Far Cry 3 Coop Could Not Join Hatası

Sanctuary

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Far Cry 3 coopda could not join hatası alıyoruz.Bir iki yere baktık toggle programı ile geçiyormuş sorun.Fakat bunun başka bir yolu yokmu.Bu yapımın artı program olmadan sorun çıkartması çok saçma.Bilgi sahibi olan varsa paylaşabilirmi ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Geçmiş olsun. Biz de arkadaşla aldık Uplayde fakat aynı hata olan could not join hatası aldık. Steamde almak şart herhalde. Düzeltmenin çaresi yok bunun o Program hariç.

Sanctuary

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Teşekkürler sizede geçmiş olsun.Steamden aldığım halde bu hatayı veriyor.:huh:

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Sanctuary

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Oyunun kurulu olduğu klasörde pbsvc_fc3.exe dosyasını çalıştırın. Sorununuz çözülecek. :)

ALLAH Razı Olsun sizden her türlü konuda yardımcı oluyosunuz bütün arkadaşlarada teşekkür ederim :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Rica ederim ne demek. Orjinal oyuna hep destek tam destek :P
Hocam biz arkadaşla o kadar kastık, başımız çatladı günlerce çözemedik, İstanbul'a döneyim oynayacağız, sorunun böyle kolay bir çözümü olmamalıydı yahu :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Hocam biz arkadaşla o kadar kastık, başımız çatladı günlerce çözemedik, İstanbul'a döneyim oynayacağız, sorunun böyle kolay bir çözümü olmamalıydı yahu :)

Cem yılmazın dediği gibi benim hastalığım lejyoner hastalığı olmalıydı meğerse fıtıkmış :mrgreen:

hamzaking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Agalar benim oyun orjinal kurdum uplay diye birşey varmş multi oynamak için galiba ama ben single player oynamak istiyorum ne yapmam gerek bir yardımcı olsanz..:helpsmilie:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Uplay den oyunu aktif ettikten sonra oyuna girebilirsin [MENTION=411755]hamzaking[/MENTION] . Uplay hesabı açıp oyunu kütüphanene eklemen şart.

hamzaking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Play sekmesine tıklayınca oyunun açılması lazım. Orada singleplayer var.
aga açılmıyo giriyomuş gibi oluyo sonra ubisoft yazs geçiyo durdurulmaya zorlandı gibi birşeyler yazyor çözümünü de bulamadım ama windows 8.1 pro da deniyorum bu yüzden mi açılmıyo?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

uplay olmadan girmiyomu biliyo musunuz acaba?

Zgr_Alp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende olmadı başka yötemi varmı oyun uplay'dan orjınal