Enpara'da paramı tutabilirmiyim?

Bu konuyu okuyanlar

Yunus Emre Erzin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayatımda ilk defa şahsıma ait bir kartım olacak ama aklımda sorular var mesela :
1- Paramı cüzdan yerine Enpara kartımda tutabilirmiyim? mantıklımı acemi olduğum için soruyorum
2- kredi kartı ve banka kartı arasındaki fark nedir?
3- Enpara yorumlarını okuyorum ve herkes memnun olduğunu söylüyor.
Ben bu kartı hem harcamak için hem paramı elde değilde kartta tutmak için almak istiyorum,
veya bana bu konu ile ilgili önerebileceğiniz başka bir kart varmı?

hakancalis

Müdavim
Reaksiyon puanı
957
1-Cüzdan ile kartda kalmasının pek bir farkı yok ama çalınma vs. gibi durumlarda daha güvenli
2-Banka kartında sadece hesabında olan kadar parayı harcayabilirsin kredi kartına ise sana bir limit verilir o limit kapsamında harcama yaparsın ay sonundada ekstre gelir ve harcadığını ödersin bir nevi banka sana ay sonuna kadar kredi veriyor
3-Enpara hiç kullanmadım yorum yapmayacağım

atkaksoy501

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,069
1- Tutabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Nakit taşımıyorum neredeyse. Pos cihazı olan her yerde kullanabilirsiniz.
2- bu soruyu hakancls cevaplamış.
3- 1 yıldır Enpara kullanıyorum. Özellikle masrafsız olmasından dolayı memnunum.

Eğer üniversite öğrencisiyseniz İş bankası Maximum Genç programını da önerebilirim. Onu da kullanıyorum ve memnunum. Özellikle tavandan kredi kartı limiti vermesi ve kampanyaları açısından maximum genç hoşuma gidiyor. Ancak sadece banka kartı almayı düşünüyorsanız gerek yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.