facebook üzerinden dolandırıldım yardım

gkhnvrlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar face den bir saat siparişi verdim kapıda ödemeli saat bana gelince baktım istediğim ürün yerine baska bir ürün vardı kendisine tekrar mesaj attığımda cevap vermedi ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Ödemeyerek geri gönderebilirdin. Kapıda bakmadan ürün teslim almayın birdaha...

gkhnvrlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kapıda bakmak istedim fakat kurye baktıranadıklarını söyledi

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Savcılığa suç duyurusunda bulunun bence.

gkhnvrlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tüketici haklarına başvursam bir sonuç çıkarmı telefon numarası ve ürünü nerden gönderdiği var bide telefon üzerinden konuşmalarımız var bunlar ile bi sonuca varabilirmiyim

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Tüketici haklarına başvursam bir sonuç çıkarmı telefon numarası ve ürünü nerden gönderdiği var bide telefon üzerinden konuşmalarımız var bunlar ile bi sonuca varabilirmiyim
Bütün hepsini bir dilekçe şeklinde yazarak bulunduğunuz yerdeki Savcılığa ve tüketici haklarına ayrı ayrı başvurun yasal yönden hakkınızı arayın, mesajları silmeyin dursun dilekçede belirtin bunları.

gkhnvrlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bütün hepsini bir dilekçe şeklinde yazarak bulunduğunuz yerdeki Savcılığa ve tüketici haklarına ayrı ayrı başvurun yasal yönden hakkınızı arayın, mesajları silmeyin dursun dilekçede belirtin bunları.
Eyvallah kardeş yarın sabahtan ikisinde suç duyurusunda bulunacam insallah bi sonuc çıkar

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Elinizde satıcının sizinle konuşmaları varsa silmeyin savcılığa başvurun. Eğer bir engel yoksa İP adresine ve satıcının Facebook'a bağlandığı cihaza ulaşılabilir. Bu arada geçmiş olsun.

gkhnvrlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Elinizde satıcının sizinle konuşmaları varsa silmeyin savcılığa başvurun. Eğer bir engel yoksa İP adresine ve satıcının Facebook'a bağlandığı cihaza ulaşılabilir. Bu arada geçmiş olsun.
WhatsApp üzerinden konuşmalar duruyor silmedim o numaradan arama yapınca kapalı diyor fakat başka bir numaradan WhatsApp üzerinden yazınca cevap verdi. Eyvallah kardeşim