Semih Küsmenoğlu
Öğrenci
BEN 3 YILDIR EVİME İNTERNET BAĞLANMASI İÇİN BEKLİYORUM AMA 3 YILDIR HEP BİZİ OYALIYORLAR SİZCE NE YAPARSAM BAĞLARLAR BİLGİLİLER YA DA BAŞINDAN BÖYLE BİR OLAY GEÇMİŞ OLANLAR YORUMLAYA BİLİR Mİ?
Sadece biz yapabiliriz diyorlarMaalesef malum firmada böyle şeyler olabiliyor. Arkadaşımın evide çıkmaz sokakta ve son kısmında bulunduğu için altyapı yok diyerek bağlanmadı internetleri. Bildiğim kadarıyla arama, bizzat gerekli yerlere gitme işlerinide yaptı ama yinede ilgilenmediler. Şuan evlerinde internet var ancak Vodafone'un sağladığı hizmetten yararlanıyor. Sistem nasıl işledi, altyapıyı kim çekti bilemiyorum tabi ama başka bir firmaya yönelirseniz belki sizinde sorununuz çözülebilir.
Sadece biz yapabiliriz diyorlarwww.superonline.net burdan optik fiber al.
Deneyeceğim sağolun3 yıl bayağı ciddi bir süre açıkcası çok şaşırdım.Kurumların ankaradaki merkezlerine bir mail veya birkaç şikayette bulunmanız çözecektir.Altyapı olmadığını düşünmüyorum açıkcası telefon hattının mevcut olduğu heryerde altyapı kurulabilir zor değil diye biliyorum
Alt yapı var diyorlar bir tane boşluk var o boşluğuda bizim internet olarak bağlayacaklar ama sorun varmışAltyapımı yokta bağlamıyorlar açıklayıcı yazınız.
Alt yapı var diyorlar bir tane boşluk var o boşluğuda bizeAltyapımı yokta bağlamıyorlar açıklayıcı yazınız.
20gb 90tl o zamandirekt uydudan baglanan netlerde var sanırım alt yapıya gerek kalmadan onu bir arasdır derim
BencedeSadece biz yapabiliriz diyip hiçbir şey yapmamaları ayrı bir garip tabi.