Fiber için ankaraya dilekçe mi yazmalı ?

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 ay önce telekom müdürlüğüne gittiydim teknik şef fiber sin dedi bana ama müşteri temsilcisi fiber tarifeye geçemiyeceğimi çünkü önündeki tarife listesinde olmadığını söyledi merak ediyorum Fibernet için ankaraya dilekçe mi yazmalı :biggrin:

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ankarada oturuyorum Angaralıyım:D yaz ya mektupta yazsan turktelekomun onunde kendinide yaksan kimse ilgilenmez..444 0 375 te bir çok dangalak var..adamlar daha ttnet online işlem merkezlerini idare edemiyorlar Ezik bir kurum fazla yanaşma aklı olmayan beyinsizler toplulugu diyorum..neden diyorum bunu 4gün netim kesildi artık en son ulus telekoma kendim gittim bi tanıdık buldum benım portumun takılı oldugu yeri buldurdum ordan kablomu çıkartmış akıllı arkadaşın birisi 4gun aradım 444 0 375 aramadıgım ttnet ve telekom yeri kalmamıstı:D:D utanmasalar odaya sokacaklar beni abi hangi kablo takılacak diye göster diyecekler o kadar kaalifiyesiz adamlar..universite okumuş salaklar toplulugu dolu o kadar diyorum:D
Ve tüm dediklerimin sonuna kadar arkasındayım:D isteyen dava açabilir:D:D

DeadKnight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer mevcut adsl abonesiysen ve fiber internet tarifelerinden şu an kullandığın adsl paketine eş değer bir paket yoksa müşteri hizmetleri upshell yapamıyorlar.

Çözüm;
1. Önce adsl upshell yaparak fiber internet tarifelerinden herhangi biriyle eş değer bir pakete geçtikten sonra fibernete geçişin sağlanabilir.
2. Fiber alt yapının olduğuna ve taahhütünün bittiğine eminsen adsl'i iptal ettirip yeni bir fiber internet talebinde bulunabilirsin.