FIFA 12 Çıktı!

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kimse gücenmesin darılmasın ben fifayı yıllardır oynarım ama şuanki oynanış açısından 12 pek hoş olmamış.Bana göre oynanış açısından hala gelmiş geçmiş en iyi seri Fifa11dir.Ama bakalım kısmet belki 13 e nasip olur.Bu arada 12'ye süper ligi eklerler umarım bekleyen arkadaşların sayısı baya fazlaymış
kardeş fifa 12 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur. keşke video çekseydim de koysaydım, outa çıktı (rakip takım) zannetiğim topu çizgi üzerinde oyuncu durdurdu ve orta yaptı. içeride bekleyen forvetin gerisine düşünce top, geri adım atarak bacaklarını öne uzatıp oturdu ve yavaş bi kafa vuruşuyla gol attı..bu gol bile anlattı bana en iyi futbol oyunun hangisi olduğunu...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ps3 te amcaoğluyla kapıştık gol atamadım:D
Oyunda zor geldi açıkçası
pcde biraz çözmem gerek olayı :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ben baya baya çözdüm tabi bilgisayara karşı taktical defansı kapatıyorum yoksa olacak gibi değil legendery'de oynuyorum her takım barcelona kesilip %95 topla oynamayla eziyor ancak mutliplayerde çok güzel olacaktır. Legacy defans tam bana göre, eski pres sistemi ama yinede eskisi gibi kolay değil, rakibe öyle cart diye dalınca topu kapamıyorsunuz topu çekiyor, bilek hareketleriyle geçiyor sizi yada ayağına dalıp kartı yiyorsunuz. Uygun anı bekleyip önden dalmak lazım ki zaten oyuncular artık öyle rasgele dalmıyorlar topu küreklemeye çalışıyorlar tabiri caizse.

impact engine 3 gündür gördüğüm kadarıyla mükemmel çalışıyor demodaki sorunları aşmışlar tek saçma hareket olmadı acaba olurmu diye ağır çekimde izliyorum sürekli mükemmel görüntüler çıkıyor ama dediğim gibi impact engini gördüğümüz pozisyonların %80'inde kartta görüyoruz sürekli artistik şekilde düşmüyorlar yani, bu iyi bir ayrıntı olmuş. Birde oyuncuların bileklerini kullanmaları çok güzel ayak içi, dışı, üstü, topuk vs topun pozisyonuna göre artık nasıl vuruyorlarsa çok güzel ve gerçekçi yapmışlar animasyonları, EA'nın neden Battlefield 3 gibi bir oyunda fifanın animasyon motorunu kullandığını anladım.

Son olarak bu sene yeni gelen tele-broadcast kameraya değinmeden geçemiyorum mükemmel yapmış herifler TV'de gerçek maç izlenimi veriyor resmen normal eski tele kameraya alınca oyun başka bir oyun oluyor yeni kamera resmen oyuna bir hava getiriyor, başka bir kamerada oyuna yazık etmemenizi tavsiye ederim, açıyı biraz yükseltip uzaklaştırıp ince ayar yaptım süper oldu. Özellikle bir kanattan diğer kanada attığımız havadan uzun paslarda topun dönüşü ve aldığı falso resmen görünüyor sanki topa ben vuruyorum okadar gerçekçi tabi topa vuran oyuncunun her zaman aynı sekilde vurmaması, her vuruşunda vücudunu değişik şekilde yana yatırışı, savrulması, elleri kolları vs çok gerçekçi.

benim hiç umrumda değil daha Galatasaray'la bile oynamışlığım yok ama Spor toto süper ligin gelecek olmasıda bir avantaj.

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aykutyenihan oyuna spor toto süper lig mi eklenecek? son cümlene takıldım da :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hemen gittim orjinali sipariş verdim.
.
.
.
.
Şaka be olur mu öyle şey <:D nerden bulayım 100 lira <:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aynen öyle:)

aykutyenihan oyuna spor toto süper lig mi eklenecek? son cümlene takıldım da :D

Şuan Istinye alışveriş merkezinde Avea sponsorluğunda lansmanı var. Türkiye ligi kısa bir süre sonra oyuna güncelleme ile geleceği söylendi.

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

Dev sinema salonunda Fifa 12 maçları başladı çok süper. :)

Süper lig gelecek kesinlikle resmi ağızdan söylendi. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Şu ana kadar bir hata gördüm o da gol olduğunda rakip oyuncunun benim adama çarpıp yerde gol sevinci yaşamaya çalışmasıydı.Onun dışında taktical defence ile semi proda anca rahat oynuyorum yoksa her maç 2-3 fark :D

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

oh oh, iyi bakalım, türk takımları olmasaydı oyundaki manager moda dokunmayı dahi düşünmüyordum :)

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Şu ana kadar bir hata gördüm o da gol olduğunda rakip oyuncunun benim adama çarpıp yerde gol sevinci yaşamaya çalışmasıydı.Onun dışında taktical defence ile semi proda anca rahat oynuyorum yoksa her maç 2-3 fark :D

ben tactical defence'i sevmedim abi salla, şimdi bu oyunu 2 ay sonra götürüp dayıoğullarıyla oynacağım, adamlar ne anlar tactical defence'ten :D

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Oyunu kurdum ama :D

İlk maça başlarken GS yi seçtiğimde 55 Numaralı Forması ile Sabri geldi :D ALT+F4 çektim :D O ne dedim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
taktical defansı ister sevin, ister sevmeyin, ister açın ister kapatın; defansta zamanlamayı her halükarda yapmanız lazım yoksa top almak yine zor adamın pesinden deli gibi koşup durursunuz adama uygun mesafeden yada koşu yoluna doğru veya topu atacağını tahmin ettiğiniz yöne doğru kaymanız şart:) Gerçek hayattada böyle değilmi:D

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
taktical defansı ister sevin, ister sevmeyin, ister açın ister kapatın; defansta zamanlamayı her halükarda yapmanız lazım yoksa top almak yine zor adamın pesinden deli gibi koşup durursunuz adama uygun mesafeden yada koşu yoluna doğru veya topu atacağını tahmin ettiğiniz yöne doğru kaymanız şart:) Gerçek hayattada böyle değilmi:D

aynen öyle, tactical defence'i kapatsanız dahi top almanız fifa11'den çok daha zor hale gelmiş, bazı zamanlar professional'de rakip takım oyuncuları sinir ediyor:mad:. Öyle ki Türkiye ile Uruguay'ı 1-0, USA'yi ise zar zor 3-2 yenebildim :D

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar yeni gamepad almayı düşünüyorum ancak kararsızım.Sizce kullanış ve sağlamlık açısından hangisi alsam ne kadar süre dayanır ve beni pişman etmez.Çünkü biliyorsunuz bir kez alıp uzun süre kullanmak istiyorum.Lütfen daha önce gamepad kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olsun.

Microsoft x360 Wireless Gamepad (bildiğim kadarıyla pc için bağlantı sticki var)
Logitech F710 Wireless Gamepad

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kablosuz xbox360 kolum var çok kol kullandım hayatımda kullanığım en rahat gamepad zaten bütün oyunlarda direkt destek veriyor çokta memnunum ama analog'a alışma devresi olduğundan direkt kimseye öneremiyorum f710 ise bildiğin playstation formunda kablosuz, bence sen logitech al. Hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum, xbox gamepad'in 2 versiyonu var kablolu normal usb girişlidir bide kablosuz, eğer kablosuz versiyon alırsan her gamepadda olduğu gibi bununda usb wireless adaptörü var ama xbox kolu olduğu için kutusundan çıkmıyor kolu aldığın yerde bulunur çoğunlukla, zaten nettede var 30 tl civarı.

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

üstteki mesajı düzeltelim direkt kutulu versiyonu da varmış biz görmemişiz.

[video=youtube;2htcUKCtTwE]http://www.youtube.com/watch?v=2htcUKCtTwE[/video]

http://www.ps3oyunhavuzu.com/xbox_360_wireless_controller_for_windows_U11095.html

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Öncelikle teşekkür ederim bilgiler için.Yukarıda sağlamlık ve dayanıklılık dedim benim için ilk sırada gelen faktörler ama aslında bu pil süreleri falan da önemli mesela x360 Wireless Gamepad aldığımda bataryası şarj imkanız sunuyor bildiğim kadarıyla o şarj ne süre dayanır buna karşın F710 Wireless Gamepad pille çalışıyor, pil süresi nedir.Bu kıyaslamada önemli benim için, bu konularda da bilginiz varsa tavsiyelerinizi duymak isterim arkadaşlar.Son olarak bizim kullandığımız 15-20Tl'lik gamepadler 2 ay dayanmıyor bunların dayanma süresi hakkında da bilgi veririseniz çok faydalı olur

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni gamepad almayı düşünüyorum ancak kararsızım.Sizce kullanış ve sağlamlık açısından hangisi alsam ne kadar süre dayanır ve beni pişman etmez.Çünkü biliyorsunuz bir kez alıp uzun süre kullanmak istiyorum.Lütfen daha önce gamepad kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olsun.

Microsoft x360 Wireless Gamepad (bildiğim kadarıyla pc için bağlantı sticki var)
Logitech F710 Wireless Gamepad

ben 10 liralık oyun kollarını kullanıyorum gayet memnunum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
he he evet gayet rahat oynanıyor onlar la da kablosuzmuş falan filan yalan onlar :D

dün eminönünde tesadüf gördüm 25 liraya kablosuz kol aldım bildiğin çin malı ama canavar:) aslında xbox kolum vardı denk gelmişken bir tanede ps3 olsun.

yani lafın kısası çinlileri çok küçümseme bence:)

5EepL.jpg

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
dün eminönünde tesadüf gördüm 25 liraya kablosuz kol aldım bildiğin çin malı ama canavar:) aslında xbox kolum vardı denk gelmişken bir tanede ps3 olsun.

yani lafın kısası çinlileri çok küçümseme bence:)

5EepL.jpg

yok canım idare ediyor bi süre ucuz kollar :D pahalıya gerek yok oda bozulabilir :D

iyimiş kablosuz tam peslik

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sayısız kol kullandım heralde benim kadar çok kullananda yoktur maça sinirlenip kırdığım için. kişisel görüşüm playstation tarzı sixasis kollara 70-80 milyon para vermek akıl işi değil yemişim logitechini bilmem neyini, hepsini ele oturuşu rahatlığı aynı al kablosuzunuda yapmış herifler. en az 70 lira verene kadar 3-5 tane bundan al 2 sene kol derdin olmaz iki günde bozulduğunu görmedim kendin kırdım orası ayrı. Ama xbox tipi kollara verilen paraya acımıyorum çünkü kullanmayan bilemez gerçekten rahatlık açısından tasarlamış en iyi kol elinize ilk aldığınızda anlıyorsunuz. Aslında bu kollarada okadar para verilmez ama gel gör ki çinliler daha yaygın olarak kopyalamamışlar çok aramama rağmen aynısını bulamadım.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
En iyi kollar Snoopy'nin alın 10tl ye gitsin :-)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu da benim kullandığım :D
product_format7_125160044.jpg

Birkaç sene önce Teknosadan almıştım. Pek kullandığım yoktu, şimdi Fifa 12'yi bununla oynuyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
İşte fifa bu yüzden bir numara çünkü bu detaylar başka hiçbir futbol oyununda yok. Peste yüzler daha çok o yüzden grafik daha iyi diyenelre gelsin grafik yüz demek değildir.

Fifa12 yoğun kar yağışında Flu görüntü ve oyuncuların ağızından çıkan dumanlar...Tek detayda bu değil üstelik.

tHvbJ.jpg

hayret830

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya nasıl indirdiğinizi öğretirmsnz ??
Ben yeniyimde :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
utorrent kur zamunda veya isohunta Fifa 2012 pc yaz S L değerleri yüksek olan bi torenti indir üzerine tıkla u torentle açılır tamam de gelen uyarılara o iner ama ne zamana iner bende bilmiyom

Suvaries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler vallahi ballısınız (: Harbiden görntülerden ve videodan qzl qozukuor. Benim işlemci eski . 1.7 ghz intel olnca (2006 da aldm pc) tabi oyun acılıorda oynanmıor öyle bir kasma yok :D Alıştırma yerine gelemiom nerdeyse . Yeni işlemci şart . Kullananlar memnun sanrm fifa 12 kullanıp memnun olmayn varmı. (: (: