Fenerbahçe 1-2 Twente - Video - UEFA Avrupa Ligi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
atmaca arkadaşın yaşı ufak sanırım, futboldan da anlamıyor belli, üstüne gitmeyin :D

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ikinci golü attıktan sonra oyuncunun pis pis sırıtması hoşuma gitti...:biggrin::biggrin::lol::lol:

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
elbet sizinde dalga geçilecek zamanınız gelecek hiç merak etmeyin bir söz vardır ^^gülme komşuna gelir başına^^ boşuna dememişler, avrupa takımı he tobo faciasını unutmadık :D
ne o twenteye karşı fenerbahçe yenilgi alamazmı, ismini duymadığınıda nerden çıkardın sen twente hollanda liginin 3 sırada yer alan güçlü takım bilmiyorsan öğren burdan iddaa toboya bakarsak adamların evleri, parkları yok rijkadlı teknik kocanız ile ancak son dakka golü ile beraberliğe yetinebildiniz yazık, avrupa takımıymış, avrupanın yüz karası olmazsın.
Sen daha orda mısın?Biz o Tobol maçını hazırlık maçı olarak görüyorduk.Dalga geçtiği maç da deplasmanda 1-1 kalıdığımız maç.Rövanşta 2-0 tokatlayıp senin gibilerini üzmedik mi :lol:
Ayrıca üslubun hiç hoş değil.Teknik koca falan ne demek.Takımın yenildiği için moralin bozuk olabilir,ama kişisel olarak millete saldırmanı yakıştıramıyorum.
Ayrıca Avrupa bizim işimiz.Siz pek anlamazsınız o işlerden :thumbdown:
atmaca arkadaşın yaşı ufak sanırım, futboldan da anlamıyor belli, üstüne gitmeyin :D
Kendimi alamıyorum,napayım.Sürekli bir saldırma modunda.Atmca olmasına mı verelim bu huyunu :D

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Twente adı duyulmamış takım diyenler, Fenerin adı çokmu duyulmuş sanki. İki vasat takım mücadelesi böyle olur. Hollanda ekolü olduğu için Twente ağır basar o kadar.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bir zamanlar bu forumun bir saygınlığı vardı:huh:

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eee! Daum gibi adamı getir takımın başına koy sonrada avrupada birşeyler yapmak için heveslen. Olacak şey değil! Yazık ediyorlar onca emeğe ve paraya. Ayrıca fenerbahçeli arkadaşlarında acısını anlamak lazım. Kolay değildir heralde bu durumlara düşmek. Ondandır böyle galatasarayın fark yiyeceğini ve rezil olduğunu söylemeleri. Acının tesirindeler hala.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
fener buyuk bir avantaşı elinin tersi ile itti hemde kendi sahasında yazık oldu

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne olucak bu fenerin hali seyircisini hiç memnun edemiyor

Twente çok sağlam bir takımmış. Çok iyi oynadılar.

işin espirisi oynayan takım çıkmayınca karşılarına tabi iyi oynarlar

yok bu fenerden cacık olmaz gibi

bu sene fenerin işi zor gs maçını sabırsızlıkla bekliyorum

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
ben değil de arkadaşlar demiş olabilir ben demiş gibi gösterme, ben avrupa liglerini takip ediyorum hangisi iyi, hangisi kötü ben bilirim, 3-4 saat önce yenildiğimiz takım küçümsenecek bir takım değil, twente alkmarı 2-0 yenmiş bir takım, eminim ki galatasaray twente ile oynasa farklı bir yenilgi alabilirdi.

Sabah sabah iyi güldüm uykumun açılmasına yardımcı oldun :flowers::biggrin:

Fenere 4 atan panoya kasmadan 3 tane salladık. Yine fenere 2 atan twenteye az kassak kaç atarız bi tahmin ediver edebilcen mi bakim:D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sabah sabah iyi güldüm uykumun açılmasına yardımcı oldun :flowers::biggrin:

Fenere 4 atan panoya kasmadan 3 tane salladık. Yine fenere 2 atan twenteye az kassak kaç atarız bi tahmin ediver edebilcen mi bakim:D
son gülen iyi güler, gülmeye devam et koçum benim, yarın öbür gün göz yaşı döküp ağlayacaksınız :D:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ben yenerler diyordum süpriz oldu hemde kendi evlerinde

Geçmiş olsun

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1de konusyorya bu fenerliler..:D

twente gs ile oynasa defansdan cikamazlardi neinki 2gol:D

tobol..evet her takimin 1 faciasi olur chelsea ve tobol..bizim o 1 faciamiz..ama 1 tane duydugun gibi her macimiz 1 facia degil:D:D:D

antirekord yapan 2takimdan 1i fener underlechtle 1ge..2si 6macta 6yenilgi grupta:D...hic debercen,ve adini bilmediyim sampuyonalr ligine 1kere cikmis takimlar onu yapmadi bea:D en azi 1puan aldilar:D

bole baktigimizda fenerin kapasiteside zayif..yedekde 1 oyuncu yok..deivid de disarda kalirsa,,tek oynuyan kazim da cikarsa zaten yenilirsiniz..1de dauma t.direktor diyosunuz..8dakika kalmis oyuncu degisiyo..giribde ne yapacak 8dakikaya?aksine girisi 1daika alio..son zaman da ona gidiyo:D

avrupada tek takim var turkiyeden o da GS...he bazan anadoludan gelenler guzel oynuyo..ama fenerin gecen yil haric avupada mac kaznadigin gormedim:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Fenerbahçe ligi yine domine edicek ama bu gruptan çıkar mı bilemem.Çünkü kimsenin avrupada bir hedefi yok.Aziz Yıldırım bile 3 yıl üst üste şampiyonluk dedi.Daum zaten sadece ligi düşünüyor.O nedenle bu gruptan çıkması zor halbuki grubun en güçlü ekibi:S

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe vasat öyle mi? Çekememezliğinizi, ezikliğinizi resmen açığa vuruyorsunuz. Avrupa sizin işinizmiş falanmış. Git bak bakalım Uefa'yı alan takımlara Shaktar da almış İngiltere ikinci lig takımları da. Her Uefa'yı alan Avrupanın Kralı o zaman. Kendinizi Avrupanın kralı bizi vasat olarak görüyorsunuz. Hayal alemindesiniz :biggrin: Fener yenildiğinde bayram yapıyorsunuz her zaman tetikde Fenerin yenilmesini bekliyorsunuz :biggrin: Çünkü ezik takımlar büyüklere laf atarak büyük olmaya çalışır siz de haklısınız :blink: :biggrin:

Not: Bu mesajımdan dolayı hiç bir mod bana cezanın c'sini veremez bu sayfalar da kaç kez FB için ezik denmiş, hakaret edilmiş. :thumbdown:

Aksine biz fenerin yenmesini bekliyoruz. Yenilmesini beklememize pek gerek kalmıyo. :biggrin:

Yorum yapmadan önce yazdıklarımı okumanı beklerdim. Twente ne kadar duyulmuşsa fener o kadar duyulmuştur. Bunda kabullenilmeyecek bir durum yok. Tek isteğimiz sıfır çekmemesi. Yeni başlamış bir lige bu şekilde damga vurup adımızı duyurmak istemiyoruz ülke olarak. :)

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cm ylmz gibi konusum:D//ey aziz yildirim sozum sana:D yillardir tff le anlasip feneri avrupaya tasitdin..ee sonuc noldu?antirekorlar kirdir:D

bari ligde 94de mac kazandira kazandira anadolu takimalrinin yolunu kesme!~ dogru onlarda 1sey yapamicak..ama en azi 2-3mac kazanip ulke puanini artiracak..hep yenilmicek:S

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
cm ylmz gibi konusum:D//ey aziz yildirim sozum sana:D yillardir tff le anlasip feneri avrupaya tasitdin..ee sonuc noldu?antirekorlar kirdir:D

bari ligde 94de mac kazandira kazandira anadolu takimalrinin yolunu kesme!~ dogru onlarda 1sey yapamicak..ama en azi 2-3mac kazanip ulke puanini artiracak..hep yenilmicek:S
sen git onu kendi başkanına söyle

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yazık oldu fenere ülkemize yakışmadı böyle bir skor

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yazık oldu bu mağlubiyet. İsterdim kazanmasını fenerin. Üstelik o rakibe nasıl yeniliyor, Twente gibi takım üstelik içerde yeniliyor.

Bazı fblilerde bjk ile dalga geçiyorlardı manu 7-8 atar diye. Şimdi göremiyorum onları. Önce kendi maçlarına bakacaksın. Sonra konaşacaksın.

Dün fenerli futbolcular kuzu gibiydi hakemin yanına bile gelemediler.
Bu arada galatasarayı tebrik ederim:thumbup1::thumbup1:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Yazık oldu bu mağlubiyet. İsterdim kazanmasını fenerin. Üstelik o rakibe nasıl yeniliyor, Twente gibi takım üstelik içerde yeniliyor.

Bazı fblilerde bjk ile dalga geçiyorlardı manu 7-8 atar diye. Şimdi göremiyorum onları. Önce kendi maçlarına bakacaksın. Sonra konaşacaksın.

Dün fenerli futbolcular kuzu gibiydi hakemin yanına bile gelemediler.
Bu arada galatasarayı tebrik ederim:thumbup1::thumbup1:
twente hollanda liginde 3 sırada hemde geçen hafta alkmarı 2-0 yenmiş daha ne olsun :D bizde artık bundan sonra bu maç bize ders oldu, bundan sonra daha dikkatlı olacaktır fenerbahçe.

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben tum maclari seyr ediorum..bizim baskanin neyin elestirim,hic amca gelmiyo cog u zaman:D..sizinki gelio tum amcalra takim geri dusunce hemen hakeme 1 goz kirpmasi..mac 90+4 de fener lehine donuyo:D...ee 1kere 2 kere olmadi 3kere olsa tesadufde..hep bole oluyo:D demekki aziazin eli avrupyaya yetismiyor:D turkiye hudutlarinda sozu gecerli:D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ben tum maclari seyr ediorum..bizim baskanin neyin elestirim,hic amca gelmiyo cog u zaman:D..sizinki gelio tum amcalra takim geri dusunce hemen hakeme 1 goz kirpmasi..mac 90+4 de fener lehine donuyo:D...ee 1kere 2 kere olmadi 3kere olsa tesadufde..hep bole oluyo:D demekki aziazin eli avrupyaya yetismiyor:D turkiye hudutlarinda sozu gecerli:D
maç 90 dakkadır unutma fenerbahçe 90 larda golü bulabiliyorsa bu onun becerisidir, rakip takımında büyük hatasıdır, nasıl milli takımımız hırvatları 90 larda avladık, nasıl çekleri 90 larda avladık, işte türkiye liginde de tecrübe konuşuyor ama twentede fenere 80 lerde geçirdi bize unutma maç 90 dakkadır, sen kalkıp hakemler taraf tututda, yok baldan gol attıda, yok şöyle,, yok böyle dersen bir başkası senin takımının içinde aynı şeyi söyler.

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ok nerde gordun sen 16dakika uzatma?:D...