Didemyilmaz
Öğrenci
Ayrildik 2ay oldu,yeni birisini de buldu o,ama numarami hala silmedi,whatsappinda sevgilisi icin yaptigi seyleri,hediyeleri filan paylasiyor,gerci ben bakmiyorum numarasini sildim zannediyor,ama o benimkini silmedi neden? :/
Zaten zaman isteyende kendisiydi,bende hic irtibata gecmedim,2ay olmadan da buldu birini,ayrica belliki bu kizla ciddi,numarami silmemesi o kiza saygisizlik resmenSilmeyebilir, benimde eski kız arkadaşlarımdan bazılarının numarası hala duruyor. Şahsen ben ararlarsa falan boş bulunup açmayayım diye silmiyorum.![]()
Silmeyebilir, benimde eski kız arkadaşlarımdan bazılarının numarası hala duruyor. Şahsen ben ararlarsa falan boş bulunup açmayayım diye silmiyorum.![]()
tesekkurlerZaman falan hikayedir çoğu zaman. Bir numara işini bu kadar büyütmenizi önermem. Silmeyebilir, sizinle konuşup size ümit vermediğine görede o kıza saygısızlık yapmış falan olmuyor.
Bende silmiyorum. İlerde arkamdan yalan konuşur diye saklıyorum. Eğer yalan konuşursa ağızını burnunu dağıtacağıma numarasını instagramdan paylaşıyorum. Herkes sms atıp arayınca kız mecbur telefonu sessize alıyor veya kapatıyor. Sonrada mecbur hattı kapatıp yeni hat açtırıyor. Bu da ona rahat 80₺ zarara sokuyor. Ben hiç bir zaman suçsuz kişilere yapmam. Arkamdan yalan konuşanlara yaparım. Birkaçı okulda baya bi ağlamıştı. İyi oldu.Ayrildik 2ay oldu,yeni birisini de buldu o,ama numarami hala silmedi,whatsappinda sevgilisi icin yaptigi seyleri,hediyeleri filan paylasiyor,gerci ben bakmiyorum numarasini sildim zannediyor,ama o benimkini silmedi neden? :/
operatörü arayıp numara değiştirmek ortalama 15 20tl arasıBende silmiyorum. İlerde arkamdan yalan konuşur diye saklıyorum. Eğer yalan konuşursa ağızını burnunu dağıtacağıma numarasını instagramdan paylaşıyorum. Herkes sms atıp arayınca kız mecbur telefonu sessize alıyor veya kapatıyor. Sonrada mecbur hattı kapatıp yeni hat açtırıyor. Bu da ona rahat 80₺ zarara sokuyor. Ben hiç bir zaman suçsuz kişilere yapmam. Arkamdan yalan konuşanlara yaparım. Birkaçı okulda baya bi ağlamıştı. İyi oldu.
Nurullah Yılmaz (@nurullahyilmaztr) • Instagram photos and videos
Nasıl o kadar takipçin var aklım almıyor [emoji14]
Ayrildik 2ay oldu,yeni birisini de buldu o,ama numarami hala silmedi,whatsappinda sevgilisi icin yaptigi seyleri,hediyeleri filan paylasiyor,gerci ben bakmiyorum numarasini sildim zannediyor,ama o benimkini silmedi neden? :/