. Yani sayfaların açılmaması büyük sıkıntı. Şimdi bir yerde daha okudum 3.6 nın üstüne kurunca sapıtıyormuş. Mozilla ile ilgili bütün dosya ve registry kayıtlarını sildim. Yeniden kuracağım. Bakalım ne olacak.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

Biraz önce Firefox ve Mozilla ile ilgili bütün dosya klasör ve registry kayıtlarını bulup sildim. FF 4 ü yeniden kurdum. Şu anda sorun çözüldü gibi görünüyor. Çak fazla beklediğim sayfalar falan şimdi normal açılıyor. Sayfa açılmama gibi bir sorun yok. Sorunu yaşayanlar denesin bakalım...

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce Firefox ve Mozilla ile ilgili bütün dosya klasör ve registry kayıtlarını bulup sildim. FF 4 ü yeniden kurdum. Şu anda sorun çözüldü gibi görünüyor. Çak fazla beklediğim sayfalar falan şimdi normal açılıyor. Sayfa açılmama gibi bir sorun yok. Sorunu yaşayanlar denesin bakalım...
deneyecem bakalım bende de düzelecek mi çünkü ben de
FF 3.6 nın üzerine kurmuştum...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
şimdiye kadar hiç bir FF sürümünü birbirinin üzerine kurmadım :) Raslantımıdır nedir bilgisayarımın format zamanları, hep FF'nin yeni sürümlerine denk geldi :) FF4'ümü emektar masaüstü bilgisayarıma kurmadım çünkü ona da format atıcağım zaman kurucam :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aynı sorun bende de var. Bir türlü FF u bırakamıyorum ama bu sorun da çok uğraştırıyor. Yani sayfaların açılmaması büyük sıkıntı. Şimdi bir yerde daha okudum 3.6 nın üstüne kurunca sapıtıyormuş. Mozilla ile ilgili bütün dosya ve registry kayıtlarını sildim. Yeniden kuracağım. Bakalım ne olacak.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

Evet kesinlikle haklısın. Bende bir ara bir makale de okumuştum. Eğer eski ve yeni sürüm Firefox aynı profili kullanırsa biraz bocalama olabiliyormuş. Aslında Bende o yüzden PROFIL olayına gönderme yapmıştım :)
Ama durum şu ki...Firefox 3 ün kullanmış olduğu Profilde benim için önemli olan kayıtlar var..Dolayısıyla silmem mümkün değil. Gerçi profilin bir yedeğini ve pluginle verileri aktarma işlemi mümkün gibi görünse de o profile dokunmaya hiç niyetim yok :) Hatta bütün şifreleri Chrome a yollasama da o profil yine de benim için önemli ve dokunulmaz...

Ve senin de yaptığın gibi Profil, Registry kayıtları ve Firefox ile ilgili herşey silinip Temiz bir Firefox4 kurulumu yapılırsa gerçekten Firefox un çok iyi çalıştığı görülüyor. Format attığım birkaç makinede kontrol ettim, gerçekten son derece hızlı ve güzel çalışıyor.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
yerimlerinin yediğini rahatlıkla eklentisiz alabilirsin (ctrl + shift +B) :) şifrelerini de password exporter eklentisiyle alabilirsin :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Mozbackup ile aktaracağınız öğeleri seçip deneyin bakalım bir de, şifreler geçmiş eklentiler vesaire diye ayırıyor.

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox 4 ü FF 3.6 nın üzerine kurmuştum,
Your Uninstaller programının Super Mode ile kaldırıp yeniden kurdum...
Şu anda gayet stabil ve hızlı :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım hiç bukadar uğraşmana gerek yok. Yok mozillayı sil tekrar yükle bütün dosyalarını sil bunlara hiç gerek yok anlatim çözümü çok basit.
C:\Documents and Settings\"Hesabınız"\Application Data\Mozilla içine giriyosunuz orada ""Extensions"" isimli klasörü siliyosunuz sorununuz halloluyo bukadar;)