Eski kız arkadaşıma mesaj atsam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
İlk mesajı olumlu. 7.5 şiddetinde atmış kalbi.

AMaTöR_Pc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
hadi bakalım inşallah hayırlı olur sonu senin için..bendede aynı dert var inşallah olumlu olur senin adına

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi zaten birazdan biz atıcaktık sen atmasaydın öldürdün bizi burda barışın diye seferber olduk :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Şu an 38 kullanıcı var.

Bu kadar kişi güzel haberler bekliyor.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
moralini bozmak gibi olmasın ama sallaaa. ben denedim hep b*ka sarıyor. olmuyorsa çok zorlamamak gerek. ilerde kendine kızıyorsun aynı hatayı tekrar tekrar yaptığın için

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
moralini bozmak gibi olmasın ama sallaaa. ben denedim hep b*ka sarıyor. olmuyorsa çok zorlamamak gerek. ilerde kendine kızıyorsun aynı hatayı tekrar tekrar yaptığın için
iyi de adamin yas gitmis anasi yoksa cok kotu biriyle evlenmeye zorliyabilir ;P her gun kafasina bi oklavayla uyanmasi ihitimali var. yani is ciddi. adam ondan dusunuyo olabilir :P

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi de adamin yas gitmis anasi yoksa cok kotu biriyle evlenmeye zorliyabilir ;P her gun kafasina bi oklavayla uyanmasi ihitimali var. yani is ciddi. adam ondan dusunuyo olabilir :P

hocam bu da olupta işkenceye dönüşecekse gerek yok onu söylemeye çalıştım ben :) iyice pembe dizi formatına girdik gidiyoruz hadi hayırlısı .)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaş olarak kalalim muhabbetine girdi. Kalamam dedim.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eyvallah iyi demişsin. zaten o arkadaş kalalım ayakları bir daha görüşmeyelim manasına gelir genelde.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kararin kesin mi dedim. Kesin dersem tamamen çıkacaksın dimi hayatımdan dedi. Tanıyor beni. Yazışmaya devam ediyoruz. Allah sonumuzu hayra getire alacaklı haciz koymuş Bekir'e.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
şahsen ben kaç kere mesaj attım. olmayınca olmuyor kardeş. kabullenmekten başka çare bırakmıyorlar insana. sende oluruna bırak. atma mesaj falan

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kırmak istemem ama sevmiyor işte, sevse der mi hiç arkadaş kalalım diye.. çok zor bir durum, aynı sancıları bende yaşadım.. Allah yardımcın olsun

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yav beyler biraz sakin olun. Adam şu an konuşuyor artık " mesaj atmalıyım " evresini geçti gördüğünüz gibi. Adam mesaj atarken vaz mı geçsin ? Bi konuşsun bırakın da. Salla falan yazıyonuz da belki olacak nerden biliyosunuz, herkes aynı değil ki. Sizde işe yaramadıysa onda da yaramayacak değil. Denemekten zarar gelmiyor işte.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bilmiyorum. Ben resti çektim. Müsade istedi. Düşünüp öyle cevap vericem dedi. Geç cevap verebilirmiş.

Kararını versin de ben de yoluma işime gücüme bakayım artık. 1 aydır avare avare yaşıyorum.

Ne tramvayda ağlamadığım kaldı ne metro da ne babamın yanında. Koskoca adam oldum. Kendimi düşürdüğüm hallere bak. İnsanım arkadaş ben.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hayırlısı olsun diyoruz o zaman beklemedeyiz. Haberi burdan duyurursun Abi, İnşallah hakkında hayırlısı olur tekrardan.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hakkında hayırlısı be hocam. üzme kendini sadece. hepsinde vardır bir hayır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oof off ben de burdan okurken yemin ediyorum üzüldüm yav, ama şunu da düşün, en azından artık kafanda "acaba mesaj atmalı mıyım?" veya "mesaj atsam ne tepki verir?" gibi bir düşüncen olmayacak..

Aynı durumdayız, hayat maalesef devam ediyor kardeşim :(

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bilmiyorum. Ben resti çektim. Müsade istedi. Düşünüp öyle cevap vericem dedi. Geç cevap verebilirmiş.

Kararını versin de ben de yoluma işime gücüme bakayım artık. 1 aydır avare avare yaşıyorum.

Ne tramvayda ağlamadığım kaldı ne metro da ne babamın yanında. Koskoca adam oldum. Kendimi düşürdüğüm hallere bak. İnsanım arkadaş ben.

Allah yardımcın olsun düşenin halinden düşen anlar hesabı bende hiç tahmin etmememe rağmen Eski ve gerçekten tek aşık olduğum aşkımı gördüm bugün çok vadileler atlatmıştık Ailesi yle olsun onla olsun içim cız etti ama yapacak bişeyim yoktu bilmiyorum ne yapabilirsin ama zor durum yıllar sonra bugün içim çok acıdı Allah yardımcın olsun tekrar inşallah herşey gönlünce olur..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hala seviyoruz ikimiz de bal gibi

[video=youtube;FkFl3b-ZPfk]http://www.youtube.com/watch?v=FkFl3b-ZPfk[/video]

Bu şarkıyı yengeye gönder abi :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Allah yardımcın olsun düşenin halinden düşen anlar hesabı bende hiç tahmin etmememe rağmen Eski ve gerçekten tek aşık olduğum aşkımı gördüm bugün çok vadileler atlatmıştık Ailesi yle olsun onla olsun içim cız etti ama yapacak bişeyim yoktu bilmiyorum ne yapabilirsin ama zor durum yıllar sonra bugün içim çok acıdı Allah yardımcın olsun tekrar inşallah herşey gönlünce olur..

İrili ufaklı sevdalarım oldu hayatımda. 14 yaşımdan beri hep bir Mecnunluk var bende. Bu son şansım. Bir daha bu şansı ne kendime veririm ve bir başkasına veririm ne de bir başkasının bana vermesine müsade ederim. Gönül ilişkisi yaşamam bundan sonra. Bu olmaz da başka biriyle evlenirsem ve evlendikten sonra seversem ona bişey diyemem. O da zorla olmuş olacak. Ben istedim ki sevip sevildiğim biriyle evleneyim. Bu son şans. Dananın kuyruğu kopmak üzere bu gece. Bu arada iki gündür forumu meşgul ettim. Rahatsız olan varsa kusuruma bakmasın. Az kaldı. Bitiyor.

Hala seviyoruz ikimiz de bal gibi

[video=youtube;FkFl3b-ZPfk]http://www.youtube.com/watch?v=FkFl3b-ZPfk[/video]

Bu şarkıyı yengeye gönder abi :)

Yok o benim tarzım değil. Aşk sevgi merhamet dilenemem. Seviyorsa kendi desin. Sevmiyorsa da sevmiyorum desin de bileyim. Net olsun bana.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İrili ufaklı sevdalarım oldu hayatımda. 14 yaşımdan beri hep bir Mecnunluk var bende. Bu son şansım. Bir daha bu şansı ne kendime veririm ve bir başkasına veririm ne de bir başkasının bana vermesine müsade ederim. Gönül ilişkisi yaşamam bundan sonra. Bu olmaz da başka biriyle evlenirsem ve evlendikten sonra seversem ona bişey diyemem. O da zorla olmuş olacak. Ben istedim ki sevip sevildiğim biriyle evleneyim. Bu son şans. Dananın kuyruğu kopmak üzere bu gece. Bu arada iki gündür forumu meşgul ettim. Rahatsız olan varsa kusuruma bakmasın. Az kaldı. Bitiyor.

Büyük konuşma kardeş, bende ayrılıktan sonra belki bir yerlerde karşılaşırız diye şehri bile terketmeyi düşünüyordum. Şimdi aklıma bile gelmiyor, gelsede aptallığıma gülüp geçiyorum. Anlaşılan sende benim gibi duygusalsın, kendini acıları tekrar tekrar yaşamaya şartlandırma yeterli.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Yok o benim tarzım değil. Aşk sevgi merhamet dilenemem. Seviyorsa kendi desin. Sevmiyorsa da sevmiyorum desin de bileyim. Net olsun bana.

Ne demek istediğini inan çok iyi anladım dediğim gibi bende aynı şeyleri yaşadım ve hayatım boyuncada başkada gerçekten aşık olduğum biri olmuyoucak başka biriyle 1 yıldır konuşuyorum herşey yolunda giderse seneye inşallah evlenicez.. Ama seninde dediğin gibi onun gibi ne kimseyi sevdim nede sevebilirim..
herşey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun...

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyede bulunmak isterdim ama ben onları anlayamıyorum. En zor matematik problemlerini bile çözmeye kalkışacak olan ben onları çözemedim. Hep aynı şeyi uygularım. Matematik problemi gibi düşünürsek bi soru çıkmaza girerse başka soruya geçerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...