En yakın arkadaşıma aşık oldum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jonathan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen yanlış yoldasın ben sana söyliyim git kendine gerçekte bi erkek arkadaş bul sınıfın erkeklerine yavşa hemen yapışırlar sana

MehmetNadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:thumbup: Sanal + Modern Alyazmalım, kamyon yerine bilgisayar kullandığınız için böyle oluyor. Kore dizisi, reel arkadaş, sanal arkadaş, kalp ağrısı falan?!?!?!, Müslüm Gürses yaşıyor olsaydı ve keşke bu itirafı ona ulaştırabilseydik :crying:

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
SDN sana sesleniyorum üye alımı konu açılımı olaylarına biraz şartlar gelsin bu nedir abi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Abim 27 yaşında kuzeniyle (kız) bile konuşmuyor reelde :D. 14 yıldır konuştuğunuza göre 24 yaşında filansın :) Nereye gidiyor bu gençlik bilmiyorum ki :) En iyisi imana gelmek. 5 vakit namaz kıl bunları unutursun. Pardon yanlış okumuşum/anlamışım :) 1.5 yıldır konuşuyorsunuz. O değil 7 yıldır aynı sınıfta olduğum 3-4 kız var ama hiç böyle şeyler düşünmedim :) İman'a gelin...

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.si 17 yaşındayım.
2.si çok fazla gülücük koymamın sebebini yazmıştım. Ben bu tür şeyleri okumaktan hoşlanmıyorum kendini bıçakla yazıp geçesim geliyor bu yüzden bi şeyler katmaya değiştirmeye çok dramatize etmemeye çalıştım.

Daha kibar olabileceğinizi düşünüyordum.. Ve konuya eklemeyi unutuşum, daha önce 2 kere reelde de görüştük.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beni bu hikayede ilgilendiren tek şey bu "reel" kelimesi ilk defa böyle kullanıldıgını görüyorum, bırakın bu özenti işlerini (reel de buluştuk) kelimenin yarısı ingilizce yarısı türkçe. bari hepsini ingilizce kullanda bir işe yarasın.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Çocuğu Türkiye'ye çağır yada sen git bi kere tanışın buluşup seks falan yapın uyuşursanız evlenin uyuşmazsanız ayrılın böyle ergen işi uzaktan aşk, meşk saçmalıklarına lüzum yok bir şeyi gerçekten istiyorsan alırsın yoksa böyle lay lay lom kendi hayal dünyanda yaşayıp hayal kurarsın sadece

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yok abicim yaramaz bu tarz ilişkiler. Oturup daha çok ağlarsın. Arkadaşlığını bitir diyemem. Eğlen, konuş ama araya mesafeni koyki ikinizinde canı yanmasın. Aynı şey onun içinde geçerli ama senin biraz daha dikkatli davranman gerek.

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru haklısın hiç dikkat etmemişim normalde hep kızarım. Dediğin iyi oldu teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çocuk zaten Türkiye'de. 2 kere de görüştük zaten. Biraz daha seviyeli yorumlar bekliyordum. Yine de teşekkürler. :glare:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Doğru haklısın hiç dikkat etmemişim normalde hep kızarım. Dediğin iyi oldu teşekkürler :)

Çocuk zaten Türkiye'de. 2 kere de görüştük zaten. Biraz daha seviyeli yorumlar bekliyordum. Yine de teşekkürler. :glare:

Foruma yazmissin artik seviyeli seviyesiz idare ediceksin sonucta sosyal danismanlik merkezi değil bura :D

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@SoneB2uty o kadar aralıksız konuştuğuna göre karşındaki bu durumu biliyor belki aynı duygularda takılıyodur. Onun dışında kore izlemeyi bırak kore nedir aga Into to the wild izle 1 haftaya ormanlardasın

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın :) moderatörlere mesaj attım kaldırır mısınız diye ama hala bekliyorum :D

Öneri için teşekkürler akşam başlarım izleyecek bir şeyler arıyordum zaten B|

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önce araya mesafe koy, sonrada bize bi çay koy :D Çay iyidir harareti alır :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
sanaldan arkadaşlık yapılamaz mı yani ?
aşk konusuna katılmıyorum ancak onun dışına güzel bir arkadaşlık olduğunu düşünüyorum.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Küçük şeyleri büyük dert etme zaman herşeyi gösterir

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
17 yaşında koreliyle başlarsan, 20-25 yaşlarında nereye varırsın merak ediyorum..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her kafadan bi ses çıkmış. Çoğu kişiye yaşamadığı için absürd kaçmış doğal karşılıyorum. Arkadaş yaşadığı olayları anlatmış yok 17sinde bunu yaşıyosan 25inde nabarsın falan. Bunlar ne biçin üslup ben utandım kendi adıma. Konuya dönersek içinde tutcağına yazıp anlatması bi nebze rahatlamasını sağlamıştır. Sana tavsiyem eğer unutmak istiyorsun ilgi alanlarını değiştir. Ne bilim hobiler edin kendine,kitap oku vb. Belli bi süre sonra unutmaya başlıcaksın ama her hatırladığında tebessüm ediceksin. :)

Ayrıca [MENTION=72181]DarKeN[/MENTION] abartmışsın olayı burası Türkiye senin yaşadığın hayatı kolaylıkla başkalarının yaşamasını beklemen fazla uç bi nokta olmuş

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Şuan içimi en çok rahatlatan mesajı sen yazdın. Çok sağol :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim şah damarımdan yakın olan Allah C. C bana kendine âşık etti..
Senin en yakının o değil, şah damarından yakın olan Allah C. C dür bunu düşün onunla yaşa zaten tüm yakın sandıklarını unutacaksın..

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii ki benim en büyük aşkım Allah C.C. Haklısın hemde çok

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Beyler anlamadınız galiba, forumda kız olmadığı için arkadaşlardan biri kız taklidi yapim demiş :D Siz böle afedersniz ama saf bir kız olabileceğine inanıyor musunuz? Fıkra gibi okudum gözlerimden yaş aktı :D Millette ciddi didi yazmış ya..

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cidden kızım? O.o Forumda hiç kız yok mu? dksjdsk S3 sormak için üye olmuştum valla kızım :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Sen aşık değilsin.
Sen sadece alışmışın ona. Gecenin gündüze alışması gibi.
Emin ol alışkanlıklar bırakılınca bir süre yürek yakar.
Sana bir tavsiye vereyim mi ?
Yavaş yavaş soğuk olun birbirinize, nefret etme aşamasına gelin eğer ki ciddi düşünmüyorsanız ?

Yoksa çok acı çekersiniz.

(Alışkanlıklar)

SoneB2uty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adshaf arkadaşlar cidden kızım :D Fotoğrafımı böyle bir yere atmak istemem üzgünüm ama adım Özge jkdsjds :D Neyse kimseyi inandırmak zorunda değilim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...