- Konuyu başlatan
Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
İlk mesajı olumlu. 7.5 şiddetinde atmış kalbi.
iddiasina girmiselrdir .Şu an 38 kullanıcı var.
Bu kadar kişi güzel haberler bekliyor.
iddiasina girmiselrdir .
millet olumsuz diyenler kazandi![]()
iyi de adamin yas gitmis anasi yoksa cok kotu biriyle evlenmeye zorliyabilir ;P her gun kafasina bi oklavayla uyanmasi ihitimali var. yani is ciddi. adam ondan dusunuyo olabilirmoralini bozmak gibi olmasın ama sallaaa. ben denedim hep b*ka sarıyor. olmuyorsa çok zorlamamak gerek. ilerde kendine kızıyorsun aynı hatayı tekrar tekrar yaptığın için
iyi de adamin yas gitmis anasi yoksa cok kotu biriyle evlenmeye zorliyabilir ;P her gun kafasina bi oklavayla uyanmasi ihitimali var. yani is ciddi. adam ondan dusunuyo olabilir![]()
Arkadaş olarak kalalim muhabbetine girdi. Kalamam dedim.
Bilmiyorum. Ben resti çektim. Müsade istedi. Düşünüp öyle cevap vericem dedi. Geç cevap verebilirmiş.
Kararını versin de ben de yoluma işime gücüme bakayım artık. 1 aydır avare avare yaşıyorum.
Ne tramvayda ağlamadığım kaldı ne metro da ne babamın yanında. Koskoca adam oldum. Kendimi düşürdüğüm hallere bak. İnsanım arkadaş ben.
Allah yardımcın olsun düşenin halinden düşen anlar hesabı bende hiç tahmin etmememe rağmen Eski ve gerçekten tek aşık olduğum aşkımı gördüm bugün çok vadileler atlatmıştık Ailesi yle olsun onla olsun içim cız etti ama yapacak bişeyim yoktu bilmiyorum ne yapabilirsin ama zor durum yıllar sonra bugün içim çok acıdı Allah yardımcın olsun tekrar inşallah herşey gönlünce olur..
Hala seviyoruz ikimiz de bal gibi
[video=youtube;FkFl3b-ZPfk]http://www.youtube.com/watch?v=FkFl3b-ZPfk[/video]
Bu şarkıyı yengeye gönder abi![]()
İrili ufaklı sevdalarım oldu hayatımda. 14 yaşımdan beri hep bir Mecnunluk var bende. Bu son şansım. Bir daha bu şansı ne kendime veririm ve bir başkasına veririm ne de bir başkasının bana vermesine müsade ederim. Gönül ilişkisi yaşamam bundan sonra. Bu olmaz da başka biriyle evlenirsem ve evlendikten sonra seversem ona bişey diyemem. O da zorla olmuş olacak. Ben istedim ki sevip sevildiğim biriyle evleneyim. Bu son şans. Dananın kuyruğu kopmak üzere bu gece. Bu arada iki gündür forumu meşgul ettim. Rahatsız olan varsa kusuruma bakmasın. Az kaldı. Bitiyor.
İrili ufaklı sevdalarım oldu hayatımda. 14 yaşımdan beri hep bir Mecnunluk var bende. Bu son şansım. Bir daha bu şansı ne kendime veririm ve bir başkasına veririm ne de bir başkasının bana vermesine müsade ederim. Gönül ilişkisi yaşamam bundan sonra. Bu olmaz da başka biriyle evlenirsem ve evlendikten sonra seversem ona bişey diyemem. O da zorla olmuş olacak. Ben istedim ki sevip sevildiğim biriyle evleneyim. Bu son şans. Dananın kuyruğu kopmak üzere bu gece. Bu arada iki gündür forumu meşgul ettim. Rahatsız olan varsa kusuruma bakmasın. Az kaldı. Bitiyor.
Yok o benim tarzım değil. Aşk sevgi merhamet dilenemem. Seviyorsa kendi desin. Sevmiyorsa da sevmiyorum desin de bileyim. Net olsun bana.