Erdoğanın Çakısı

tugbagaleri

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2006
Mesajlar
2,224
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48
CHP Genel Başkanı sayın Baykal'ın en az kendisi kadar "zeki" ve "akıllı" insanlardan seçtiği çok sayıda güzide milletvekilinden biri olan Ahmet ERSİN Mecliste Çalışanların hatta 10 milyonlarca insanın hayatını ilgilendiren SSGSS geçirilirken başbakana niye çakı taşıyosun diye sormuş aslında okursanız bişeyde sormamış gene mevzuyu laikliğe getirip çakıyı şeriatla ilişkilendirmiş.
Ama Yargıtay başsavcısı bunuda kılıç zoruyla rejimi yıkma suçuna delil olarak gösterebilir.

Ne diyelim Allah herkese böyle muhalefet versin.






CHP'den Erdoğan'a çakı sorusu !
CHP'li Ersin Başbakan'a sordu: ''Neden çakı taşıyorsunuz?''




CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Başbakan Erdoğan'a, "neden çakı taşıyorsunuz?" diye sordu. CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Erdoğan'ın, geçen hafta sonu yaptığı gezi sırasında kendisine hediye edilen bir halının ipini, cebinden çıkardığı çakı ile kesmesini Meclis gündemine taşıdı.

Başbakan'ın neden cebinde çakı taşıdığının anlaşılamadığını, İslam'da kılıç ya da bıçak taşımanın sünnetten olduğu, bu nedenle de Başbakan'ın kılıç ya da bıçak taşıyamadığı için cebinde mutlaka çakı bulundurduğu iddiaları olduğunu hatırlatan Ersin, "topluma önderlik yapanların, iyi örnek olmaları da gerekir. Sayın Başbakan'ın inancı gereği cebinde çakı taşıdığının ortaya çıkması, başkalarını da özendirir, yaygınlaşır" dedi. Ersin, önergesinde Başbakan'a şu soruları yöneltti: "Cebinizde neden çakı taşıyorsunuz? Üzerinizde kesici alet bulundurmanız yasalarımıza göre suç değil mi? Laik demokratik cumhuriyetin Başbakan'ı, sünnet gereğidir diyerek cebinde kesici alet taşır mı? Siyasi İslamcı gençler, sizi örnek alarak ve sünnet gereği diyerek bıçak veya diğer kesici aletleri üzerlerinde taşımaya başlarlarsa, bunun tehlikelerinin farkında mısınız? Topluma böyle mi örnek oluyorsunuz?"








[sub]http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=360276[/sub]
 

amiga.os

Asistan
Katılım
19 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
valla kutsal damacana filminden bi sahne geldi aklıma,

"hey Allah'ım bu ne ger.zek.l.l.r var"
 

bulmeh

Profesör
Katılım
26 Temmuz 2007
Mesajlar
1,653
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
mecliste geçen diyolog:
A - ya abi gelip gidip duruyoruz ama ben sıkıldım, sorular soralım, haberlere çıkalım ne biiliyim işte bişeyler yapalım.
B - çelik çomak oynayalım mı abi
A - :^)

 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
Değerli Başbakanım bende istiyorum o çakıdan.
 

armess

Asistan
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ne var benim dedem de çakı taşıyor... ^^
işin şakası biyana...
adam ne yapsa artık göze batıyor... :O
ağzıyla kuş mu tutsa belki..... (A)
 

Wolker

Profesör
Katılım
2 Kasım 2006
Mesajlar
1,542
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
10404100.jpg


Benimde böyle bir çakım var ya ne olacak chp soruşturma geneldegesi verir mi? yada anayasa mahkemesi benide kapatır mı? yeter artık bu angutluklardan sıkıldım wallahi benim insanımı bu kadar aptal ve gerzek sanın siz sandıkta görüşürüz ...
 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Sizin gibi Millet vekilleri olmaz olsun ! En azından İçim rahat ki Sizin Gibilere Oy veripte Kendimi Saf yerine Koydurmuyorum...
 

amiga.os

Asistan
Katılım
19 Mart 2008
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya öyle bir duruma gelindi ki, yani biraz mantığı olan, aklı azıcık çalışan bir insanın bunlar karşısında hayrete düşmemesi elde değil.

internet haber sitelerini okurum her gün, haberlerin altına yorumlar fln yazılıyor ya, biri birine tecavüz etmiş, konu dönüp dolaşıp tayyip'e geliyor, askeri bir ihale var, konu dönüp dolaşıp tayyip'e geliyor, fenerbahçe tur atla, sebep tayyip, elenir sebep tayyip, uçak düşer sebep tayyip, bir yerde kaymakamın biri yolsuzluğa karışır sorumlu tayyip, ülkede ne olsa, sorumlusu ya da sebebi tayyip, ülkede ne olsa, irtica geliyor.
 
Üst