- Reaksiyon puanı
- 31
Konuyuda o kadar araştırmıştım daha önce açılmışmıdır diye dün gece bulamadım hay bendeki bu şansın :/
Konuyuda o kadar araştırmıştım daha önce açılmışmıdır diye dün gece bulamadım hay bendeki bu şansın :/
Aslında sana sormakta içimden geçti lakin artık çok geçKısa zamanda göreceksin demiştim SDN'nin tercihini ama geç oldu biraz![]()
çoğunluğa uy alt yazı izleAslında sana sormakta içimden geçti lakin artık çok geç![]()
Oy verenlerin yarısı şimdi yoklar bu anket geçerli değil benim açtığımda dublaj açık ara önde olacaktıçoğunluğa uy alt yazı izle
dublaj bekleme sıkıntısı da olmaz.zamanında izlersin filmleri.
Anket sıfırdan açılsaydı altyazı izlediğinize utanacaktınız lakin modlar önümü kesiyorAltyazı:
"Konuyu görünce dedim kesin bu güncellemede @-Beneficence-'nin parmağı var. Yanıltmadı sağolsun. :sleep:"
Anket sıfırdan açılsaydı altyazı izlediğinize utanacaktınız lakin modlar önümü kesiyor![]()
![]()
Anket sıfırdan açılsaydı altyazı izlediğinize utanacaktınız lakin modlar önümü kesiyor![]()
![]()
Konuyu dün gece açmıştım öğlene doğru pc'ye ancak girebildim ben geldiğimde konular çoktan birleştirilmişti oylama sayısı hakkında bir fikrim yok ama bu kadar fark olmuşmudurki..?:mrgreen:Senin sıfırdan açtığın bir konu vardı sanırım. Ben oy kullandığıma 30 altyazılı- 7 dublaj diyen vardı.
''veya'' birleşik yazılır.:biggrin:
Animasyonlarda dublajı tercih ederim, geri kalan herşey için altyazı.
Olmuştu. Ben vermiştim 30. altyazı oyunu.Konuyu dün gece açmıştım öğlene doğru pc'ye ancak girebildim ben geldiğimde konular çoktan birleştirilmişti oylama sayısı hakkında bir fikrim yok ama bu kadar fark olmuşmudurki..?:mrgreen: