Emre Özdoğan
SDN
Evlilik işin resmiyete kavuşmasıdır, saçma gibi görünen tarafı yok bence. Tabii insanın ilk sevgilisiyle evlenmesi bence saçma, çünkü 9 sezon How I met your mother izledim.
Haa ben hata yapmışımm. Ben dizi değilde film olarak amerikan pastası serisini bitirdiğimden düşünceler uyuşmuyor ? ?Evlilik işin resmiyete kavuşmasıdır, saçma gibi görünen tarafı yok bence. Tabii insanın ilk sevgilisiyle evlenmesi bence saçma, çünkü 9 sezon How I met your mother izledim.
Solucandada iyi para var öyle deme en az elma kadar değerli ?Olmaz abi ya. Tümden silecekler bizi şimdi.
Elmanın içine göz koysan solucan bakışı gibi hal alır. Yok abi piramit iyidir
Hocam how i met your mother demeyelim de how did i get permission from you for marry with your aunt robin diyelimEvlilik işin resmiyete kavuşmasıdır, saçma gibi görünen tarafı yok bence. Tabii insanın ilk sevgilisiyle evlenmesi bence saçma, çünkü 9 sezon How I met your mother izledim.
İşte buna kızgın atılıramerikan pastası serisini bitirdiğimden düşünceler uyuşmuyor
İngilizce kullanma. Ban garantiHocam how i met your mother demeyelim de how did i get permission from you for marry with your aunt robin diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte buna kızgın atılır
Amerikan pastasında ne var kiHocam how i met your mother demeyelim de how did i get permission from you for marry with your aunt robin diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte buna kızgın atılır
Dini aşağıladı mı ? Gözümden mi kaçtınikahsız yaşamaktan söz edip TCK m.216/3 konusu olmak...
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/787645
Cidden mi? Bu bi ara internette dolaşıyordu ondan yazdımİngilizce kullanma. Ban garanti
Sorun yok 2 tane türkçe kelime kullanmışsın kimse banlamaz ?Cidden mi? Bu bi ara internette dolaşıyordu ondan yazdım![]()
Hesabını devredışı bırakmıştırKonu sahibi neden ban yedi, baktım ama bulamadım.
şşş ses etme.Konu sahibi neden ban yedi, baktım ama bulamadım.
Kendine bunu yapan bize neler yapmaz diyip kaçmamız lazım buralardan ?şşş ses etme.
Kendi profilini çizdi gitti forumdan.