Film önerisi

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben yaklaşık 10 senedir yoğun bi şekile film izliyorum ve toparlayabildiğim kadarıyla 1000 civarında film izlemişim. Bir okadar da yarısında bıraktığım film var. Artık film izlerken sürekli senaryo, kamera açıları arka plan hataları ışık kurgu gibi şeyleri takip ettiğimi farkettim ve bunu farkettiğimde de yazmaya başladım. O yüzden seni tebrik ederim Ülkemizde ne yazıkki senaryo yazan kişiler Tekelleşmiş durumda ve amatör olarak pek fazla kişi yazmıyor. Yazdıklarını blog halinde paylaşman dileğiyle. :)

Bu film beni çok duygulandırmıştı. Bi bak istersen

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0281358/a-walk-to-remember.html

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Eğer yazmak istiyorsan özellikle film yazmak istiyorsan izlemelisin öyle sikici olur kadin erkek arasinda bişey geçmesin filan gibi kesin çizgilerle film seçilmez eğer bu şekilde seçersen iyi film kötü film ayrimi yapamayabilirsin bence önüne çikan her filmi izle bir süre sonra kafanda kendi yarattiğin bir algi oluşacaktir ne tür filmlerden hoşlandiğina karar verebileceksin o zaman.burada herkes sana en güzel film bu bile dese sen sevmeyebilirsin o yüzden benim tavsiyem ayrim yapma sadece izle kendi fikrini kendin oluştur:)

Özellikle senaryo yazmak istemiyorum. Ama, ölümsüzleştirme fikri müthiş bişey. İnsan ölümsüzleşebiliyor, ölümsüzleştirilebiliyor. Bu çok zevkli olmalı :) Sadece film izlemeyeceğim tabi, okuyacağım yazacağım. Çizgiyi çekmemin nedeni, halen genç olmam. Nefsime yenilmek istemem. :)

Teşekkür ederim arkadaşlar, umarım hepsini izleyeceğim.

[MENTION=98472]Black Wolf[/MENTION] Umarım yazabilirim :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Abi, film müthişti. Gerçekten harika bir filmdi. İlk 15 dakika bu kadar beğeneceğimi hiç tahmin etmiyordum. Tam bırakacaktım izlemeyi, düşündüm dedim ki eğer bugün bırakırsam bu alışkanlığı kazanamam. Ve bitirdim. Gerçekten çok güzeldi. Şimdi ne izliyeyim abi, yanıma gel demiştin :P :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
film müthişti. Gerçekten harika bir filmdi. İlk 15 dakika bu kadar beğeneceğimi hiç tahmin etmiyordum. Tam bırakacaktım izlemeyi, düşündüm dedim ki eğer bugün bırakırsam bu alışkanlığı kazanamam. Ve bitirdim. Gerçekten çok güzeldi. Şimdi ne izliyeyim abi, yanıma gel demiştin :P :D

heheh. beğendiğine sevindim. :)

istersen bulunduğun ruh halini söyle, o haline göre bir tür tavsiye edeyim. entegrasyonun daha kolay olur.

ya da ruh haline ben şekil vereyim:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
heheh. beğendiğine sevindim. :)

istersen bulunduğun ruh halini söyle, o haline göre bir tür tavsiye edeyim. entegrasyonun daha kolay olur.

ya da ruh haline ben şekil vereyim:)

Senin msn vardı bende, bi eklesene byefsane @ shiftdelete.net :D.