Esnaftan samsung garantilisini ucuza alabilir miyim? Bi de bir sürprizle karşılaşma ihtimalim ne kadar?Distribütör cihaz alacaksan hepsiburada.
İthalatçı da cezbedici ama garantisi ve güncellemesinde bazı sıkıntılar olabiliyormış. Onun için biraz tehlikeli geldi banaEsnaf daha ucuzsa ordan alabilirsiniz.Fakat hepsiburada ithalatçı garantili telefonlarda ucuz.
Ne gelmişti ki başına? Alışverişi süpermarketten yaparsın ama cenazene mahalle bakkalı gelir. Erdal Bakkal.Esnaftan alırken faturalı almayı unutma da yoksa benim iPhone 5 mevzusuna döner![]()
Esnaftan alsanda kapalı kutu faturalı alırsan birşey olmaz. Daha önce ben aldım. Serviste rahatça işlem yapmıştım. Senin için hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsin. Ama 5-10 TL lik fark için telefonculardan almaz hepsiburadadan alırdım.Esnaftan samsung garantilisini ucuza alabilir miyim? Bi de bir sürprizle karşılaşma ihtimalim ne kadar?
Mesala hepsiburadadan alsam ilk olarak nelere dikkat etmem gerekir. Paket ambalajlı oluyomuş ama kutu açık geliyomuş. Hatta sizin de başınıza bir şeyler geldiğini okudum. Knox sayacı falan. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konuda da biraz yardımcı olursanız sevinirim.Esnaftan alsanda kapalı kutu faturalı alırsan birşey olmaz. Daha önce ben aldım. Serviste rahatça işlem yapmıştım. Senin için hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsin. Ama 5-10 TL lik fark için telefonculardan almaz hepsiburadadan alırdım.
Distiribütör cihazlarda bu gibi sorunlar pek olmaz. Kutu ambalajına iyi bak tam hiçbir yırtık olmaması lazım normalde. Cihazı kutudan çıkartırken ben genelde başka bşr cihazla kutu açılımı gibi videoya alırım. Çünkü cihaz kutudan hasarlı çıktığı zaman bu bir kanıt niteliğinde oluyor. ben kendimi bu şekilde sağlama alıyorum. Hepsiburada dan aldıktan sonra cihazın darbe görmemiş ve yırtık olmamasına dikkat edin, daha sonra knox sayacına bakın orada da sıkıntı yoksa problem çıkmaz diye düşünüyorum.Mesala hepsiburadadan alsam ilk olarak nelere dikkat etmem gerekir. Paket ambalajlı oluyomuş ama kutu açık geliyomuş. Hatta sizin de başınıza bir şeyler geldiğini okudum. Knox sayacı falan. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konuda da biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ben bugun hepsiburadadan huawei gr5 siparişi verdim resmi distiribütör garantili yazıyordu sıkıntı cıkmaz demı bir de knox sayacı nedir ?Distiribütör cihazlarda bu gibi sorunlar pek olmaz. Kutu ambalajına iyi bak tam hiçbir yırtık olmaması lazım normalde. Cihazı kutudan çıkartırken ben genelde başka bşr cihazla kutu açılımı gibi videoya alırım. Çünkü cihaz kutudan hasarlı çıktığı zaman bu bir kanıt niteliğinde oluyor. ben kendimi bu şekilde sağlama alıyorum. Hepsiburada dan aldıktan sonra cihazın darbe görmemiş ve yırtık olmamasına dikkat edin, daha sonra knox sayacına bakın orada da sıkıntı yoksa problem çıkmaz diye düşünüyorum.
Hepsiburadadan aldığım paralel ithalat cihazda knox 1 çıkmıştı, onu iade aldıar sonra başkalarının kide öyle çıktı onları almadılar ne hikmetse. Sonra ben Distiribütür cihazı satın aldım a5 2016 onda hiçbir problem çıkmadı.
Knox sayacı için bi program falan mı gerekiyor? Bi de bu telefonda sim kart ya da wifi bağlantısı gerçekleşince iade edilemiyor mu? Cihazın bağlantısında sıkıntı varsa değişim değil de tamir mi oluyor sadece?Distiribütör cihazlarda bu gibi sorunlar pek olmaz. Kutu ambalajına iyi bak tam hiçbir yırtık olmaması lazım normalde. Cihazı kutudan çıkartırken ben genelde başka bşr cihazla kutu açılımı gibi videoya alırım. Çünkü cihaz kutudan hasarlı çıktığı zaman bu bir kanıt niteliğinde oluyor. ben kendimi bu şekilde sağlama alıyorum. Hepsiburada dan aldıktan sonra cihazın darbe görmemiş ve yırtık olmamasına dikkat edin, daha sonra knox sayacına bakın orada da sıkıntı yoksa problem çıkmaz diye düşünüyorum.
Hepsiburadadan aldığım paralel ithalat cihazda knox 1 çıkmıştı, onu iade aldıar sonra başkalarının kide öyle çıktı onları almadılar ne hikmetse. Sonra ben Distiribütür cihazı satın aldım a5 2016 onda hiçbir problem çıkmadı.
Donanımsal bir arıza varsa ilk 14 gün direk değişim oluyor diye biliyorum.Cihazı download moda alıp bakabilir veya 3. partı Phone İnfo tarzı programlarla bunu öğrenebilirsiniz.Knox sayacı için bi program falan mı gerekiyor? Bi de bu telefonda sim kart ya da wifi bağlantısı gerçekleşince iade edilemiyor mu? Cihazın bağlantısında sıkıntı varsa değişim değil de tamir mi oluyor sadece?
Download moddan falan hiç anlamıyorum ama onu da öğrenicez artık inşallahDonanımsal bir arıza varsa ilk 14 gün direk değişim oluyor diye biliyorum.Cihazı download moda alıp bakabilir veya 3. partı Phone İnfo tarzı programlarla bunu öğrenebilirsiniz.
Bu program sana yardımcı olacaktır.Download moddan falan hiç anlamıyorum ama onu da öğrenicez artık inşallah![]()
Teşekkür ederimBu program sana yardımcı olacaktır.
Phone INFO ★Samsung★ - Google Play'de Android Uygulamaları
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Faturasız almıştım şerefsiz telefoncu bana yurtiçi demişti ilkbaşta sonradan telefon kapandı ben de sattımNe gelmişti ki başına? Alışverişi süpermarketten yaparsın ama cenazene mahalle bakkalı gelir. Erdal Bakkal.![]()
Bazıları bi tane dünya var zannediyor. Öteki dünya akıllarına gelmiyor.Faturasız almıştım şerefsiz telefoncu bana yurtiçi demişti ilkbaşta sonradan telefon kapandı ben de sattım
Esnaftan aldığınızda orjinal olmama durumu var . Akıllı telefonlar bolumune bu telefon orjinal mi diye konu açmıştım . Orda Letgodan bir satıcı telefonu çok ucuza satıyordu arkadaşlar yardım etti gerçek değil dedi.Esnaftan samsung garantilisini ucuza alabilir miyim? Bi de bir sürprizle karşılaşma ihtimalim ne kadar?
O kadar para verip bi telefon alıcaz onun da sahtesini verecekler demek. O konuya da bakıcam inşallah.Esnaftan aldığınızda orjinal olmama durumu var . Akıllı telefonlar bolumune bu telefon orjinal mi diye konu açmıştım . Orda Letgodan bir satıcı telefonu çok ucuza satıyordu arkadaşlar yardım etti gerçek değil dedi.
Dostum faturası kesilen ve kapalı kutu lan hiçbir cihaz sahte çıkmaz. Sonuçta sıfır alacaksın.O kadar para verip bi telefon alıcaz onun da sahtesini verecekler demek. O konuya da bakıcam inşallah.
İnşallah şu telefonu alacağım günleri de görürüm.Dostum faturası kesilen ve kapalı kutu lan hiçbir cihaz sahte çıkmaz. Sonuçta sıfır alacaksın.
Hepsiburada'dan Samsung Türkiye garantili alıcam galibaAlınabilecek en iyi yerler öncelikle vatan bilgisayar, mediamarkt, teknosa gibi yerler oralardan almanı tavsiye ederim ama ithalatçı garantili falan alıcaksan kesinlikle hepsiburada.com dan al
Uzun süre bir takside bağlı kalmak bana pek hoş gelmiyor. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. Para biriktirip alırım inşallah yaen iyisi turkcell vodafone gibi yerden al
Hepsiburada daha avantajlı esnaf tanıdık , akrabaysa ve fiyatı hp dan uygunsa alınır...Arkadaşlar sizce hangisinin artısı ne ya da hangisinin eksisi ne yardımcı olabilir misiniz? Note 5 almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Sonra niye o kadar para verdim ki der miyim?
Yok ya tanıdık telefoncu nerdeeeeHepsiburada daha avantajlı esnaf tanıdık , akrabaysa ve fiyatı hp dan uygunsa alınır...