En son kablosundan sallaya sallaya camdan aşağı atmıştım![]()
Eheheh <

En son kablosundan sallaya sallaya camdan aşağı atmıştım![]()
fifa hiç kusura bakmasın mükemmel derecede b.ktan bi oyun olmuş 2 saat basıyom tuşa adama girmiyo yanında koşuyo s den elimi ekince de anında çalımı yiyo her kafa topunu rakip alıyo böyle saçmalık mı olur...
Ben topu alana kadar kıçımı yırtıyom adam 2 dk da geliyo alıyo saçmalık resmen
Delirtti beni...amatör bi oyuncu değilim yıllardır oyuyom fifayı ama 2007 bin kat daha güzel...
oyunun tek gerçek sorunu penaltılar, hakemlerden başka sorun göremedim oyunda. impact engine dediler yeni bir sistem ancak bu kadar sorunsuz çalışabilir hergün en az 10 maç yapıyorum 1 defamı saçmalamaz, bir kere başıma komik bir durum gelmedi. Taktik defans diyorlar bu sistem zor gelince oyuna giydirmeye gerek yok klavyeyle bu oyunu oynamayın lütfen ayrıca fifa simulasyon oyunudur kolay bir oyun olduğunu kimse söylemedi futbol zaten kolay birşey değildir, daha kolay eğlenmelik oyunlarda var piyasada.Online oyunda kaleci seçiyormuş ergenler buda gerçek bir sorundu ama ea yeni yama çıkartmış bu olayı da bitirmiş. ins yeni bir yamayla şu hakemlerin penaltı çalma ısrarını aşarlar bunun dışında oyun tek kelimeyle kusursuz.