Fallout 3'e 200 Farklı Son!

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Duyurulmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçmesinin ardından, Oblivion'un yapımcılarının üzerinde çalıştığı Fallout 3 ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Yirmili yaşların ortalarında olan PC oyuncuları için ayrı bir yeri olan, Black Isle efsanesi Fallout'un yeni oyununun, Oblivion'un yapımcısı Bethesda Softworks tarafından hazırlandığı haberi geçtiğimiz yaza bomba gibi düşmüştü. Aradan geçen 10 ayı aşkın sürede, oyunla ilgili çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan yapımcılar, o zamanlar verdikleri bazı bilgilerde değişiklik olduğunu açıkladı.

Bu değişiklikler, şüphesiz oyunculara müjde gibi gelecek. O zamanlar Oblivion kadar geniş bir evrene sahip olmayacağı ve daha az NPC içereceği söylenen Fallout 3 ile ilgili konuşan Bethesda yetkilisi Todd Howard, oyunun içerik olarak tamamlanmasıyla birlikte hesapladıklarının neredeyse iki katı büyüklükte olduğunu ve Oblivion'a yaklaştığını belirtti. Kolaylıkla 100 saatin üzerinde bir oynanış sunabilecek olan Fallout 3'te ayrıca oyuncunun kararlarına göre şekillenen 200'ün üzerinde farklı oyun sonu da görülebilecek.

fallout-3-prdsflls.jpg

PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Fallout 3'ü bu yılın sonbahar aylarında raflarda görmeyi umuyoruz.


Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Fallout 3
SDN - http://shiftdelete.net
 

snra

Profesör
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
1,033
Reaksiyon puanı
22
Puanları
0
yok artık... 200 farklı son ne demek ya!!
 

titanyum

Profesör
Katılım
17 Nisan 2006
Mesajlar
3,795
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
bence çok güzel bir oyunu tekrer tekrer oynamak isteyenler olabilir her seferinde farklı bir biçimde bitmesi hoş olur açıkcası benim hoşuma gider :D
 

rave

Asistan
Katılım
6 Kasım 2007
Mesajlar
403
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
fallout i 10 larca kez bitirdim. her oynayaşımda yeniden oynuyormuş gibiydim. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış. zor kulanmadan da karizmayla oyun bitirilebiliyormuş onu gördüm. 3 de eminim diğerleri kadar güzeldir.
 
Üst