Soru Excalibur G770'In Touchpad Sorunu

Bu konuyu okuyanlar

Buğra!

Öğrenci
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
21
Merhaba. 9 ay önce Excalibur G770 aldım. Aldığım günden garantiye götürdüğüm güne kadar (3 hafta önce) arıza artarak devam etti. Touchpad komutlarımı algılamıyor, geç yanıt veriyordu. İşlerim gereği cihazı aktif bir şekilde kullandığım için göz ardı edip kullanmaya devam ettim. Son zamanlarda touchpad neredeyse kullanılamaz hale geldiğinde garantiye götürmeye karar verdim. Cihazı garantiye teslim ettim sağ olsunlar sabah teslim ettiğim cihazı akşama çıkardılar böyle olacağını bilseydim en başta götürürdüm. Her neyse. Cihaz garantiden çıktığında ilk 1 hafta sorunsuz bir şekilde çalıştı. 2. Haftada hafif takılmalar olmaya başladı. 3. Haftada ise (şimdi) garantiden hemen önceki takılmalara kıyasla daha az sıklıkla takılıyor ama neredeyse 15-20 saniye boyunca touchpad kullanılamıyor. Teknik servisi aradığımda driverlerınızı güncelleyin, cihazı şarjda kullanmaya çalışın gibi şeyler söylediler. Driverlerım güncel ve cihazı çoğu zaman şarjda kullanıyorum şarjda kullanırken de tutukluk yapıyor. Bu hafta tekrar götüreceğim cihazı.
Casper veya Excalibur kullanan arkadaşlar siz de benim yaşadığım problemi yaşadınız mı? Bu kronik bir arıza olabilir mi? Birkaç yerde benim yaşadığım sorunları yaşayan kişilerin yazılarını okudum bunu teknik servise söylediğim de böyle bir kronik arızanın olmadığını söylediler.
 

YusufAldmr

Öğrenci
Katılım
22 Ocak 2022
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
Benim pc de seninkiyle aynı model. Aynı sorun bende de görüldü. Garantiye gönderdim ve güncelleme yapılıp bana geri gönderdiler. Sorun çözülmedi ama. Ben de ayarları kontrol ederken karşıma çıktı ve düzelttim. Adım adım nasıl yaptığımı yazıyorum.
1. İlk olarak arama kısmına dokunmatik yüzey alanına girin.
2. İşaretçi hızını değiştirin altındaki imleci 10'a kadar yükseltebilirsiniz. Ben 8 yaptım.
3. Dokunmatik yüzey hassasiyetini En duyarlı olarak ayarlayın.
Bu ayarları yaptıktan sonra düzelecektir.
Son olarak Casper teknik servisine PC göndermeyin. Olabildiğince kendiniz yapmaya çalışın. Ben 2 defa gönderdim pişman ettiler.
 

Buğra!

Öğrenci
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
21
Bir de böyle deneyim teşekkürler.
 

Son mesajlar

Üst