Facebook'a Giremiyorum =S

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yukarıdaki forumlarda bu konuya uygun bölüm göremedim belki burda herkez farketmeyecek ama uygunsuz bi yere yazıpta topik kalabalığı yapmamaktan iyidir.
şimdi sorunum şu
her siteye giriyorum ama bi türlü facebook'a giremiyorum
internette biraz araştırdım benim sorunuma benzer konular buldum ama sonuca ulaşanı yoktu.
internet ayarlarını komple sildim modemi yeniden yükledim vs vs yapmadığım şey kalmadı ama sadece facebook'a giremedim
en sonunda çareyi ttnet'i aramakta buldum ama onlarda biz sütten çıkmış ak kaşığız dediler her zamanki gibi suçu kendilerinde aramadılar.
hatta bide format at gibisinden öneride bulundular
internette araştırdığımda bi kaç kişi benzer sorunlar nedeniyle format bile atmış ama bilgisayarı yeniden kurduklarına yine daha önceden açılmayan internet sayfalarına girememişler
yardımcı olursanız sevinirim :(

birde eğer bu konunun uygun bi yeri varsa ve moderatörler taşırlarsa sevinirim ;)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sen konu taşınmadan tüm icerigi bold yapmıssın onu bir düzelt önce ;)
ikincisi facebooka giriş yapamanı telekom da çözemediyse kim çözecek :D

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mozilla Opera yada vs Tarayıcıda Girmeyi Denedin mi ?

Reaksiyon puanı
189
eğer nvidia chipsetli bir anakart kullanıyorsan ethernet'i yüklediğinde açılan nvidia firewall engelliyor olabilir. nvidia firewall açık olunca bir çok site açılmıyor.

zaten facebook da girilcek bi site değil bence kurtulduğuna sevinmelisin :D

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer nvidia chipsetli bir anakart kullanıyorsan ethernet'i yüklediğinde açılan nvidia firewall engelliyor olabilir. nvidia firewall açık olunca bir çok site açılmıyor.

zaten facebook da girilcek bi site değil bence kurtulduğuna sevinmelisin :D

obaaa
şimdide sorun Nvidia'mıymış :S
ben Nvidia ekran kartı kullanıyorum acaba onun yanında yüklediğim yazılımlar olabilirmi
ve bunlar hangi yazılımlar acaba :D
komple ekran kartının yazılımlarını kaldırırsam olmaz heralde :D

Reaksiyon puanı
189
dostum ekran kartı ile alakası yok. nvidia sadece ekran kartı üretmiyo ayrıca. dikkatli okursan nvidia chipsetli anakarlardaki ethernet i yüklemekten bahsediyorum.

nvidia chipsetli anakartlarda ethernet kartını yükleyince ethernet kartı ile beraber nvidia firewall da yükleniyor. eğer nvidia firewall açıksa bir çok siteyi engelliyor.

anakartının chipseti nvidia değilse hiç benim yorumlarımı okumana dahi gerek yok..

seninki yargısın infaz olmuş resmen...

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum ekran kartı ile alakası yok. nvidia sadece ekran kartı üretmiyo ayrıca. dikkatli okursan nvidia chipsetli anakarlardaki ethernet i yüklemekten bahsediyorum.

nvidia chipsetli anakartlarda ethernet kartını yükleyince ethernet kartı ile beraber nvidia firewall da yükleniyor. eğer nvidia firewall açıksa bir çok siteyi engelliyor.

anakartının chipseti nvidia değilse hiç benim yorumlarımı okumana dahi gerek yok..

seninki yargısın infaz olmuş resmen...

pardon hocam o zaman :)
Nvidia deyince benim bilgisayarım üzerinde Nvidia isimli tek parça ekran kartı o yüzden direkt orası geldi aklıma ;)
şimdi baktım benim chipset intel :)

Reaksiyon puanı
189
pardon hocam o zaman :)
Nvidia deyince benim bilgisayarım üzerinde Nvidia isimli tek parça ekran kartı o yüzden direkt orası geldi aklıma ;)
şimdi baktım benim chipset intel :)
ok o zaman başka çözümlere yönelebilirsin. ben sadece facebook konusunda bir arkadaşımda yaşadığım sorunu dile getirdim.

bu arada kullandığın firewall programını kapatmayı deneyebilirsin...

veya bir de proxy arkasından girmeyi dene bakalım ne olacak. ktunnel'i deneyebilirsin...

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
proxy arkasından girmeye çalışmak ilk çözüm tercihim oldu ama giremedim ordada aynı sorunla karşılaştım
yinede önerilerin için teşekkürler
bu tip sorunlarla karşılaşanlar baya olmuş sanırım ama hala bi çözüme ulaşanı bulamadım şu an için :)