Film önerisi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar selam

Biliyorum, forumda bu şekilde binlerce başlık ve konu var. Ancak, ben yeni bir alışkanlık kazanmak istiyorum. En son incir reçelini izledim, ve yazar olmaya karar verdim. Gerçi, her türk yazar veya şair ya, neyse :D.

Ben, nefsimi zorlamayacak mümkünse sıfır o tarz sahnesi olan film önerilerinizi bekliyorum. Halen gencim, ve nefsimi zorlamak, şeytana koz vermek istemiyorum. Okuyarak, izleyerek ve yazarak geliştirebilirim kendimi. Genel külltür aşkım arttı, idare ediniz :)

Çok içten gelen cümleler kurarak bir konu açtım, saçmalamış olabilirim. Teşekkürler

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
İzlemediysen Kaos (Jason Statham)
Kehanet (Nicolas Cage)
BlackJack (21 diye de geçer) önerebilirim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşın önerdiği filmleri izlemeni önermem. hiç bir numaraları yok :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
incir reçelinde okadar duygulandıysan,kelebek ve dalgıç elbisesini izle

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
O kadar duygulanmadım da, ölümsüzleştirmek fikri müthiş bişey. İnsana yazma aşkı aşılıyor :D.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Gizli pencere (stephen king kitabından çevrilen)
Akıl oyunları

izledin mi bunları ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar, ben bilgisayara indirip hiç yabancı film izlemedim. Yerli de çok az izledim. Yani, oturup film izleyeyim ufkum açılsın diye bi fikrim yoktu. Ancak, yazmak istiyorumm artık, ve yeni bakış açıları yeni öyküler görmem gerekiyor, sanırım :D.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
X Men serisi
Kelebek etkisi
Gizli pencere
Kemik koleksiyoncusu
Cinderalla Man

Bunlar şimdilik aklıma gelenler :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Veda, Nefes, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Vavien, Propaganda, Abimm, Kubilay vs. geçerli filmler izlemediysen. Erotik sahneler barındırmıyorlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
X Men serisi
Kelebek etkisi
Gizli pencere
Kemik koleksiyoncusu
Cinderalla Man

Bunlar şimdilik aklıma gelenler :D

kız erkek ilişkiis istemiyorum demiş, sen kelebek etkisini önermişsin. şişkonun odada yaptıklarını hatırlamıyorsun sanırım :D

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne tarz filmlerden hoşlanırsın yada izlemeyi seversin ben genelde aksiyon yada bilim kurgu severim ona göre yardımcı olmak isterim...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
kız erkek ilişkiis istemiyorum demiş, sen kelebek etkisini önermişsin. şişkonun odada yaptıklarını hatırlamıyorsun sanırım :D

Aha unutmuşum ben onu :D Bakış açısı değişsin diye farklı bir yapıt önereyim demiştim :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Veda, Nefes, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Vavien, Propaganda, Abimm, Kubilay vs. geçerli filmler izlemediysen. Erotik sahneler barındırmıyorlar.

Nefes, abimm izledim. Hacivatla karagözü tv'de görmüştüm, ancak izlemedim. İnception'u izledim..

Arkadaşlar, film seçmem :D. Ancak, dediğim gibi sahneler olmazsa müthiş olur. Bi de, alışkanlık kazanmam için, iyi filmler izlemem gerek sanırım :)

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION], filmin altyazısını nette bulabilir miyiz? Zamundadan indireyim eğer bulabiliyosak?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi istiyorum, tek istemediğim şey, kadın erkek arasında geçen yerlerin olmaması. Televizyonda gösterilir ya, öyle :P
incir reçeli tarzında sahneleri olan bir film demişin,kadın erkek arasında gecen bir olay incir reçeli, sen kadın erkek arasında gecen yerleri istemiyon.burda çakışma var

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
İşte, bende bundan bahsediyorum. Bu konudan, devam edeyim hep :). Tamamdır, zamundadan indirmeye başlıyorum :D.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nefes, abimm izledim. Hacivatla karagözü tv'de görmüştüm, ancak izlemedim. İnception'u izledim..

Arkadaşlar, film seçmem :D. Ancak, dediğim gibi sahneler olmazsa müthiş olur. Bi de, alışkanlık kazanmam için, iyi filmler izlemem gerek sanırım :)

İçlerinden özellikle Veda'yı izlemeni kesinlikle öneririm. Salih Bozok'un anlatımıyla Atatürk'ün hayatını öğreticilikten ziyade duygusal bir havada anlatıyor. Çok etkileneceğine eminim.

Vavien'de Engin Günaydın ve Binnur Kaya oyunculuklarını konuşturuyor. Başlarda sıkılabilirsin ama sonu güzel bitiyor bence. Aradığın gibi ilham verici bir film olabilir.

Propaganda ise Kemal Sunal ve Metin Akpınar'la zaten izlenmeyi hak eden bir film. Bir kaç yerde Meltem Cumbul ile Rafet El Roman'ın samimi sahneleri olabilir yanlış hatırlamıyorsam ama filmin tamamını göz önüne alınca değeceğini düşünüyorum, gerekirse atlarsın.

Kubilay oyunculuk kalitesi olarak biraz düşük gibi geldi bana ama belgesel tadında izleyebilirsin tarih ilgini çekiyorsa :)

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü salt komedi bir film değil belki yanılgıya düşmüş olabilirsin isminden dolayı, izlenmeyi hak edecek bir film bence. Ayşen Guruda, Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk izlenesi isimler.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Vedayı izlemeyeceğim :). Vavien çekilirken magazinde denkgelmiştim, izlenebilir. Propagandayı hatırlıyorum, sanırım. Tarih filmi, sanki bu aşamada sıkıcı olur. Olmaz mı? :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kubilay sıkıcı olabilir belki ama Veda'nın olmayacağına eminim. Tercih senin gene de :)

Reaksiyon puanı
1
kader ajanları (mat damon) nı seyret derim
son zamanlarda gördüğüm en iyi senaryo

o da olmadı karayip korsanları 4 ....

Reaksiyon puanı
68
hmm. Bakiyim aklımdakilerini söyliyim.

Esaretin bedeli
127 saat
halk düşmanları
v for vendetta
sherlock holmes
karayip korsanları serisi
küp serisi
zoraki kral
cennetin çocukları
baran
sarhoş atlar zamanı
kanlı elmas

zaten çoğuun adını duymuşsundur. Ama hepsi izlenmeye değer. Aklıma gelirse eklerim. Hepsi temiz :mrgreen:

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eğer yazmak istiyorsan özellikle film yazmak istiyorsan izlemelisin öyle sikici olur kadin erkek arasinda bişey geçmesin filan gibi kesin çizgilerle film seçilmez eğer bu şekilde seçersen iyi film kötü film ayrimi yapamayabilirsin bence önüne çikan her filmi izle bir süre sonra kafanda kendi yarattiğin bir algi oluşacaktir ne tür filmlerden hoşlandiğina karar verebileceksin o zaman.burada herkes sana en güzel film bu bile dese sen sevmeyebilirsin o yüzden benim tavsiyem ayrim yapma sadece izle kendi fikrini kendin oluştur:)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
arkadaşın önerdiği filmleri izlemeni önermem. hiç bir numaraları yok :D

Anlayamamışsın senaryoları ondan öyle diyon de mi seni gidi seni :) :) :)

ben numaraları olduğundan önermedim ki kadın erkek o tarz olaylar olmasın demiş ondan söyledim ayrıca diğerleri için demiyorum ama kaos bana göre taşıyıcı yı saymazsak stathamın en iyi filmi.