By_ÇaKaL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar yukarıdaki forumlarda bu konuya uygun bölüm göremedim belki burda herkez farketmeyecek ama uygunsuz bi yere yazıpta topik kalabalığı yapmamaktan iyidir.
şimdi sorunum şu
her siteye giriyorum ama bi türlü facebook'a giremiyorum
internette biraz araştırdım benim sorunuma benzer konular buldum ama sonuca ulaşanı yoktu.
internet ayarlarını komple sildim modemi yeniden yükledim vs vs yapmadığım şey kalmadı ama sadece facebook'a giremedim
en sonunda çareyi ttnet'i aramakta buldum ama onlarda biz sütten çıkmış ak kaşığız dediler her zamanki gibi suçu kendilerinde aramadılar.
hatta bide format at gibisinden öneride bulundular
internette araştırdığımda bi kaç kişi benzer sorunlar nedeniyle format bile atmış ama bilgisayarı yeniden kurduklarına yine daha önceden açılmayan internet sayfalarına girememişler
yardımcı olursanız sevinirim
birde eğer bu konunun uygun bi yeri varsa ve moderatörler taşırlarsa sevinirim
şimdi sorunum şu
her siteye giriyorum ama bi türlü facebook'a giremiyorum
internette biraz araştırdım benim sorunuma benzer konular buldum ama sonuca ulaşanı yoktu.
internet ayarlarını komple sildim modemi yeniden yükledim vs vs yapmadığım şey kalmadı ama sadece facebook'a giremedim
en sonunda çareyi ttnet'i aramakta buldum ama onlarda biz sütten çıkmış ak kaşığız dediler her zamanki gibi suçu kendilerinde aramadılar.
hatta bide format at gibisinden öneride bulundular
internette araştırdığımda bi kaç kişi benzer sorunlar nedeniyle format bile atmış ama bilgisayarı yeniden kurduklarına yine daha önceden açılmayan internet sayfalarına girememişler
yardımcı olursanız sevinirim
birde eğer bu konunun uygun bi yeri varsa ve moderatörler taşırlarsa sevinirim