son cümlen budur diyorsunhahaha buna çok güldüm işte. bizle oynasa bize fark atacakmış
. bu yorumun üstüne ne denir ki. böyle bir adamla tartışamam, tartışma benim için bitmiştir.

son cümlen budur diyorsunhahaha buna çok güldüm işte. bizle oynasa bize fark atacakmış
. bu yorumun üstüne ne denir ki. böyle bir adamla tartışamam, tartışma benim için bitmiştir.
elbet sizinde dalga geçilecek zamanınız gelecek hiç merak etmeyin bir söz vardır ^^gülme komşuna gelir başına^^ boşuna dememişler, avrupa takımı he tobo faciasını unutmadık![]()
Sen daha orda mısın?Biz o Tobol maçını hazırlık maçı olarak görüyorduk.Dalga geçtiği maç da deplasmanda 1-1 kalıdığımız maç.Rövanşta 2-0 tokatlayıp senin gibilerini üzmedik mi :lol:ne o twenteye karşı fenerbahçe yenilgi alamazmı, ismini duymadığınıda nerden çıkardın sen twente hollanda liginin 3 sırada yer alan güçlü takım bilmiyorsan öğren burdan iddaa toboya bakarsak adamların evleri, parkları yok rijkadlı teknik kocanız ile ancak son dakka golü ile beraberliğe yetinebildiniz yazık, avrupa takımıymış, avrupanın yüz karası olmazsın.
Kendimi alamıyorum,napayım.Sürekli bir saldırma modunda.Atmca olmasına mı verelim bu huyunuatmaca arkadaşın yaşı ufak sanırım, futboldan da anlamıyor belli, üstüne gitmeyin![]()
Twente çok sağlam bir takımmış. Çok iyi oynadılar.
ben değil de arkadaşlar demiş olabilir ben demiş gibi gösterme, ben avrupa liglerini takip ediyorum hangisi iyi, hangisi kötü ben bilirim, 3-4 saat önce yenildiğimiz takım küçümsenecek bir takım değil, twente alkmarı 2-0 yenmiş bir takım, eminim ki galatasaray twente ile oynasa farklı bir yenilgi alabilirdi.
son gülen iyi güler, gülmeye devam et koçum benim, yarın öbür gün göz yaşı döküp ağlayacaksınızSabah sabah iyi güldüm uykumun açılmasına yardımcı oldun :flowers::biggrin:
Fenere 4 atan panoya kasmadan 3 tane salladık. Yine fenere 2 atan twenteye az kassak kaç atarız bi tahmin ediver edebilcen mi bakim![]()
Fenerbahçe vasat öyle mi? Çekememezliğinizi, ezikliğinizi resmen açığa vuruyorsunuz. Avrupa sizin işinizmiş falanmış. Git bak bakalım Uefa'yı alan takımlara Shaktar da almış İngiltere ikinci lig takımları da. Her Uefa'yı alan Avrupanın Kralı o zaman. Kendinizi Avrupanın kralı bizi vasat olarak görüyorsunuz. Hayal alemindesiniz :biggrin: Fener yenildiğinde bayram yapıyorsunuz her zaman tetikde Fenerin yenilmesini bekliyorsunuz :biggrin: Çünkü ezik takımlar büyüklere laf atarak büyük olmaya çalışır siz de haklısınız :blink: :biggrin:
Not: Bu mesajımdan dolayı hiç bir mod bana cezanın c'sini veremez bu sayfalar da kaç kez FB için ezik denmiş, hakaret edilmiş. :thumbdown:
Fenerbahçe bu maçta gerekli hakem desteğini alamamış.Türkiye Futbol Federasyonu'nu kınıyorum.
sen git onu kendi başkanına söylecm ylmz gibi konusum//ey aziz yildirim sozum sana
yillardir tff le anlasip feneri avrupaya tasitdin..ee sonuc noldu?antirekorlar kirdir
bari ligde 94de mac kazandira kazandira anadolu takimalrinin yolunu kesme!~ dogru onlarda 1sey yapamicak..ama en azi 2-3mac kazanip ulke puanini artiracak..hep yenilmicek:S
twente hollanda liginde 3 sırada hemde geçen hafta alkmarı 2-0 yenmiş daha ne olsunYazık oldu bu mağlubiyet. İsterdim kazanmasını fenerin. Üstelik o rakibe nasıl yeniliyor, Twente gibi takım üstelik içerde yeniliyor.
Bazı fblilerde bjk ile dalga geçiyorlardı manu 7-8 atar diye. Şimdi göremiyorum onları. Önce kendi maçlarına bakacaksın. Sonra konaşacaksın.
Dün fenerli futbolcular kuzu gibiydi hakemin yanına bile gelemediler.
Bu arada galatasarayı tebrik ederim:thumbup1::thumbup1:
yanlışsın çünkü ilk önce kendi başkanını eleştireceksin, ondan sonra aziz yıldırıma yükleneceksin suçu onda arayacaksın.atmaca yalnissam sole![]()
maç 90 dakkadır unutma fenerbahçe 90 larda golü bulabiliyorsa bu onun becerisidir, rakip takımında büyük hatasıdır, nasıl milli takımımız hırvatları 90 larda avladık, nasıl çekleri 90 larda avladık, işte türkiye liginde de tecrübe konuşuyor ama twentede fenere 80 lerde geçirdi bize unutma maç 90 dakkadır, sen kalkıp hakemler taraf tututda, yok baldan gol attıda, yok şöyle,, yok böyle dersen bir başkası senin takımının içinde aynı şeyi söyler.ben tum maclari seyr ediorum..bizim baskanin neyin elestirim,hic amca gelmiyo cog u zaman..sizinki gelio tum amcalra takim geri dusunce hemen hakeme 1 goz kirpmasi..mac 90+4 de fener lehine donuyo
...ee 1kere 2 kere olmadi 3kere olsa tesadufde..hep bole oluyo
demekki aziazin eli avrupyaya yetismiyor
turkiye hudutlarinda sozu gecerli
![]()