En yakın arkadaşıma aşık oldum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet başlıkta da görüldüğü gibi, inanılmaz bişey dimi :D Ve bu dostum internetten!! Olay şöyle;
Ben Kore hayranı bir kızım. Zaten ortak noktamızda bu. Facebookta bi olay oldu falan ekledik birbirimizi konuşmaya başladık.(O erkek tabiki :D:D) 1,5 yıl oldu farklı şehirlerde olmamıza rağmen o benim dostum. 14 yıllık canım ciğerimden daha çok seviyorum onu düşünün. Sabah uyandığımızda ilk birbirimizle konuşuyoruz, sabah uyanınca akşam yatana kadar sürekli konuşuyoruz. 2,5 saat durmadan telefonda, 3 saat kamerada konuştuğumuzu bilirim :D onun ablasını falan tanıyorum o benimkileri tanıyo o derece çok yakınız reeldeki arkadaşları falan bile biliyo beni. Tabi ben onun en yakın 8. arkadaşı mıyım neyim sonuçta reelden değilim. Birbirimize kargo mektup bile yolluyoruz reelden olmasakta gerçekten arkadaş gibiyiz. Sorun şu ki son 1 aydır sanırım ondan hoşlanıyorum. Hatta bi kere gıcıklık olsun iye tartıştık beni silip engelledi. Sabah 7 ye kadar aralıksız ağladım kalbim o kadar acıdı ki cidden arabada şarkı çalıyor onu düşünüyorum bişey oluyo gülüyorum, haha bunu hemen ona anlatmalıyım eve gidince falan diyorum sürekli aklımda. O kadar kalbim acıdı ki böyle ne desem ilk defa oldu hani çok ağlamaklı bi film izlersiniz genelde kore dizisi izleyen kızlar iyi bilir :D Annem hastaneye götürecekti niye bu kadar kalbin ağrıyo diye o derece sonra dayanamadım (beni engelledikten 10 saat sonra) ona mesaj attım başka bi hesaptan, beni eklemezsen seni döverim diye :D Özür diledi ve dünde geçenki silme olayı için kusura bakma sen tekrar mesaj atınca çok sevindim ama belli etmedim dedi :D Neyse yazayım da rahatlayayım dedim ne yapacağımı hiç bilmiyorum :D Ve yani o benden hoşlansa kabulde etmem aşığım-değilim arası bişey. Sanırım ailem kadar çok sevdiğim ve karşı cinsten olduğu için öyle :D
Not: İnternette tanıştığı kızların 8 tanesinden 5ide ona aşık oldu. Hiç kendi fotoğrafı olmamasına rağmen :D - bana gönderdi kamerada da konuştuk baya :D -

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdiden çekeceğin acılar için hayırlı olsun diyorum :D bırak zevkine bak bence bi daha asla böyle bi olay gelemez başına

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ss al yıllar sonra torunlarına anı olarak gösterirsin bu mesajını :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ateş ile Baruttan uzak durmamı söylediler bunca zaman haklılarmış...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Otur sakince geçmesini bekle çocukça bir sevgi seninki ona aşık olduğunu zannediyorsun bence(cok kore dizisi izliyorsun çok)

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ortadaki buruk hikaye dışındaki gülen suratlar psikolojimi bozdu(smileys, smileys everywhere).yaş da küçük galiba diyor hayatının geri kalanıda mutluluk ve başarı diliyorum

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otur sakince geçmesini bekle çocukça bir sevgi seninki ona aşık olduğunu zannediyorsun bence(cok kore dizisi izliyorsun çok)

hahahdh :D 90+ izledim ama genelde kore dizisi hayalleri uzun yakışıklı yetenekli zengin sevecen kıskanç oppa oluyor :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet başlıkta da görüldüğü gibi, inanılmaz bişey dimi :D Ve bu dostum internetten!! Olay şöyle;
Ben Kore hayranı bir kızım. Zaten ortak noktamızda bu. Facebookta bi olay oldu falan ekledik birbirimizi konuşmaya başladık.(O erkek tabiki :D:D) 1,5 yıl oldu farklı şehirlerde olmamıza rağmen o benim dostum. 14 yıllık canım ciğerimden daha çok seviyorum onu düşünün. Sabah uyandığımızda ilk birbirimizle konuşuyoruz, sabah uyanınca akşam yatana kadar sürekli konuşuyoruz. 2,5 saat durmadan telefonda, 3 saat kamerada konuştuğumuzu bilirim :D onun ablasını falan tanıyorum o benimkileri tanıyo o derece çok yakınız reeldeki arkadaşları falan bile biliyo beni. Tabi ben onun en yakın 8. arkadaşı mıyım neyim sonuçta reelden değilim. Birbirimize kargo mektup bile yolluyoruz reelden olmasakta gerçekten arkadaş gibiyiz. Sorun şu ki son 1 aydır sanırım ondan hoşlanıyorum. Hatta bi kere gıcıklık olsun iye tartıştık beni silip engelledi. Sabah 7 ye kadar aralıksız ağladım kalbim o kadar acıdı ki cidden arabada şarkı çalıyor onu düşünüyorum bişey oluyo gülüyorum, haha bunu hemen ona anlatmalıyım eve gidince falan diyorum sürekli aklımda. O kadar kalbim acıdı ki böyle ne desem ilk defa oldu hani çok ağlamaklı bi film izlersiniz genelde kore dizisi izleyen kızlar iyi bilir :D Annem hastaneye götürecekti niye bu kadar kalbin ağrıyo diye o derece sonra dayanamadım (beni engelledikten 10 saat sonra) ona mesaj attım başka bi hesaptan, beni eklemezsen seni döverim diye :D Özür diledi ve dünde geçenki silme olayı için kusura bakma sen tekrar mesaj atınca çok sevindim ama belli etmedim dedi :D Neyse yazayım da rahatlayayım dedim ne yapacağımı hiç bilmiyorum :D Ve yani o benden hoşlansa kabulde etmem aşığım-değilim arası bişey. Sanırım ailem kadar çok sevdiğim ve karşı cinsten olduğu için öyle :D
Not: İnternette tanıştığı kızların 8 tanesinden 5ide ona aşık oldu. Hiç kendi fotoğrafı olmamasına rağmen :D - bana gönderdi kamerada da konuştuk baya :D -

selam kız mısın? :D

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşım çokta küçük değil, çok buruk olup içinizi baymasın istedim. Şahsen ben böyle şeyler okuyamıyorum eğlenceli gelmezse :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

(Forumdaki ortalamaya göre küçük sanırım evet :d)

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim (80'lı 90'lı yıllar) zamanımızda oyunlar kumda oynanıyordu şimdi bilgisayar başında. Fazla üzerinde durma ilerle daha fazla güleceğin hareketlerden kaçın

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg
?

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İleride baya güleceğimin farkındayım zaten öyle itiraf olsun içimde kalmasın diye yazdım :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Sana bir daha ki emre kadar koreli dizilerden uzak durmanı söyüyorum ve dramı yasaklıyorum. :P Şimdi gidip bir bilim kurgu tadında bir Amerikan dizisi seyrediyorsun
r416l.gif

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten hep Kore dizisi izlemiyorum, Doctor Who, Fringe,Breaking bad candır :thumbup:

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
........ ....
Not: İnternette tanıştığı kızların 8 tanesinden 5ide ona aşık oldu. Hiç kendi fotoğrafı olmamasına rağmen - bana gönderdi kamerada da konuştuk baya -

Vay canına kızlar boş resme bile aşık oluyorlar ise........:)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
benden küçüksün. kesin :D
max 14 demişler çok. max 12 :) hiç inandırıcı değil. o gülücükler ne :)
reel miş sanalmış :)

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tam bir dram:) aşkını ilan edersen karşı tarafın yapacağı ilk iş seni hayatından silmek olacak...

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
koreliyi bırak. Japon bul..japonlar daha iyi gibi..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Abi yorumlara bak öldüm gülmekten ya :D ... saka bir yana o yasta kafa karisik olur bosver aski falan ben 20 yaşına geleceğim hala gördüğüm güzel kiza aşık oluyorum yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...