Facebook'ta akıl almaz plan!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Facebook'ta ilköğretim öğrencileri matematik öğretmenlerini öldürmek için plan yaptı...

i.php


Hırvatistan'ın Byelovar kentinde, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta matematik öğretmenlerini öldürmeyi planlayan ilköğretim 5. ve 6. sınıf öğrencileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Hırvatistan'ın "Veçernyi List" gazetesinin verdiği habere göre, Byelovar kentinde bir ilköğretim okulunda öğrenim gören 5. ve 6. sınıf öğrencileri, derslerine giren "sevmedikleri, kendilerine kötü not verdiğini" iddia ettikleri öğretmenlerini öldürmek için Facebook'ta grup kurdu.

Yaklaşık 200 öğrencinin üye olduğu gruptan haberdar olan öğretmen, durumu okul idaresine bildirirken, kendisi de 3 gün boyunca okula gelmedi. İsmi açıklanmayan okulun müdürü ise şimdiye kadar yaklaşık 10 öğrencinin velisiyle görüştüğünü, olayla ilgili polis yetkililerinin de inceleme başlattığını bildirdi.

Byelovar'ın polis yetkilileri ise öğretmenlerini öldürmeyi Facebook'ta planlayan öğrencilere yönelik gereken işlemlerin başlatıldığını ve en kısa sürede olayın sorumlusu olan öğrencilerin tespit edileceğini açıkladı.

Vatan
 

seckyn

Profesör
Katılım
21 Nisan 2010
Mesajlar
2,945
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
Vayy veletlere bak :D Bizdekiler yapmıyor çünkü düşünce özgürlüğüne takılıyorlar :mrgreen:
 

kowalskii

Profesör
Katılım
31 Ekim 2010
Mesajlar
3,056
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Öğretmen öldürmek de nedir yaw... Git lastiklerini patlat. Daha eğlenceli :p Hem o tamir yaptırınca yeniden patlatabilirsin :D
 
Üst