F.fox eklentisi. Quicktime...?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bazı videoları izleyemiyorum. ( ee tabi ki firefox'la... ) Quicktime kurmam gerekiyormuş. Gittim siteye indirdim. İnen dosyanın adında İtunesSetup yazıyordu. Tıklıyorum açılmıyor. Yani kuramadım. 2.kez indirdim dosyayı; yine açılmadı.

Yardım bekliyorumm... :)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Firefoxla alakası yok bunun.
Itunes değil Quick time yazması lazım.Sen indirdiğin yerin linkini versene.Yanlış indirdin gibi geliyor bana.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yanlış söylemişim eklentiyle alakası yok :) Çünkü quick time bilgisayarında yüklü olmadığı için açılmıyor.Böyle bir firefox eklentisi yok yani ;)

Onun niye açılmadığını anlamadım ama bir de itunes olmayanını(ikincisini) indir bakalım olacak mı.Olmazsa bendekini upload ederim sana.

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam. şimdi indiriyorum. biraz bekliycez. :)

Bu quicktime Real Player dosyalarını izlemeyi mi sağlıyor ? :) Mesela Adobe Flash plyer'ın youtube videolarını izlemeyi sağladığı gibi; tabi yanlış bilmiyorsam :-X ( bilgisayar kulanmak da bi yetenek galiba, bende olmayan :-[ - bağlantı 256 kps olunca inmesi de geç oluyor, flashgetle olsa da. 248 RAM de ne işe yarar bilmiyorum. ::) ))
bu sorularımın cevabını nerede bulabilirim?. işe; bir bilgisayar eğitim kitabı almakla mı başlasam? tavsiye edeceğiniz kitap var mı? bi de benim adım ne ? :) biraz daha denesem soru sorma rekoru kırabilir miyim? Burası müşteri hizmetleri mi? Zeki mürene de hizmet veriyor musunuz? :D bu mesajı yaran yorumlara taşısak nasıl olur ??? saatin kaç olduğunu soru sormadan söyleyim mi? 03:46 güneş başıma vurdu ya da uykusuzluk aç kalmış da olabilirim. Son soru olarak; bu kadar saçmalayarak istirahat(frmdn uzaklaştırma: disiplin cezası madde-5 ) alır mıyım ? :) ;)

-------------------------------2.mesaj. ;)

Sorun çözüldü Teşekkürler elekt10. :) Şimdi bunu dinleyebiliyorum. Eyvallah.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet onu izlemen için quick time lazımdı ve halloldu sorun :)
Quick time'ın desteklediği formatlar burada listelenmiş ama benim ihtiyaç duyduğum 2 kullanım alanı var:mov ve 3gp uzantılı dosyalar.
Real player'ı hiç kullanmadım,bilmiyorum.Ama şu ana kadar ihtiyaç duymadığıma göre çok da gerekli değil :P Daha kaliteli ses veriyormuş.
Bu mesajı yaran yorumlara taşımamız için haberlerden birine yaptığın yorumda yazman gerekirdi :P
Birkaç maddelik forum kurallarına uyduktan sonra hiiiç bişey olmaz ;)

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O kullanım alanlarını filan zamanla öğrenicez inş. :)

Taşıma işini öylesine söylemiştim, zaten bu mesajı silinmekten başka bir işe yaramaz.

Forum kurallarına uyalım uymayanları uyaralım. (ya da yetkiliye bildirelim) :)

Tekrar teş. Selamlar...