arkadaslar face den bir saat siparişi verdim kapıda ödemeli saat bana gelince baktım istediğim ürün yerine baska bir ürün vardı kendisine tekrar mesaj attığımda cevap vermedi ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Bütün hepsini bir dilekçe şeklinde yazarak bulunduğunuz yerdeki Savcılığa ve tüketici haklarına ayrı ayrı başvurun yasal yönden hakkınızı arayın, mesajları silmeyin dursun dilekçede belirtin bunları.Tüketici haklarına başvursam bir sonuç çıkarmı telefon numarası ve ürünü nerden gönderdiği var bide telefon üzerinden konuşmalarımız var bunlar ile bi sonuca varabilirmiyim
Eyvallah kardeş yarın sabahtan ikisinde suç duyurusunda bulunacam insallah bi sonuc çıkarBütün hepsini bir dilekçe şeklinde yazarak bulunduğunuz yerdeki Savcılığa ve tüketici haklarına ayrı ayrı başvurun yasal yönden hakkınızı arayın, mesajları silmeyin dursun dilekçede belirtin bunları.
WhatsApp üzerinden konuşmalar duruyor silmedim o numaradan arama yapınca kapalı diyor fakat başka bir numaradan WhatsApp üzerinden yazınca cevap verdi. Eyvallah kardeşimElinizde satıcının sizinle konuşmaları varsa silmeyin savcılığa başvurun. Eğer bir engel yoksa İP adresine ve satıcının Facebook'a bağlandığı cihaza ulaşılabilir. Bu arada geçmiş olsun.