FIFA 12 Çıktı!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sorunum düzeldi. Configurasyon ayarlarında ati macro diye bir tik vardı. onu kaldırınca düzeldi. ya sabır, dün gece nasıl sorun olmuyordu.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
millet takır takır oynuyo ben daha oyunu kurmayla uğraşıyom :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ati kart kullanıyorsanız Micro Stuttrenig olayını kapatmanızı tavsiye etmem, geçen sene fifa11'le çıkan sorunalrdan sonra güncellemeyle gelen bir özellik, özellikle ati kartlarda oluşan ekran titremesini gidermek için yapıldı tazelemeyi 60'a kilitliyor. E0001 hatasının direkt ondan olacağını sanmıyorum.
Ayrıca oyun gerçekten mükemmel, ayrıntıları detayları gördükçe dahada sevmeye başladım özellikle zaten geçen sene mükemmel olan taraftar seslerini dahada geliştirip pozisyonlara olan tepkilerini mükemmel yapmışlar. kendi sahanızda beraberliğe giden maçta rakip takıp beraberliğe yatarsa taraftar çok güzel cevabını veriyormuş bunu da yeni görmüş olduk:) böyle mükemmel bir oyunu sadece inattan oynamayanlara gerçekten üzülüyorum kendilerini kandırdıkları için:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
oyun gerçekten güzel. japon futbolu döneminden beri turnuvalarda oyanayan, konamiyi yemiş bitirmiş olan abim bile beğendi. ilk defa oynamasına rağmen 5 maçta da kendisine mağlup oldum :P

şu top kapma olayı çok canımı sıkıyor ama. gölge yapıyor ama hamle yapmıyor. ben yapınca da çalım yiyorum :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
top kapma zorluğu taktikal defans denen dalgadan ben kapattım onu çünkü zorluk seviyesi arttıkça bilgisayardan top kapmak imkansız kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar namussuzlar kolu kırdıracaklardı bana, arkadaşlarla oynarken çok güzel olur o özellik ama tek başına oynarken yemiyor:) neyse ki kapatılabiliyor sorun değil.
Az önce real defansının neler çektiğini bizzat yaşadım durduramadım messiyi fare gibi yauwş*k durduramadım pepeyle biçtim bende :) tabi fark yedik hattrik yaptı messide..

oyundaki yorumcunun gerçek yorumu : real defansı messiyi google mapste arıyor:D gülermisin sabahamı gülersin....

burak30875

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fifa 12 de klavye tuş ayarı nasıl yapılır arkadaşlar...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
pese alışmışım galip gelemiyorum 10 maç yapmışımdır şimdiye kadar belki hiç galip gelememişimdir profesyönelde oynuyorum hep yeniliyorum :(

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Bu arada oyun her açıldığında checking connection yapıyor bunu kapatmanın yolu yokmu?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
pese alışmışım galip gelemiyorum 10 maç yapmışımdır şimdiye kadar belki hiç galip gelememişimdir profesyönelde oynuyorum hep yeniliyorum :(

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Bu arada oyun her açıldığında checking connection yapıyor bunu kapatmanın yolu yokmu?

İnternete erişimini engellersen daha kısa sürüyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
online oyun dalgası yüzünden yapıyor geçen yılda vardı internete bağlanma olayı ama bu sene harbiden uzun sürüyor; reloaded crack tek kelimeyle yaramaz, keşke skidrow kıraydı şu oyunu...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bekle olm 30 sn falan sürüyor altı üstü:) tabi internet bağlantın meşgulse daha uzar.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
30 saniye çok uzun bir zaman :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi reloaded crack'ı yaptığı için skidrow yapmıyor mu? Raconu mu var bu işin :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hızlı hızlı yapmaya çalışıyorlar hatalı falan oluyor sonra :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
racon yokta yapılmış birşeyi bidaha yapmazlar örnekleri çok az:) baya uğraştılar kırmak için gereğinden fazla uzun sürdü şimdi reloaded versiyona bakıyorum kurulum orjinal ea kurulumu değil çözemeyip değiştirmişler, oyun girişinde uzun süre bekletiyor ve sağlam çalışan oyun bi süre sonra çalışmayabiliyormuş topalında başına gelmiş internette de çoğu kişinin başına gelmiş.. hem skidrow olsaydı gelen uptadeleri bile kırıp paketleyip sunardı yani skidrow olaydı iidii iii:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanmıyorum skidrowun sitesinde bile bu sürüm var bitti artık:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şimdi reloaded crack'ı yaptığı için skidrow yapmıyor mu? Raconu mu var bu işin :)

Ne raconu aksine düşmanlar ve birbirlerinin açıklarını arıyorlar. Gruplardan biri büyük bir oyunu kırdı mı nuke yemedikçe, önemli hata olmadıkça öteki olaya girmez. Hata olursa diğer grup tez elden 'proper' çıkarır, havasını atar. :D Senelerdir benim gördüğüm bu.
Saygıyla, usülle hiç alakası yok yani. :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
arkadaşlar oyunu orjinal aldım ancak 29'unda aktif olacak uyarısı alıyordum, crack yaptım böylece oyun açıldı :D çatır çatır online oynuyorum :D bu arada oyunu gittigidiyordan 38 TL ye aldım bilginize ;)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende bu hafta key alacağım bu sene gameranger olayıda bitti zaten.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa12'de LAN game diye birşey olmadığından kesin:) konsollarla birebir bu sene öyle istediniz adamlar öyle yaptılar:D ilerde direkt ip hamachi bilmem ne bir yol bulurlar belki.

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

buarada arkadaşlar oyunda elle oynama default olarak kapalı durumda ayarlardan açmayı unutmayın.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yılmaz uygun fiyata bulduğunda bana da haber verirsin.

Psnye düşecek diyorlar. Ortaklık kurup alınma olayı olursa süper olacak. Mesela Psn'den aldığın oyunu 5 kişi ayrı makinede indirip oyanayabiliyor. Fifa 55 sterline çıkıyor. 150 diyelim mesela bölelim 5 kişiye 30 TL kişi başı orjinal ps3 fifa 12 oyunu :).

Bakalım Sony diğer oyunlarda sunduğu bu imkanı Fifa 12'ye sunacak mı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
:D:)

[video=youtube;B06N7KeVAZM]http://www.youtube.com/watch?v=B06N7KeVAZM[/video]

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

oyun resmi olarak çıktıktan sonra yani yarından sonra resmi yama gelecekmiş galiba EA forumunda okudum, performans iyileştirmesi vs içerecekmiş. Performans bende zaten iyi ama daha iyi olsun, benim başıma gelmedi ama millete garip sorunlar var onlarda düzelir. Origin üstünden yama gözüküyormuş ve PC yaması 2.4GB :D:D

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar.Fifa 12 de penaltıda kaleciyi hareket ettirme nasıl oluyor. Birde Çalım hareketleri resim olarak ekleyebilirmisiniz?