- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 31
ben ferdifon arkadasınkini yaptım kilitledikten sonra 24 saat geçince hesaba yeni maille giriyorsun soruyor sana arayarak söyle diye
Merhabalar Serkan
Bende Bu Durumda Mağdur Oldum Yanlız Bir Sorum Olucak Sana....
Şimdi Bu Hesaplara İletişimim Yok Derken Neden Seçenekleri Kaldırıyoruz.
Ben Senin Yöntemini Yaptım Telefon Şirket Hattı Oldugundan Ve O Şirkette Artık Çalışmadıgımdan
Ama 1 Gün Bekledikten Sonra Aynı Telefon Numarasına Kodu Gönderiyor. Sonuçta Benim O Telefona Ulaşımım Yok
Şöyle Olması Gerekmez mi...Bu Hesaplara Ulaşımın Yok Derken Hepsini Seçmem Gerekmiyor mu ? Sonuçta Ordaki Telefon Numarasını Artık Kullanmıyorum.
Bu Konu Hakkında Bir Bilgin Varsa Paylaşabilirmisin Rica Etsem..
pc giriş sorunmu yaşiyorsun
Yoksa tlf sorun yaşıyorsun
girişte ne yazıyor güvenlik kodmu istiyor ne şey
Ben de de böyle bir şey çıkmıştı. Neredeyse yapamıyordum. Forumda yeni olduğum için nasıl konu açılır bilemiyorum fakat eğer isteyen biri olursa benim yerime herkese yardımcı olmak için bu konu hakkında bir konu açabilir. http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=email_confirmation buraya girin ve derdinizi anlatan bir mesaj yazın. Mümkünse e-mail kısmına facebook hesabınız mail adresini girin. Daha sonra bu mail adresinize bir mail gelecek. O maili de yanıtlaya basın ve tekrar derdinizi anlatan mesajınızı girin. Bende 1-2 saate açıldı hesabım artı artık istemediği halde güvenlik kodunu da göndermişler telefonuma. İyi şanslar.
Şimdi Yolladım Eğer Olursa Dostum Ne Dilersen Dile Benden
slm
--- Mesaj Güncellendi ---
yardımcı olcak varmı bana
slm
ordamınız
Biz burdayız sen nerdesin??...slm
yardımcı olcak varmı bana
slm
ordamınız
banada yardım lütfen ama facede güvenlık şifresını benım iptal olan eskı numarama yolluyor ne yaptıysam acılmıyor ne yapmalıyım
Facebook Güvenlik Kodu Sorunu! ÇÖZÜM SDN.
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda hesabımı an itibari ile almış bulunmaktayım.Uyguladığım işlemleri sırası ile size anlatacağım..
Öncelikle şu konuları okuyarak genel bir kanıya sahip olabilirsiniz.
Burada octavarium adlı arkadaş başka bir yöntemle anlatmış.
Facebook "Taninan bir bilgisayardan giris yap" Uyarisi Cozumu
Buda benim çözüm bulmak için açtığım konuydu.
Facebook Güvenlik Kodu Gelmiyor!
1-İlk olarak Facebook'ta kullanılmamıs bir mail hesabı alıyoruz hotmailden iki dakikada alabilirsiniz.
2-Mail hesabımızı aldık ilk işlem tamam.Şimdi facebook hesabınıza kayıtlı mail adresinizle giriş yapmayı deniyorsunuz ama şifreyi yanlış yazıyorsunuz sallıyorsunuz kafadan bir şeyler.
3- Sonrasında açılan sayfada Şifreni mi unuttun?'a tıklıyoruz.
4-Karşımıza hesabımıza tanımlı mail adresi veya adresleri geliyor.Burda mail adreslerinin yanında bulunan işaretleri kaldırıyoruz.
5-İşaretleri kaldırdıktan sonra bunlara artık erişim yokmu? linkine tıklıyoruz.
6-Karşımıza 1. adımda aldığımız mail adresimizi giriyoruz.
7-Mail adresimizi girdikten sonra yeni aldığımız mail adresimize bir mail geliyor ve facebook hesabımız 24 saatliğine kilitlenmiş oluyor.
8-24 saat dolduğunda hatta geçtikten sonra giriş yapın
9-Giriş yaptıktan sonra çıkan sayfada söylenenleri takip edin.
10-Burda önemli olan bir adım telefon numaranızı değiştirin kaldırın ve başka bir telefon ekleyin ve sms kodu yerine facebookun sizi aramasını isteyin zaten telefon numaranızın yanındaki çarpı işaretine basıp kaldırdıktan sonra yeni telefon ekleyin yazacak oraya tıklayarak baska bir telefon numarası yazın ve arama deyin biraz sonra facebook sizi arayacak ve 4 rakamlı kod verecek.
11- Facebooktan aldığınız kodu oraya girdikten sonra devam deyip bilgisayarınızı tanınan bilgisayar olarak tanımladıktan sonra yine bir kod isteyecek ve kodunuz gelecek.
12-Gelen kod 6 haneli olması gerekirlen 5 haneli olabilir korkmayın.Örneğin kod farzedelim ki 45867 diyelim sırayla 0-9 arasında deniyoruz mesela 458670 458671 458672 gibi..
ve işlem tamam geçmiş olsun
arkadaşlar ben bi çözüm yolu buldum ve de böyle çözdüm telefon numarasını başka bir facebook hesabına kayıtlayın sonra onaylayın o faceye kayıtlansın numara sonra sorunlu hesaba giriş yapın telefonla onay veya resimlerle onay seçenegi çıkıyor resimleri onaylayarak halledebilirsiniz anlamadıgınız bi yer olursa mesaj atın