kadirirdem
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 708
o zaman zenfone 2 16 gb al kardeş ama 16 yetmeyebilir 32 almaya bak....g3 aklımda var ama bütçe yetmiyor. bütçeme en uygun zenfone 2 16gb yada lg g2 16 gb.
o zaman zenfone 2 16 gb al kardeş ama 16 yetmeyebilir 32 almaya bak....g3 aklımda var ama bütçe yetmiyor. bütçeme en uygun zenfone 2 16gb yada lg g2 16 gb.
lenovo p70 te karar kıldım.o zaman zenfone 2 16 gb al kardeş ama 16 yetmeyebilir 32 almaya bak....
söylediklerinize katılıyorum ama şöyle bir düşünürsek exynos işlemciler bile sıkıntı yaratıyor, şuan aşşağı yukarı birçok programı da kullanabiliyorsun.İleride zaten uygulamalar intel işlemci de göz önüne alınarak yapılır.Yapılmasa bile en azından birçok uygulama vardır şuan bile.Yani dediğim gibi qualcomm olsa daha iyi olurdu ama o zamanda bu fiyatta olur muydu bilemiyorum.Ve ben eminimki elinden geldiğince telefonu güncellemeye çalışıyorlar.Tamam hatalı güncellemeler geliyor doğru ama en azından adamlar uğraşıyor.Ellerindeki tek amiral gemisi(pek kullanmıyorum aslında bu lafı) zenfone 2 bu yüzden ellerinden geleni yapıyorlar.Ben marshmallow'unda geliceğini düşünüyorum.
ah şekşe mesajları güzelce okusaydınız. lenovo p70 almaya karar verdim.Tabi asus icin oyle. Ama exynos islemciler ile inteli kiyaslamayin. Play store da intelin uyumlu olmadigi urunlerde bu surum.cihaziniz ile uyumlu degil.diyip direk indirmeye bile izin vermiyor. yani islci olarak seciminizi snapdragondan yana yapin eger yoksa exynos en uygun alternatif. Bugun reklamda gordum yakin zamanda alicaksaniz bimekste zenfone 2 16 gb 1.099 tl yaninda zenpower marka powerbank hediyeli.bir goz atin derim. Simdiden hayirli olsun. Bu arada aklinizda olsun asus zenfone 2 nin arayuzu cok guzel. Harici bir launcher gibi herseyi ayarlayabiliyorsunuz. O yuzden mnun kalicaginizi dusunuyorum.
ah şekşe mesajları güzelce okusaydınız. lenovo p70 almaya karar verdim.
aralarında 350 tl fark var. verilir mi verilir ama benim durum ona müsait değil.ben en fazla zorlasam 1100tl veririm ama 1100tlye çıkıpta aman aman çok farklı bir telefon göremedim.Kamerayı aslında önemsiyorum.1300 tl vs. telefona para vereceğime 800e telefon alırım.Daha sonra para elime geçince kamera alırım daha mantıklı.Hatta go pro almayı düşünüyordum.Öyle yapsam daha bile iyi olur.hizli hizli gecmisim evet okumadimbak.ne dicem p70 de karar kilmisin eywl da fiyat araligin 1100 tl ya kliksada lg g3 32gb 1150 liraya dusmus dun gordum almadiysan bir bak 1150 tl ye lg g3 hemde 32 gb p70 e gore daha iyi. bir bak derim.
aralarında 350 tl fark var. verilir mi verilir ama benim durum ona müsait değil.ben en fazla zorlasam 1100tl veririm ama 1100tlye çıkıpta aman aman çok farklı bir telefon göremedim.Kamerayı aslında önemsiyorum.1300 tl vs. telefona para vereceğime 800e telefon alırım.Daha sonra para elime geçince kamera alırım daha mantıklı.Hatta go pro almayı düşünüyordum.Öyle yapsam daha bile iyi olur.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aslında video kalitesi gayet güzel. sadece ana kameranın fotoğraf kalitesi o kadar güzel değil.Ama zaten güzel bir manzara yakalarsanız çokta fena işler çıkarmaz bence.Her yönüyle ben telefonu başarılı buldum fiyatına göre.
lenovo p70de dokunmatik sikintisi var biliyon dimi?ama batarya olarak lenovo daha iyi. performans olarak lenovo daha iyi-üzgümün 2k ekran koymasalardı-. kamera olarak g3 daha iyi.ekran kalitesi olarak g3 daha iyi.Ben batarya ve performansı tercih ederim doğrusu.evet g3 çok güzel ama çokta sıkıntısı var.-benim bakış açıma göre-.Lenovo da karar kıldım.hemde bütçe dostu :biggrin:
hiç bir yerde öyle birşey görmedim ? kanıtlayabilir ya da gösterebilir misin ?lenovo p70de dokunmatik sikintisi var biliyon dimi?
hiç bir yerde öyle birşey görmedim ? kanıtlayabilir ya da gösterebilir misin ?
evet lg g3 gibi bi telefonu p70 ile aynı kefeye koymamak lazım ama şunuda söylersem yanlış olmaz.P70 in g3 e üstün geldiği noktalar var.Param olsa alırmıydım g3ü evet alırdım.Ama 800 tl gibi bi fiyata tam istediğim özellikte bir cihaz bulmuşken kaçırmamak lazım.Ayrıca şunu da göstereyimP70'te hiç bir sıkıntı yok. Arkadaşım aldı çok memnun hem oyun performansından hemde akıcılığından ama yukarıda arkadaşın dediği gibi, ne kadar performanslı bir telefonda olsa orta seviye sayılabilecek bir cihaz. Kamerasından pek performans beklemeyin. Ben olsam G3'e kayabilirdim ama P70 alırsanızda pek bi fark olmaz![]()
evet lg g3 gibi bi telefonu p70 ile aynı kefeye koymamak lazım ama şunuda söylersem yanlış olmaz.P70 in g3 e üstün geldiği noktalar var.Param olsa alırmıydım g3ü evet alırdım.Ama 800 tl gibi bi fiyata tam istediğim özellikte bir cihaz bulmuşken kaçırmamak lazım.Ayrıca şunu da göstereyim
![]()
Birde daha sonra biraz daha ekleyip fotoğraf makinesi alırım daha iyi olur bence.
hiç bir yerde öyle birşey görmedim ? kanıtlayabilir ya da gösterebilir misin ?
Tabi hocam o konuda çok haklısınız. Ben sadece gördüğüm eksiyi söylemek istemiştim -ki tek eksiside kamerası telefonun. Malzeme kalitesi cidden iyi. Bir çok oyunda yüksek grafiklerde 0 takılma ile oynuyorsunuz. Kendisi zaten akıyor telefonun. Bataryası desen efsane ve tüm bunlar 800 TL. Daha ne istenirki
Ha birde ekleme yapayım. Eğer bütçeniz çıkabiliyorsa Xiomi Mi 4'ü de tavsiye ederim. Hepsiburada'da 1099 lira. Tek eksisi arttırılabilir olmayan 16 gb hafızaya sahip olması![]()
aman aman çok önemli bir farkı varmı peki ? 500 tl vericek kadar.Zaten htc pek sevmiyorum@Prophotone hocam 1300 ise bütçeniz (yeni okudum girişi) Z2 veya Desire Eye'da bakabilirsiniz. Desire Eye 1300 civarlarına düşüyor ara ara
![]()
aman aman çok önemli bir farkı varmı peki ? 500 tl vericek kadar.Zaten htc pek sevmiyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
z2 çok hoşuma gidiyor ama o fiyata bulmak kolay değil.Ve bulsam bile o kadar parayı vermek şuanlık zor gözüküyor.Kış geldi montuydu osuydu busuydu.O kadar para veremem büyük ihtimalle.
zaten z2 yi almak çok isterim ama hem z2 nin fiyatı pahalı 1300den fazla.Ayrıca o kadar para veremem dediğim gibi.İhtiyaçlar vs. olunca bütçeyi kıstım :biggrin:Hocam performans olarak aynı sayılabilirler ama teknik serviste biraz daha avantajlı ve kamera farkı çok yüksek.
Birde G3'ü pek tavsiye etmem. Onun yerine Z2 daha tercih edilesi. G3'teki 2K ekran var bildiğiniz gibi. Şu an oyunlar 2k çözünürlük desteklemediği için fhd de açıyor ama oyunlar desteklemeye başladığı zaman performans kaybı olacak çok.
[MENTION=471361]...Görkem...[/MENTION] Sabri alyunun tüm videolarını izledim.Demek ki denk gelmemişim.Belkide anlıktır.1saatlik videosunda elbet bahsetmesi gerekirdi sürekli olsa.Arasırada basmayıversin bişey olmaz![]()
zaten z2 yi almak çok isterim ama hem z2 nin fiyatı pahalı 1300den fazla.Ayrıca o kadar para veremem dediğim gibi.İhtiyaçlar vs. olunca bütçeyi kıstım :biggrin:
Prophotone bunu beğendi.araba alınır o 1300'e p70 iyidir dokunmatik sorunu masal.