FIFA 12 Çıktı!

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kontorland kolumu sorunsuz tanıdı ben kesin birşer çıkar diyordum. 2011 e göre baya iyi olmuş da rakip biraz fazla top çeviriyor :D

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bu arada RS çalışmıyor bende buna bir çözüm var mı ?
Bir de bu user game costumusation ların pek bir numarasını görmedim hızlı koşturmak, pas atmak vs dışında.
İkincisi tactical defending le legacy defending i seçiyorum ama onun dışında başka ayar yapmak gerekiyor mu bir yerlerde ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
benim kolda sağ analogda yukarı ile solu karıştırıyor onun dışında süper oyun. pestede aynısı vardı ama ayarlardan değiştirebiliyorduk fifada bulamadım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sorun yaşamayan bir benim heralde bence gayet kolay kontrol ayarları. bu dosyayı belgelerimdeki fifa12 içine atın sorarsa değiştirin.
http://www.mediafire.com/?i3o2jaji8brzihf

sonrada oyun içinden kontrol edin resimdeki gibi olacak, pesteki ayarlar birebir.
QmlSK.jpg

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fifaconfig'te iki tane kol düzeni var. size uygun olanını seçin. bazen dandik çin malı kollarda kol düzeni 1,2,3,4 olmasına rağmen oyunda seçmeniz gereken düzen kare,üçgen,daire,çarpı olabiliyor. sonra oyun içerisindeki settings>controller'dan istediğiniz gibi tuşları ayarlayın :) ben yaptım oldu :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Süper lig ne zaman geliyor? :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Fifa 12'yi abimin bilgisayarda oynayınca güzel olduğunu farkettim ama benim pcde pes daha iyi :)

Professionalde bi gol atabildim anca :D ama fazla da yemiyorum 1 2 :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa simulasyon olduğundan biraz zordur pes'e göre, ama alışkanlık meselesi bide futbol zor olmalı zevk renk olayı burda devreye giriyor işte, üstüne konuşmak gereksiz.:) fazla gol olmuyor gerçekçi skorlar oluyor çoğunlukla, bende barcadan 5 yedim en fazla e o da gerçekçi skor sonuçta.:D barcayı fena yapmışlar hele messiyi kontrol edince sahada messi var diyorsun resmen. Gol atmak fifa11'e göre daha kolay helede uzaktan ama bilgisayarda bir fazlasını atıyor bir şekilde.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben kendi bilgisayarımda oynadığımda 7 tane yedim proya karşı :D Biraz düzgün bi pcde oynayınca bi tane yedim sonraki maç 2 yedim bi attım :D Evet daha gerçekçi daha zor hakkaten.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pesteki gibi kaleye gitmeye kalkarsan gidemiyorsun daha çok hazırlık pası vs yapmak lazım zaten 10 dakikalık bir maçta 3-5 pozisyon oluyor, legendery oynuyorum çoğu zaman orta alan mücadelesi iki takımın birbirini karşılaması şeklinde geçiyor 2 bilemedin 3 ciddi pozisyon gerçi yakalayan affetmiyor. Hele bide taktikal defans açıksa pozisyon olamyan maçlar oluyor satranç gibi tabi bilgisyara karşı satranç pek sarmıyor o yüzden kapatıyorum ama arkadaşlarla oynadık geçen yok böyle bi makara. elamanın pas yolunu kapatıyorum formasından çekiştiriyorum zamanında müdehale yapıyorum zaten 1 sn geçikirsen gitti:) eleman yanında olunca çok zevkli oluyor halı saha maçı gibi.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu sene çalım atmak kolaylaştırılmış bana göre daha da zevk veriyor ikili oynadığımızda pazara göndermeceler başlıyor. :D Hele ki led tv ye bağlayıp oynadığımız da ağarınca yatıyoruz :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
he valla sürekli top çeviriyorum çevirirken kaptırıyorum hop yiyorum golü :D gitsen olmuyor kalsan olmuyor napcamı şaşırdım beginner oynayınca da 4 5 tane atıyorum o da olmuyor :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
beginner ,pro çok basit yahu elini kolunu sallayarak gidiyorsun 2-3 pasla world class'tan sonra başlıyor biraz zorluk ama yine fifa11 kadar zor değil. kanattan yada göbekten L1+pas verkaçlı paslaşırsın zaten pası veren eleman pas ister sonra önüne ince arapasla verirsin tabi hep olmuyor bihada bidah denemen lazım defansı delmek için en iyi kontra ataklarda oluyor. Bide pesteki gibi en balta oyuncuyla bile 50 metrelik arapas diye bşey yok:) klas oyuncuların pasları yerini buluyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
beginnerla pro arasında dağlar kadar fark var yahu, tabi ben yeni oynuyorum onun da var etkisi, proyu yenmeye başladımda geçerim world classa :) L1 oyuncu değiştirme yani değilmi, öğrendiğim iyi oldu :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pese göre oynadığın için zor geliyor tabi 1 hafta oynasan world classa geçersin legendery zaten zor 3 maçın ikisini kaybediyorum ama çekişmeli kafa kafaya maçlar oluyor fark yemiyorum. L1 oyuncu değiştirme tabi ama top ayağındayken oyuncu değişmeyeceği için pas verirken L1'e de basarsın pas veren adam pası verip koşmaya başlar üçgen yaparsın yani. pestede olan bişey yeni değil. fifa11'i de sevmiştim ama 12 en iyisi olmuş bence, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu olan pes6'dan bile daha iyi benim fikrim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
peste de mi vardı yahu, ben hiç bilmiyordum bak sağol :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pesteki bütün kısayollar kombinasyonlar aynı fifada zaten hepsi pesten gelme:) zaten en büyük doğruyu bununla yaptı EA, gurur yapıp kendi kombinasyonlarını yapsaydı kimse fifa oynamazdı ben uğraşamazdım şahsen. aşırtma şuta, havadan koşuyoluna pasa alışmışız bidaha öğremezdim.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Asıl mesele bilgisayara karşı oynarken zevk almıyorum ben illaki rakip bir arkadaşım olmalı diğer türlü 10 tane yesemde 10 tane atsamda bir maç sonra bir esprisi kalmıyor. Ama arkadaşıma 10 tane atsam yada 10 tane yesem 1-2 ay dilimizden düşmez o maç.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
fifa hiç kusura bakmasın mükemmel derecede b.ktan bi oyun olmuş 2 saat basıyom tuşa adama girmiyo yanında koşuyo s den elimi ekince de anında çalımı yiyo her kafa topunu rakip alıyo böyle saçmalık mı olur...

Ben topu alana kadar kıçımı yırtıyom adam 2 dk da geliyo alıyo saçmalık resmen
Delirtti beni...amatör bi oyuncu değilim yıllardır oyuyom fifayı ama 2007 bin kat daha güzel...

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Şu oyundaki ölçüt benim için Real Madrid. United 5 yıldızsa Chelsea 5.5 Real 6.5 yıldız olmalıymış. Onları aldığım takımla yenebiliyorsam tamam diyorum. Klasik 11 le oyniyim dedim 6-1 yendim :D fazla güçlü olmuş ihtiyarlar. Genelde United ve Napoliyle oynuyorum, Lavezzi, Hamsik, Cavani ilerde harika işler yapıyor.
United'a da 4-3-3 lü bir taktik yaptım ilerde çok güzel basıyoruz custom taktikle de oynadım. Realle oynarken Di Maria ve CR'yi arkaya kaçırmaya başladıkları zaman bütün maç onların peşinden eskortluk yapmakla geçiyor ve bitkin düşüyorsun. Genel olarak oyun güzel ama olmadık yerlerde penaltı çalmaları ve ben atağa çıkarken ara pasa tahrik edip sonra tam verdiğimde topu kapmaları hasta ediyor :D

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
fifa hiç kusura bakmasın mükemmel derecede b.ktan bi oyun olmuş 2 saat basıyom tuşa adama girmiyo yanında koşuyo s den elimi ekince de anında çalımı yiyo her kafa topunu rakip alıyo böyle saçmalık mı olur...

Ben topu alana kadar kıçımı yırtıyom adam 2 dk da geliyo alıyo saçmalık resmen
Delirtti beni...amatör bi oyuncu değilim yıllardır oyuyom fifayı ama 2007 bin kat daha güzel...

Tactical Defending'den haberin yok sanırım?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyunun tek gerçek sorunu penaltılar, hakemlerden başka sorun göremedim oyunda. impact engine dediler yeni bir sistem ancak bu kadar sorunsuz çalışabilir hergün en az 10 maç yapıyorum 1 defamı saçmalamaz, bir kere başıma komik bir durum gelmedi. Taktik defans diyorlar bu sistem zor gelince oyuna giydirmeye gerek yok klavyeyle bu oyunu oynamayın lütfen ayrıca fifa simulasyon oyunudur kolay bir oyun olduğunu kimse söylemedi futbol zaten kolay birşey değildir, daha kolay eğlenmelik oyunlarda var piyasada.Online oyunda kaleci seçiyormuş ergenler buda gerçek bir sorundu ama ea yeni yama çıkartmış bu olayı da bitirmiş. ins yeni bir yamayla şu hakemlerin penaltı çalma ısrarını aşarlar bunun dışında oyun tek kelimeyle kusursuz.

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oyunun tek gerçek sorunu penaltılar, hakemlerden başka sorun göremedim oyunda. impact engine dediler yeni bir sistem ancak bu kadar sorunsuz çalışabilir hergün en az 10 maç yapıyorum 1 defamı saçmalamaz, bir kere başıma komik bir durum gelmedi. Taktik defans diyorlar bu sistem zor gelince oyuna giydirmeye gerek yok klavyeyle bu oyunu oynamayın lütfen ayrıca fifa simulasyon oyunudur kolay bir oyun olduğunu kimse söylemedi futbol zaten kolay birşey değildir, daha kolay eğlenmelik oyunlarda var piyasada.Online oyunda kaleci seçiyormuş ergenler buda gerçek bir sorundu ama ea yeni yama çıkartmış bu olayı da bitirmiş. ins yeni bir yamayla şu hakemlerin penaltı çalma ısrarını aşarlar bunun dışında oyun tek kelimeyle kusursuz.

Ya adamların dünyadan haberi yok oyuna sallıyorlar. Zaten bilgisayara karşı zor bir savunma sistemi. Hele ki legendaryde oynarken. Ama EA yinede seçenek sunmuş. İster Eski defans sistemi ile oyna ister Yeni defans sistemi ile oyna. Tactical zor geliyor ise Legacy Defending'e geç eski fifalar gibi oyna oyuna sallamaya gerek yok.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Taktik defansa sanırım alıştım, bu şekilde alanı savunup iyi müdahale yapılıyor.ama oynanış ps3 ve pcde aynı değil malesef,
her platformun kendine has değişiklikleri var

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
tacticsel defansı görmemiş olabilirim ben adama kendim dalıp topu almayı tercih ederim ondan kızdım o olacak aga ben dalacam adama topu ben alacam mal mal adamın yanında koşmayacak adama girmemezlik etmeyecek ben yapcam yani

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ayarlardan taktical defansı kapatırsın eski haline döner, istediğin gibi dalarsın istediğin buysa.