Fenerbahçe+-HJK Helsinki Maçı Futbol Maçı mı ? Voleybol mu belli değil ?

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Galatasaray düşmanlığı niye yapayım zaten yenemiyorsunuz düşman olacak bir şey yok.

Güncel futbol sistemine göre oynuyor Fenerbahçe. Klasik 4-4-2 4-3-3 oynamıyor. Dinamik bir diziliş var. Lütfen modern futbolu öğren ondan sonra laf atmaya çalış.
Belli oluyor düşmanlık yapmadığın fenere kötü bişey demediğim halde konuyu evirip çevirip galatasaraya getiriyorsun Keşke dizilimle sadece başarı gelseydi bir maçlık düşünmeyi artık bırak türk takımları avrupada günü kurtarmak için oynuyorlar nerde chealseye kan kustıran fener nerde real madride ter döktüren gs bu futbolla zor işimiz sen kabul etmesende fenerde kötü galatasarayda kötü türk takımlarında kafa değişmesse başarı gelmeyecek avrupada

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Ozanis gitti, MUHAMMEDis geldi. Otuz metre çaprazdan öyle bir çaktı ki şiir yazdı adeta. Yahu ben bu çocuğun adını bile ilk kez bu maçta gördüm. Allahım nazarlardan saklasın.
Ama Ozan'ı ve karakterini çok severdim.Yolu açık olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerbahçe SK | HJK Helsinki 1-0 (UEFA Avrupa Ligi Play-Off)
69*Muhammed Gümüşkaya

.Dost.

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
Muhammed'in ismindeki tek "M" harfi 6S'nin geçmiş tarihinden, aldığı kupalardan daha büyüktür vesselam.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Ozanis gitti, MUHAMMEDis geldi. Otuz metre çaprazdan öyle bir çaktı ki şiir yazdı adeta. Yahu ben bu çocuğun adını bile ilk kez bu maçta gördüm. Allahım nazarlardan saklasın.
Football manager oyununda fenerbahçe kadrosunda genç takımdan a takıma yükselmişti ve acaip yıldız olmuştu oynadığım oyunda FM2020'de