Evlenmesine Karşı Çıkan Babasını Öldürdü

-BeSTe-

Profesör
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
2,605
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Evlenmesine karşı çıkan babasını öldürdü
17 Şubat 2008
Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)
BOLU’da 23 yaşındaki İlker Tokuyucu, evlenmesine karşı çıkan babasını bıçakladıktan sonra ilk müdahalede bulunarak 112 Acil’den yardım istedi. Bıçağın kalbinin altına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 50 yaşındaki Ahmet Tokuyucu yaşamını yitirdi. Şehir dışına kaçmaya çalışan İlker Tokuyucu yakalandı.

Olay dün gece, Bolu’nun Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. 2 ay önce askerden gelen ve işsiz olan İlker Tokuyucu, bir kızla arkadaşlık kurdu. Sevdiği kızla evlenmek isteyen İlker Tokuyucu durumu babasına anlattı. Ahmet Tokuyucu, İlker Tokuyucu’ya işsiz olduğunu hatırlatarak, “Sen biraz daha bekle. İş bul daha sonra evlenirsin” dedi. Babasının sözlerine içerleyen İlker Tokuyucu dışarı çıkarak alkol aldı. Eve alkollü dönen İlker Tokuyucu, aynı konuda babası ile tartışmaya başladı. İddiaya göre babasından tokat yiyen İlker Tokuyucu, masadan aldığı meyve bıçağını babasının göğsüne sapladı. Daha sonra pişman olan ve kanlar içerisinde kalan babasına ilk müdahalede bulunan İlker Tokuyucu, 112 Acil’den yardım istedi. 112 Acil eve gelerek müdahalede bulunurken, İlker Tokuyucu kaçtı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan Ahmet Tokuyucu bıçağın kalbinin altına isabet etmesi nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından polis, İlker Tokuyucu’nun peşine düştü. Bir arkadaşından borç alıp şehir dışına kaçmayı düşünen İlker Tokuyucu, arkadaşının evine giderken yakalandı. Gözaltına alınan İlker Tokuyucu çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bolu Cezaevi’ne konuldu.

Kaynak
 

Ahmethz

Rektör
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
alperkaan41 dedi ki:
saol paylaşım için
rep ver bir de istersen, program fln paylaşmamış acılı bir olaydan bahsediyor. Her konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

yazık ki o evlat babasının sözünü dinlememiş facia oluşmuş, adamcağıza yazık olmuş pisi pisine ölmüş :(
 

armess

Asistan
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hem babasından hem evlilikten mahrum kaldı.
iyi mi oldu şimdi
vardı belki o babacığın bildiği bişey ki karşı çıktı
 

linux

Doçent
Katılım
7 Ocak 2008
Mesajlar
617
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
valla ne kadar ewlenme hastasıymış biz kaçıyoruz bu ewlenmeye çalışıyo. bide babasını öldürüyor. allah rahmet eylesin babasına.. kendi hayatınıda yaktı. değermiydi bi kız için... babanı ölüdrmek..
 
Üst