topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
şu logitech f710 u alayım. vurucam kırbaçı, vurucam kırbaçı. oh yaa 

kardeş fifa 12 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur. keşke video çekseydim de koysaydım, outa çıktı (rakip takım) zannetiğim topu çizgi üzerinde oyuncu durdurdu ve orta yaptı. içeride bekleyen forvetin gerisine düşünce top, geri adım atarak bacaklarını öne uzatıp oturdu ve yavaş bi kafa vuruşuyla gol attı..bu gol bile anlattı bana en iyi futbol oyunun hangisi olduğunu...Kimse gücenmesin darılmasın ben fifayı yıllardır oynarım ama şuanki oynanış açısından 12 pek hoş olmamış.Bana göre oynanış açısından hala gelmiş geçmiş en iyi seri Fifa11dir.Ama bakalım kısmet belki 13 e nasip olur.Bu arada 12'ye süper ligi eklerler umarım bekleyen arkadaşların sayısı baya fazlaymış
aykutyenihan oyuna spor toto süper lig mi eklenecek? son cümlene takıldım da![]()
Şuan Istinye alışveriş merkezinde Avea sponsorluğunda lansmanı var. Türkiye ligi kısa bir süre sonra oyuna güncelleme ile geleceği söylendi.
---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
Dev sinema salonunda Fifa 12 maçları başladı çok süper.![]()
Süper lig gelecek kesinlikle resmi ağızdan söylendi.![]()
Aynen öyle![]()
Şu ana kadar bir hata gördüm o da gol olduğunda rakip oyuncunun benim adama çarpıp yerde gol sevinci yaşamaya çalışmasıydı.Onun dışında taktical defence ile semi proda anca rahat oynuyorum yoksa her maç 2-3 fark![]()
taktical defansı ister sevin, ister sevmeyin, ister açın ister kapatın; defansta zamanlamayı her halükarda yapmanız lazım yoksa top almak yine zor adamın pesinden deli gibi koşup durursunuz adama uygun mesafeden yada koşu yoluna doğru veya topu atacağını tahmin ettiğiniz yöne doğru kaymanız şartGerçek hayattada böyle değilmi
![]()
ben 10 liralık oyun kollarını kullanıyorum gayet memnunumArkadaşlar yeni gamepad almayı düşünüyorum ancak kararsızım.Sizce kullanış ve sağlamlık açısından hangisi alsam ne kadar süre dayanır ve beni pişman etmez.Çünkü biliyorsunuz bir kez alıp uzun süre kullanmak istiyorum.Lütfen daha önce gamepad kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olsun.
Microsoft x360 Wireless Gamepad (bildiğim kadarıyla pc için bağlantı sticki var)
Logitech F710 Wireless Gamepad
ben 10 liralık oyun kollarını kullanıyorum gayet memnunum![]()
he he evet gayet rahat oynanıyor onlar la da kablosuzmuş falan filan yalan onlar![]()
dün eminönünde tesadüf gördüm 25 liraya kablosuz kol aldım bildiğin çin malı ama canavaraslında xbox kolum vardı denk gelmişken bir tanede ps3 olsun.
yani lafın kısası çinlileri çok küçümseme bence
![]()
En iyi kollar Snoopy'nin alın 10tl ye gitsin![]()
En son kablosundan sallaya sallaya camdan aşağı atmıştımEn iyi kollar Snoopy'nin alın 10tl ye gitsin![]()
Benim ki bir tus zor basıyor onun haricinde iyi.En son kablosundan sallaya sallaya camdan aşağı atmıştım![]()