Fenerbahçe+-HJK Helsinki Maçı Futbol Maçı mı ? Voleybol mu belli değil ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Gerçekten 2 kez ap-açık elle oynandı.Bir kez normal şekilde verilmedi.Ortada filemiz eksik tek.. Ha birde forvet ?
Umarım İvan Bebek vakası yaşamayız birdaha...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki VAR'a bile gidilmedi..
Adamın şüphesi bile olmadı..

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ivan Bebek 2 yaşanıyor. Böyle bir maç olamaz. Mesut Özil sağ kanattan atak yaparken rakip topu elledi hakem 10 saniye sonra ayıp olmasın diye verdi el var diye. Ceza sahası içinde olan net penaltıyı da harcadı, Novak'a yapılan net penaltı da harcandı. Ozan olsa uzaktan denerdik şansımızı o da yok. Çok zor bu maç kazanmamız.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
i VAR'a bile gidilmedi..
Adamın şüphesi bile olmadı..

VAR yok ki gidilsin :D

Ayrıca Fener her şeye itiraz etmek yerine oyuna odaklansa şimdiye 2-3 atmıştı. Her pozisyonda hakeme itiraz ediyorlar sadece. Türkiye sanıyorlar orayı galiba. Hatta hakemide Türk sanıyorlar.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ayrıca Fener her şeye itiraz etmek yerine oyuna odaklansa şimdiye 2-3 atmıştı. Her pozisyonda hakeme itiraz ediyorlar sadece. Türkiye sanıyorlar orayı galiba. Hatta hakemide Türk sanıyorlar.
Ya sen ciddi misin yoksa sırf ortalığı germek için boş mu yapıyorsun?

PENALTI yahu PENALTI. Maçın seyrini değiştirecek olay 2 kez verilmedi oyuncular haklı olarak hakkını arıyor itiraz ediyor. Oyunumuza tamamen odaklandık oyunumuz iyi zaten ama hakemler rakipten çıkan topta bile yine rakibe taç kullandırıyor. Bu durumda nasıl kazanmamızı bekliyorsun? Fenerbahçe düşmanlığı iliklerinize kadar işlemiş bari Avrupa maçında yapmayın. Ülkeye puan getireceğiz düşmanlığınız burda bile devam ediyor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
VAR yok ki gidilsin :D

VAR derken kastım,yardımcı hakem yani.Yardım alınma gibi düşün.
Video YARDIMCI HAKEM :)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Rakip takım kalecisi bile el var diyor, bizim Fenerbahçe düşmanları itiraz etme oyna diyor. Komik.
Çıldıracağımmm ?
3 Penaltı'dan 3 goldü ikisi kesin penaltıydı... Ama ne oldu,kaleci bile penaltı diyor hakem yok diyor.
Tam bizlik.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Bugün türk takımları sıfır cekti

Biri teknik adamının kötü oyunu yüzünden berabere kaldı

Birini hakem doğruyor insallah hakeme ragmen alır

Diğer ikisinin oynamaya mecali klmamış

avrupa bizim tr takımlarına 5 beden büyük takımlarımızın avrupaya uydurmalrı gerk kendilerini yoksa kendi içimizde anca alay ederiz birbirimizle

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Aha irfan da gitti hücuma Berke katılacak herhalde
Forvette'de Osman Ertuğrul Çetin'i deneyebiliriz ?

Bugün türk takımları sıfır cekti

Biri teknik adamının kötü oyunu yüzünden berabere kaldı

Birini hakem doğruyor insallah hakeme ragmen alır

Diğer ikisinin oynamaya mecali klmamış

avrupa bizim tr takımlarına 5 beden büyük takımlarımızın avrupaya uydurmalrı gerk kendilerini yoksa kendi içimizde anca alay ederiz birbirimizle
Pelkas yok...
Valencia yok...
Ozanis yok ?...
Serdar Dursun yok..

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Galatasaray dışında tüm takımlarımız çok iyi oynuyor. Sivas ve FB hakemler tarafından doğrandı, Trabzon ise dişe diş bir mücadele yaptı ama top yuvarlak, kaybetti maalesef. Galatasaray ise Falcaonun maaşından düşük kadro değeri olan takıma karşı vasat oynadı ve yenemedi. Berbat takımınız yenildi diye kalan temsilcilerimize atmayın yükü.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Forvette'de Osman Ertuğrul Çetin'i deneyebiliriz ?

Pelkas yok...
Valencia yok...
Ozanis yok ?...
Serdar Dursun yok..
Valla bn galatasaraylıyım ama fenerede galatasarayada yakışmıyor bu oyunlar önceden avrupanın dişli takımlarına korku salardık şimdi korkan biz oluyoruz

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Mesut'ta gitti...

Valla bn galatasaraylıyım ama fenerede galatasarayada yakışmıyor bu oyunlar önceden avrupanın dişli takımlarına korku salardık şimdi korkan biz oluyoruz
Oynayacak adam olsa olurduda bakın fanatiklik yapmıyorum..
Randers:9 Milyon €
Galatasaray:98 Milyon €
Neredeyse güzel bir kadro ile çıktılar.
Ama futbol vasat,Keremin golü güzeldi ?
Fenerde'de oynayacak adam yok.Birazdan U-15'ler ve ya yedek kaleciler

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
PENALTI yahu PENALTI

Olay penaltı zaten ona itiraz eden yok ki. Adam VERMEDİ ama GEÇTİ GİTTİ artık sürekli itiraz ederek ne geçecek sanıyorlar ellerine. Adamın dışarı attığı topa bile itiraz ediyorlar. Teknik adam yardımcısı bile itirazdan kart görüyor. Bu kadar itiraz olmaz.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Galatasaray dışında tüm takımlarımız çok iyi oynuyor. Sivas ve FB hakemler tarafından doğrandı, Trabzon ise dişe diş bir mücadele yaptı ama top yuvarlak, kaybetti maalesef. Galatasaray ise Falcaonun maaşından düşük kadro değeri olan takıma karşı vasat oynadı ve yenemedi. Berbat takımınız yenildi diye kalan temsilcilerimize atmayın yükü.
Yenilmedik berebere kaldık bnce objektif ol gs düşmanlığını bırak biraz leşlik bütün takımlarımızda var avrupya ayak uyduramıyoruz gözü olan görür sende göz yok anca feneri görüyosun

Mesut'ta gitti...

Oynayacak adam olsa olurduda bakın fanatiklik yapmıyorum..
Randers:9 Milyon €
Galatasaray:98 Milyon €
Neredeyse güzel bir kadro ile çıktılar.
Ama futbol vasat,Keremin golü güzeldi ?
Fenerde'de oynayacak adam yok.Birazdan U-15'ler ve ya yedek kaleciler
Kadro değeri değil kafaların değişmesi gerek takımlarda

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Yenilmedik berebere kaldık bnce objektif ol gs düşmanlığını bırak biraz leşlik bütün takımlarımızda var avrupya ayak uyduramıyoruz gözü olan görür sende göz yok anca feneri görüyosun
Hayır hiçte görmüyorum.Ben fanatik değilim her zaman Avrupa'da tam destek.
Futbol kötüydü.
Kerem'i,Muslera'yı,çok severim.
Ama futbol'u kötü.
Trabzon,kale'ye gelen iki şutu'da yedi.Bu kimin hatası ? Forvet'in değil ya.Her zaman objektif olmak gerek.
Sivas'ıda hakem doğradı.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Hayır hiçte görmüyorum.Ben fanatik değilim her zaman Avrupa'da tam destek.
Futbol kötüydü.
Kerem'i,Muslera'yı,çok severim.
Ama futbol'u kötü.
Trabzon,kale'ye gelen iki şutu'da yedi.Bu kimin hatası ? Forvet'in değil ya.Her zaman objektif olmak gerek.
Sivas'ıda hakem doğradı.
Sana demedim sıradan kullanıcı sağolsun holiganlıkta sınır tanımıyor ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Kadro değeri değil kafaların değişmesi gerek takımlarda
Adam "yoğk" "yoğk?"
Adam sakatlansa kaleci girmek zorunda kalacak ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Dostum,o da Türk takımı tabii ki onuda destekleyeceğiz.
Üstte LastWarrior isimli holigan takımının rezaletini bize yıkıyor, biz de takımını destekleyelim öyle mi ? :D

Twitter bak hak vereceksin bana. Hiçbir Galatasaraylı görmedim Fenere başarılar dileyen. Biz neden destek verelim 4 yıldır ülkemizi rezil eden takımı?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Ah bi Ozanis olsaydı orta saha'dan 90'a atardı...
?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Üstte LastWarrior isimli holigan takımının rezaletini bize yıkıyor, biz de takımını destekleyelim öyle mi ? :D

Twitter bak hak vereceksin bana. Hiçbir Galatasaraylı görmedim Fenere başarılar dileyen. Biz neden destek verelim 4 yıldır ülkemizi rezil eden takımı?
Avrupa'da yapacak bir şey yok.

Aslında fenerdeki kadro çok iyi ama adamlar tahlihsiz
Birde,"Bakambu,Sörloth,Dembele" gibi bir forvet gelse ?

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045

Bak bn konuya girerken ne yazdım dedimki feneri hakem doğruyor burda ne basarısızlık var bn tüm takımların kötü olusunun Avrupaya ayak uyduramamlarının kafaların değişmesinden bahsediyorum fenerle ne alakası var konuyu nerelere getirdin sıkıntı genel fenerle ilgili değil sadece tek taraflı bakarsan görmessin holigan kim burda belli oldu

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bak bn konuya girerken ne yazdım dedimki feneri hakem doğruyor burda ne basarısızlık var bn takımların kötü olusu Avrupaya ayak uyduramamlarının fenerle ne alakası var konuyu nerelere getirdin sıkıntı genel fenerle ilgili değil sadece tek taraflı bakarsan görmessin holigan kim burda belli oldu
Üstte diyorsun ki takımlarımız Avrupa için yetersiz. Gayet yeterli. Gs oyuncusunun maaşından düşük takım değeri olan takımı yenemeyince buraya gelip takımlarımız yetersiz demeniz anlamsız. Burada tek yetersiz takım Galatasaray.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Üstte diyorsun ki takımlarımız Avrupa için yetersiz. Gayet yeterli. Gs oyuncusunun maaşından düşük takım değeri olan takımı yenemeyince buraya gelip takımlarımız yetersiz demeniz anlamsız. Burada tek yetersiz takım Galatasaray.
Yetersiz yalanmı takımlar değişiyor, oyunlar değişiyor, sistemler değişiyor ama biz hala aynı yerdeyiz fenerin zicodan sonra avrupada basarısı var mı? Galatasarayın 2013 den sonra başarısı varmı? Beşiktaş desen bir var bir yok, Trabzon nerde en son kac sene önce avrupada başarı yakaladı neden istiktar yok neden sürekli kupalarda eleniyoruz galatasaray düşmanlığnı bırakta gözünü ac objektif ol biraz adamlar cağ atladı biz daha avrupada başarı yakalayacağız sıkıntı genel fb ve gs ile ilgisi yok biraz gözünü aç fenerkolik olma

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Yetersiz yalanmı takımlar değişiyor, oyunlar değişiyor, sistemler değişiyor ama biz hala aynı yerdeyiz fenerin zicodan sonra avrupada basarısı var mı? Galatasarayın 2013 den sonra başarısı varmı? Beşiktaş desen bir var bir yok, Trabzon nerde en son kac sene önce avrupada başarı yakaladı neden istiktar yok neden sürekli kupalarda eleniyoruz galatasaray düşmanlığnı bırakta gözünü ac objektif ol biraz adamlar cağ atladı biz daha avrupada başarı yakalayacağız
Galatasaray düşmanlığı niye yapayım zaten yenemiyorsunuz düşman olacak bir şey yok.

Güncel futbol sistemine göre oynuyor Fenerbahçe. Klasik 4-4-2 4-3-3 oynamıyor. Dinamik bir diziliş var. Lütfen modern futbolu öğren ondan sonra laf atmaya çalış.