MustiRG07
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,798
Adam ben niye görebiliyorum yazdım diye uyarı vermiş ya
İkisine birden uyarı verse daha önce ceza alırdın.Ekli dosyayı görüntüle 129759Ben niye görebiliyorum bir ban sebebiyse ne bileyim yani?
Anlamadım knkİkisine birden uyarı verse daha önce ceza alırdın.
Ban sebebi değil biriken uyarı puanları ceza.
Yediremekle alakası yok.Ondan sonra yediremedi @The Judge hemen başka bir mesajımı koydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım knk
Başkası sizle aynı pp yaptı diye hakaret edip uyarılmamayı mı bekliyordunuz. Moderatör gayet mantıklı bir karar vermiş.Adam ben niye görebiliyorum yazdım diye uyarı vermiş ya
Beyler tmm saten hakaret etmem saten gayet normaldide ban atması ama bana niye yanlış mesaj gösterip uyarı atıyorBaşkası sizle aynı pp yaptı diye hakaret edip uyarılmamayı mı bekliyordunuz. Moderatör gayet mantıklı bir karar vermiş.
Knk 2 kez yapmadım bana bir kere uyarı atmış saçma bir nedenden dolayıYediremekle alakası yok.
Şimdi sen hangi konuya ben niye görebiliyorum yazdın onu bir söyle.
Alakasız bir şey ise uyarı almışsın kanıt olarak da diğerini göstermiş yani 2 kez yaptın 1 kere uyarı vermiş insaflı davranmış.
Evet gerçekten de ben niye görebiliyorum da bir şey yok o zaman. Diğerinden uyarı vermiştir.Beyler tmm saten hakaret etmem saten gayet normaldide ban atması ama bana niye yanlış mesaj gösterip uyarı atıyor
Knk 2 kez yapmadım bana bir kere uyarı atmış saçma bir nedenden dolayı
Ben niye görebiliyorum kardeşim hatalı bir mesajmı forumun hangi kuralında var?
Ben bir pc linki atmıştım bir tane çocuk o sayfa boş demişti bende ben niye görebiliyorum kardeşim dedim o banlanacak bir ifademi?
Ben görmedim söyler misiniz?
Hakaret etmeniz normal mi?Beyler tmm saten hakaret etmem saten gayet normaldide ban atması ama bana niye yanlış mesaj gösterip uyarı atıyor
Knk 2 kez yapmadım bana bir kere uyarı atmış saçma bir nedenden dolayı
Ben niye görebiliyorum kardeşim hatalı bir mesajmı forumun hangi kuralında var?
Ben bir pc linki atmıştım bir tane çocuk o sayfa boş demişti bende ben niye görebiliyorum kardeşim dedim o banlanacak bir ifademi?
Knk saten en sondaki mesaja ban vermesi gayet normal ama öbürküsüne niye veriyorEvet gerçekten de ben niye görebiliyorum da bir şey yok o zaman. Diğerinden uyarı vermiştir.
Hayır knk hakaret etmem normal değil ban vermesi normal ben ona laf etmedim beni niye görebiliyorum lafına ban verdiğine laf ettim sadeceHakaret etmeniz normal mi?
Önemli değil 1 uyarı almışsın zaten.Knk saten en sondaki mesaja ban vermesi gayet normal ama öbürküsüne niye veriyor
Hayır knk hakaret etmem normal değil ban vermesi normal ben ona laf etmedim beni niye görebiliyorum lafına ban verdiğine laf ettim sadece
Ben banlandıktan sonra hiçbir türlü ulaşamamıştım.Öncelikle itirazlara zaten admin bakar, moderatore yazmana gerek yoktu.
Mail yoluyla ulaşılabiliniyormuş.Ben banlandıktan sonra hiçbir türlü ulaşamamıştım.
Cevap gelene kadar banım açılır zaten.Mail yoluyla ulaşılabiliniyormuş.
Ben cuma günü banlanmıştım cuma veya cumartesi günü mail attım bugün banım kalktı.Cevap gelene kadar banım açılır zaten.
Yetkili kişiler söylüyor diye biliyorum.Acaba ceza puanlarımıza nerden bakabiliyoruz. Biliyorum alakalı değil burayla. Bu arada
@Umut Çelik tekrar hoş geldin.
Teşekkür ederim.Yetkili kişiler söylüyor diye biliyorum.
Beni kimse banlayamaz. Ben o tadı tatmayacağım???Banı herkes tadıcak bir gün üzülme ?
Yetkililer banlayabiliyor.Beni kimse banlayamaz. Ben o tadı tatmayacağım???
Yetkililerde banyalamaz?Yetkililer banlayabiliyor.
Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen idrak edememen oldukça ilginç bir durumEkli dosyayı görüntüle 129759Ben niye görebiliyorum bir ban sebebiyse ne bileyim yani?
Tmm reis sadece hakarete ban atmışsın kbÜzerinden 1 hafta geçmesine rağmen idrak edememen oldukça ilginç bir durum
Hala farklı konu farklı konu 1 hafta diyorsun. Aynı konuya alakasız ileti ve hakaretten 2 uyarı alman gerekirdi. Hatanı düzelttim ve hafif şekilde uyarı verdim. Hata ettiğimi fark edince düzelttim zaten.
Müneccim değiliz, forum kurallarına aykırı her mesaja direkt işlem yapamıyoruz. Üzerinden çok bir zaman geçmediyse ve forum kurallarına aykırı bir durum söz konusu ise yaptığın yorumun cezasını öyle ya da böyle çekersin. Gelip burada yok haksızdı değildi öyleydi böyleydi gibisinden alakasız yorumlar yapmaya devam etme . Açıkladığım halde anlamaman ve benim sana burada yine açıklama yapıyor olmam da ayrı bir ironi.
Banlanıp cezasını çeken ya da cezası kaldırılan arkadaşlar. Keyfimize göre ban atmıyoruz. Bunu anlayıverin artık zahmet olacak.