Burak Yasin Yıldız
Profesör
Ben bir z kuşağı olarak size katılmıyorum,bana göre çok kötü bir şey yalnız ölmek.Hayata bu kadar karamsar bakmamalısınız.Çocuğunuzun olması,annesinin ve babasının yanında olması,bu mükemmel bir duygu.
Eller Günahkar!Evlenmediğin sürede Ellerin dert görmesin.
Belki iyi anlarsın bu sözü mutlu olursun, bana rahmet okursun ?
Asıl evlenirsem hayatımız kararır yarınlarımızın güzel olmasını istiyorsak evlenmemeliyizBen bir z kuşağı olarak size katılmıyorum,bana göre çok kötü bir şey yalnız ölmek.Hayata bu kadar karamsar bakmamalısınız.Çocuğunuzun olması,annesinin ve babasının yanında olması,bu mükemmel bir duygu.
Sizin görüşünüz tabii ki,herkes aynı olursa dünyanın tadı kalmaz.Asıl evlenirsem hayatımız kararır yarınlarımızın güzel olmasını istiyorsak evlenmemeliyiz
doğru kişiyi bulamamış örneklerden biri ?Asıl evlenirsem hayatımız kararır yarınlarımızın güzel olmasını istiyorsak evlenmemeliyiz
Düşüncelerimi zamanla değiştirmem düşüncelere ilkemdir ilkeden taviz intihar demektir ?Yaş ilerleyince bal gibi evlenirsin.![]()
Abi bana kulak ver. İtme bizim önerilerimizi geriye.Asıl evlenirsem hayatımız kararır yarınlarımızın güzel olmasını istiyorsak evlenmemeliyiz
Bulunca da fikrim değişmez zaten doğru kişiyi bulamıcam o konuda rahatım ?doğru kişiyi bulamamış örneklerden biri ?
Düşüncelerimi zamanla değiştirmem düşüncelere ilkemdir ilkeden taviz intihar demektir ?
Düşüncelerinizi geriye tabii ki atmam dinliyorum estağfurullahAbi bana kulak ver. İtme bizim önerilerimizi geriye.
Öyle resimler atarım ki sana çirkin erkek ve güzel kız sevgilileri haline şükredersin.
Ben çizgisini bozmayan bir delikanlıyım yapım böyleÖyle olmuyor o işler. Öyle bir değiştiriyorsun ki düşüncelerini 10 yıl sonra kendini tanıyamazsın.
Şahsen bende bir kız gelse merhaba desin düşer bayılırım. Çizgi felan umrumda olmaz.Ben çizgisini bozmayan bir delikanlıyım yapım böyle
10 yıl sonra o çizginin izi bile kalmayacak gibi neyse ?Ben çizgisini bozmayan bir delikanlıyım yapım böyle
Ben çizgisini bozmayan bir delikanlıyım yapım böyle
Yaş 19 beni tanımıyorsun ben bana yapamazsın denilen şeyleri bile hırs yapıp başarmış bir insanım o çizgiyi öyle bir korucam ki10 yıl sonra o çizginin izi bile kalmayacak gibi neyse ?
bide yaş kaç
Bu konuda yeminim var ayrıcaFikir değiştirmek delikanlılıkla alakası olan bir şey değil. İnsan öğrenir fikrini değiştirir.
Soru sorucam sana umarım düzgünce cevaplar alırım.Ben çizgisini bozmayan bir delikanlıyım yapım böyle
Ben aşık olmam o zor yaniSoru sorucam sana umarım düzgünce cevaplar alırım.
İlk olarak hayatın boyu hiç bir kıza baktığında kalbinde çiçeklenme duyguları filan olmuş mudur? Yani o hisss anlatılmaz yaşanır ama öyle bir hiss geçirdin mi?
Kamyonda mı devirmedin daha önceBen aşık olmam o zor yani
Sorudan kaçma Geçirdin mi?Ben aşık olmam o zor yani
Niye kaçim kardeşim hissetmedimSorudan kaçma Geçirdin mi?
O kadar da değilKamyonda mı devirmedin daha önce
?Niye kaçim kardeşim hissetmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar da değil
Duygu para etmiyor?
Hiç duygusal bir şey hissetmiyor musun merak ettim de ?
Birini sevmek zor değil karşılık almak imkansız10 yıl sonra o çizginin izi bile kalmayacak gibi neyse ?
bide yaş kaç
bide hiç birini sevdin mi
Yani bir kıpırdamalar yaşamış içinde.Niye kaçim kardeşim hissetmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar da değil
Parayı harcayacak sağlık ve yer olmadanda anlamı yok işte.Duygu para etmiyor
Allah benim karşıma öyle birisi çıkarmasın diye o kadar dua ettim çıkarmaz artıkYani bir kıpırdamalar yaşamış içinde.
O kıpırdamanın şimdi 100 katını anlatamam ben sana ama o duyguyu yaşaman sana öyle bir özgüven vericektir ki,.... Forumun İkinci alfası olabilirsin hani.
Murphy kanunları derki Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.Allah benim karşıma öyle birisi çıkarmasın diye o kadar dua ettim çıkarmaz artık
Aşık olmam öyle birisi çıksa bile yemin ettim çünkü kimseye aşık olmucam diyeMurphy kanunları derki Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.