Fazla Düşünüyorum.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Bundan dolayı zevkle yaptığım şeyleri yaparken canım sıkılıyor,bozuluyorum.
Fazla düşünmeden kaynaklı gereksiz stres yapıyorum.Lakin elimde değil.
Stresten dolayı saçlarım ağarmaya başladı yer yer.
Ailem soruyor.Cevap veremiyorum.
Lakin bu aşırı düşünme eylemi gece gündüz devam ediyor.
Rüyamda da var.Kabusum da da.
Rüya görmek istemiyorum.Çünkü rüyamı farkında olarak gördüğüm için bu düşünme eylemi buraya da fazlasıyla geliyor.Yoruluyorum düşünmekten.
Rüya görmeden uyumak istiyorum.
Lakin düşünüyorum yine de.
Düşündüğüm konular Felsefik veya dini konular değil.
Günlük yaşamdan şeyler.Düşündüğüm şey eğer bir sorunsa çözümünü düşünüyorum.Neye mâl olur onu düşünüyorum.
Düşündüğüm şey eğer bir iddia veya teori ise onu nasıl doğru/yanlış kabul ederiz,bununla ilgili örnekler üretiyorum.
Düşündüğüm şey eğer direkt benim ile iletişime geçen birinin sözcükleri ise bu sözcüklerin hangi sözcükleri beraberinde getireceğini düşünüyorum.
Bu yüzden yeteri kadar az konuşuyorum.
Bazen bunları tekrarlıca üstünden geçiyorum.Unutmadığım,bildiğim halde...
Bu aşırı düşünme ve stres olayını nasıl en aza indirgeyebilirim?

Reaksiyon puanı
1,766
Sen fazla düşündüğünü bile çok düşünüp dertleniyorsun :D
Yat yatağa karanlık ve sessiz ortam. Kapa gözleri ve hiçbir şey düşünmemeye çalış (fazla uzatırsan vücudun boşlukta dönüyormuş gibi bir hic olacak istersen oradan devam edip rüyalar alemine geçiş yap :D ya da gözlerini aç o dönme hissi direk kaybolur. Hiçbir şey düşünmemeyi ögrenmen amaçlı. Belki işe yarar denemekten zarar gelmez
(not: o bahsettiğim boşlukta dönme olayı sonrası astral seyahat meslesi onu araştır istersen astral seyahate de çıkarsın :D ) ama araştırmadan çıkma astrale fln

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Sen fazla düşündüğünü bile çok düşünüp dertleniyorsun :D
Yat yatağa karanlık ve sessiz ortam. Kapa gözleri ve hiçbir şey düşünmemeye çalış (fazla uzatırsan vücudun boşlukta dönüyormuş gibi bir hic olacak istersen oradan devam edip rüyalar alemine geçiş yap :D ya da gözlerini aç o dönme hissi direk kaybolur. Hiçbir şey düşünmemeyi ögrenmen amaçlı. Belki işe yarar denemekten zarar gelmez
(not: o bahsettiğim boşlukta dönme olayı sonrası astral seyahat meslesi onu araştır istersen astral seyahate de çıkarsın :D ) ama araştırmadan çıkma astrale fln
Bunu deniyorum.
Başım döndüğünde otomatik olarak düşünme eylemi gerçekleşiyor.''Hiçliği'' düşünüyorum.Bilinmezliği,var olmamayı,yokluğu.
Lakin benim istediğim şey her zaman karanlık ve sessiz bir ortam da bulunamıyorum.Bu yüzden hangi durum da olursam olayım fiziksel/zihinsel bir şekilde bu düşünmeyi normal boyutuna indirecek bir şey arıyorum.
alnımın ortasına bastırayım,kulağımı bükeyim,burnumu tıkayayım bir şey yapayım.Düşünmek ,aşırı düşünmek istemiyorum.

Reaksiyon puanı
1,766
Aga bee :D
Hazır akşam oldu karanlık işi tamam
Sessizliği de sen hallet
Ya sadece kafanı boşaltçan beynini hiçbir şey düşünmemeye zorlican ve bunu yaparken bunu yaptığını bile düşünmemen gerek :D
Neyse ya kafanı karıştırmim astral seyahat videoları izle astrale gitmenin eşiğine kadar öyle dur işe yarar
Düşünmemeyi ögret kendine aga

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
daha fazla devam ederse psikoloğa gidip görünmen gerekecek bunu kendine yapma eğer yapmaya devam edersen sonu pek
iyi olmaz