SoneB2uty
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet başlıkta da görüldüğü gibi, inanılmaz bişey dimi
Ve bu dostum internetten!! Olay şöyle;
Ben Kore hayranı bir kızım. Zaten ortak noktamızda bu. Facebookta bi olay oldu falan ekledik birbirimizi konuşmaya başladık.(O erkek tabiki
) 1,5 yıl oldu farklı şehirlerde olmamıza rağmen o benim dostum. 14 yıllık canım ciğerimden daha çok seviyorum onu düşünün. Sabah uyandığımızda ilk birbirimizle konuşuyoruz, sabah uyanınca akşam yatana kadar sürekli konuşuyoruz. 2,5 saat durmadan telefonda, 3 saat kamerada konuştuğumuzu bilirim
onun ablasını falan tanıyorum o benimkileri tanıyo o derece çok yakınız reeldeki arkadaşları falan bile biliyo beni. Tabi ben onun en yakın 8. arkadaşı mıyım neyim sonuçta reelden değilim. Birbirimize kargo mektup bile yolluyoruz reelden olmasakta gerçekten arkadaş gibiyiz. Sorun şu ki son 1 aydır sanırım ondan hoşlanıyorum. Hatta bi kere gıcıklık olsun iye tartıştık beni silip engelledi. Sabah 7 ye kadar aralıksız ağladım kalbim o kadar acıdı ki cidden arabada şarkı çalıyor onu düşünüyorum bişey oluyo gülüyorum, haha bunu hemen ona anlatmalıyım eve gidince falan diyorum sürekli aklımda. O kadar kalbim acıdı ki böyle ne desem ilk defa oldu hani çok ağlamaklı bi film izlersiniz genelde kore dizisi izleyen kızlar iyi bilir
Annem hastaneye götürecekti niye bu kadar kalbin ağrıyo diye o derece sonra dayanamadım (beni engelledikten 10 saat sonra) ona mesaj attım başka bi hesaptan, beni eklemezsen seni döverim diye
Özür diledi ve dünde geçenki silme olayı için kusura bakma sen tekrar mesaj atınca çok sevindim ama belli etmedim dedi
Neyse yazayım da rahatlayayım dedim ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Ve yani o benden hoşlansa kabulde etmem aşığım-değilim arası bişey. Sanırım ailem kadar çok sevdiğim ve karşı cinsten olduğu için öyle
Not: İnternette tanıştığı kızların 8 tanesinden 5ide ona aşık oldu. Hiç kendi fotoğrafı olmamasına rağmen
- bana gönderdi kamerada da konuştuk baya
-

Ben Kore hayranı bir kızım. Zaten ortak noktamızda bu. Facebookta bi olay oldu falan ekledik birbirimizi konuşmaya başladık.(O erkek tabiki

Not: İnternette tanıştığı kızların 8 tanesinden 5ide ona aşık oldu. Hiç kendi fotoğrafı olmamasına rağmen