F tuşları nasıl pasif olur?

mustafa sahın

Asistan
Reaksiyon puanı
1

zorba 6725

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://translate.google.com.tr/tran...?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02035108&act=url

burdaki link sana yardımcı olur bios dan kalıcı olarak iptal edebiliyorsun resimli anlatıyor

arkadaşlar benim bilgisiyarım samsung yardımcı olurmusunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar bilgisiyarım samsung yardım edermisiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler ben buldum ama samsung laptoplar için f12 yanına fn lock diye tuş var oraya basın kesin çözüm denedim oldu

Ö

özertexas

SDN Okuru
Birkaç gün önce yeni laptop aldım. Önceki kullandığımda böyle bir şey yoktu, aslında sorun olduğunu sanmıyorum bir şey var da ben bilmiyorum ben de sizden öğreneyim dedim. Mesela oyun açıkken oyunda F3 tuşuna basmamı istiyor basıyorum ekranın parlaklığı artıyor, F9'a bas diyor basıyorum ses kısılıyor.F tuşlarını Oyundayken pasif hale nasıl getiririm? Teşekkürler:thumbup1:
peki bunun tam tersi nasıl oluyor

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Oyun kontrollerinde o tuşu pasif hale getirip o tuşun özelliğini başka bir tuşa aktarmayı denesen?

P

pool

SDN Okuru
aynı sorun bende de oluyor pc markası lenovo g50 ama f1 gibi tuşlara basınca sesi kısıyor falan nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

|BalTaZaZaR|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Dell marka kullananlar icin söylüyorum(diğer markalarda denemedim) ara bölmesine windows mobility center yazarsanız fonksiyon tuşu sırasından ayarlıyabilirsiniz

TEŞEKKÜRLER

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
FN Tuşlarını üste koymak istemişti bir arkadaşım onu yapamadım. Bir insan neden FN tuşlarını yukarı koymak ister ki..?

Pimoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun benim pc de de oldu ayni marka fn ve shift tuşuna basman yeterli

UnityKilleR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu 3 kez denedim ilk ikisinde biraz daha geç basmışım hemen basmak lazımmış, f tuşlarını ayarladım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi de ins(aynı zamanda prt. screen) tuşu fn'le beraber basılmadan çalışmıyor.. bunun için ayrı başlık açmama gerek yok sanırım
Merhaba nasıl ayarladığını söyleyebilirmisin pek fazla anlamadımda

TR_Ghostless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayarımdada aynı sorun var ve ayrıca F1 tuşu uyku moduna alma tuşu olarak eklemişler onu devre dışı bırakmak istiyorum elim hep çarpıyo bilgisayar uyku moduna geçiyo oyun esnasında