Soru Eski Müzik Seti Hoparlörünü Bilgisayara Bağlama

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar, ilk fotoğrafta gördüğünüz 2 kabloyu müzik setinin arkasındaki kırmızı ve siyah yerlere takıp çalıştırıyoruz. Acaba bu hoparlördeki kablonun ağzına nasıl bir şey alırsak hoparlörü laptopa bağlayabiliriz?

Ekli dosyalar

• DSC_0926.JPG
    DSC_0926.JPG
    49.8 KB · Görüntüleme: 251
  • DSC_0927.JPG
    DSC_0927.JPG
    53.6 KB · Görüntüleme: 280

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Eğer müzik seti normal bir şekilde halen çalışıyorsa; şu linkteki veya benzeri bir kabloyu RCA Aux kablo kullanarak, bilgisayarın sesini müzik setine verebilirsin.
2. fotoğrafta üstte görülen kırmızı ve beyaz çıkışların, out değil de "in" yazan kısmına rca uçları takacaksın. Linkteki kablo da 5metre uzunlukta.

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Eğer müzik seti normal bir şekilde halen çalışıyorsa; şu linkteki veya benzeri bir kabloyu RCA Aux kablo kullanarak, bilgisayarın sesini müzik setine verebilirsin.
2. fotoğrafta üstte görülen kırmızı ve beyaz çıkışların, out değil de "in" yazan kısmına rca uçları takacaksın. Linkteki kablo da 5metre uzunlukta.

RCA kablo var zaten. Ama öyle olunca müzik setini de bağlamak zorunda kalıyorum. Ben sadece hoparlörü bağlamak istiyorum.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Maalesef o hoparlör gerekli gücü almadan normal sesini veremez. Amfi gereklidir, müzik seti de hoparlör için amfidir. Yoksa O siyah kabloya direk 3.5mm jak bağlayıp kulaklık çıkıına takarsan ya ses vermez ya da az bir ses gelir. Sadece sinyal gider, elektrik gücü de gerekir. Büyük hoparlör çünkü. 1-2 Watt olsa neyse, en az 10 Watt görünüyor hoparlörün.