Yasaklanmam Hakkında Bilgilendirme

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Adam ben niye görebiliyorum yazdım diye uyarı vermiş ya :D

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ondan sonra yediremedi @The Judge hemen başka bir mesajımı koydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadım knk
Yediremekle alakası yok.
Şimdi sen hangi konuya ben niye görebiliyorum yazdın onu bir söyle.
Alakasız bir şey ise uyarı almışsın kanıt olarak da diğerini göstermiş yani 2 kez yaptın 1 kere uyarı vermiş insaflı davranmış.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Başkası sizle aynı pp yaptı diye hakaret edip uyarılmamayı mı bekliyordunuz. Moderatör gayet mantıklı bir karar vermiş.
Beyler tmm saten hakaret etmem saten gayet normaldide ban atması ama bana niye yanlış mesaj gösterip uyarı atıyor

Yediremekle alakası yok.
Şimdi sen hangi konuya ben niye görebiliyorum yazdın onu bir söyle.
Alakasız bir şey ise uyarı almışsın kanıt olarak da diğerini göstermiş yani 2 kez yaptın 1 kere uyarı vermiş insaflı davranmış.
Knk 2 kez yapmadım bana bir kere uyarı atmış saçma bir nedenden dolayı

Ben niye görebiliyorum kardeşim hatalı bir mesajmı forumun hangi kuralında var?

Ben bir pc linki atmıştım bir tane çocuk o sayfa boş demişti bende ben niye görebiliyorum kardeşim dedim o banlanacak bir ifademi?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Beyler tmm saten hakaret etmem saten gayet normaldide ban atması ama bana niye yanlış mesaj gösterip uyarı atıyor

Ben bir pc linki atmıştım bir tane çocuk o sayfa boş demişti bende ben niye görebiliyorum kardeşim dedim o banlanacak bir ifademi?
Evet gerçekten de ben niye görebiliyorum da bir şey yok o zaman. Diğerinden uyarı vermiştir.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ben görmedim söyler misiniz?

Konu bu bakabilirsiniz.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290

Hakaret etmeniz normal mi?

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Evet gerçekten de ben niye görebiliyorum da bir şey yok o zaman. Diğerinden uyarı vermiştir.
Knk saten en sondaki mesaja ban vermesi gayet normal ama öbürküsüne niye veriyor

Hakaret etmeniz normal mi?
Hayır knk hakaret etmem normal değil ban vermesi normal ben ona laf etmedim beni niye görebiliyorum lafına ban verdiğine laf ettim sadece

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Knk saten en sondaki mesaja ban vermesi gayet normal ama öbürküsüne niye veriyor

Hayır knk hakaret etmem normal değil ban vermesi normal ben ona laf etmedim beni niye görebiliyorum lafına ban verdiğine laf ettim sadece
Önemli değil 1 uyarı almışsın zaten.
**Zaten**

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Ekli dosyayı görüntüle 129759Ben niye görebiliyorum bir ban sebebiyse ne bileyim yani?
Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen idrak edememen oldukça ilginç bir durum :)
Hala farklı konu farklı konu 1 hafta diyorsun. Aynı konuya alakasız ileti ve hakaretten 2 uyarı alman gerekirdi. Hatanı düzelttim ve hafif şekilde uyarı verdim. Hata ettiğimi fark edince düzelttim zaten.
Müneccim değiliz, forum kurallarına aykırı her mesaja direkt işlem yapamıyoruz. Üzerinden çok bir zaman geçmediyse ve forum kurallarına aykırı bir durum söz konusu ise yaptığın yorumun cezasını öyle ya da böyle çekersin. Gelip burada yok haksızdı değildi öyleydi böyleydi gibisinden alakasız yorumlar yapmaya devam etme :). Açıkladığım halde anlamaman ve benim sana burada yine açıklama yapıyor olmam da ayrı bir ironi.

Banlanıp cezasını çeken ya da cezası kaldırılan arkadaşlar. Keyfimize göre ban atmıyoruz. Bunu anlayıverin artık zahmet olacak.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen idrak edememen oldukça ilginç bir durum :)
Hala farklı konu farklı konu 1 hafta diyorsun. Aynı konuya alakasız ileti ve hakaretten 2 uyarı alman gerekirdi. Hatanı düzelttim ve hafif şekilde uyarı verdim. Hata ettiğimi fark edince düzelttim zaten.
Müneccim değiliz, forum kurallarına aykırı her mesaja direkt işlem yapamıyoruz. Üzerinden çok bir zaman geçmediyse ve forum kurallarına aykırı bir durum söz konusu ise yaptığın yorumun cezasını öyle ya da böyle çekersin. Gelip burada yok haksızdı değildi öyleydi böyleydi gibisinden alakasız yorumlar yapmaya devam etme :). Açıkladığım halde anlamaman ve benim sana burada yine açıklama yapıyor olmam da ayrı bir ironi.

Banlanıp cezasını çeken ya da cezası kaldırılan arkadaşlar. Keyfimize göre ban atmıyoruz. Bunu anlayıverin artık zahmet olacak.
Tmm reis sadece hakarete ban atmışsın kb