Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bilim kurguda mantık aranmayacağını sölemiştim sanırım yoksa yüzüklerin efendisine 1 puan vermem lazım :P :D

Hayal gücü ve onun ürünleri bu tarz filmler.

Her ne kadar abartılsada heyecan verici.

00:50'de ki abartma gibi :P

[video=youtube;AAENtfRakYk]http://www.youtube.com/watch?v=AAENtfRakYk[/video]

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Promethus 'un bluray i çıksada izlesek. Sinemada izleyemedik bir türlü kısmet olmadı.
Gerçi heycanım kalmadı pek ama olsun... Bilim kurgu olsun çamurdan olsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Promethus 'un bluray i çıksada izlesek. Sinemada izleyemedik bir türlü kısmet olmadı.
Gerçi heycanım kalmadı pek ama olsun... Bilim kurgu olsun çamurdan olsun.

Zamunda.net'te 3 GB'lik var izlemek istersen,kaliteli tavsiye ederim.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
V8TsB.jpg

I Saw the Devil [orijinal ismi: Akmareul Boatda] beklemediğim kadar kaliteli ve bir o kadar da sürükleyici Güney Kore yapımı film.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arsvFilm_BzQTobPUQYevYsYFQWPSboEVxYEXQTLP.jpg

A Short Film About Love (1988 - Polonya)

Karşı binasında yaşayan Magda'ya karşı obsesif bir tutkuyla karışık bir aşk besleyen Tomek, sürekli olarak Magda'nın evini teleskopla izlemekte ve onunla ilgili olan herşeyi takip etmektedir. En sonunda bir gün Magda'ya duygularını itiraf eder, fakat ondan aldığı cevap Tomek'in bütün varlığını altüst edecektir. Acaba cinsel tutkuları, aşk sanarak bir yanılgı içerisinde miyiz, yoksa seksten daha güçlü ve bağımsız olan bir aşk duygusu gerçekten var mı?

Çok sade ama bir o kadar da samimi bir film. Aşk diye bir şeyin varlığına kesinlikle inanmayan beni bile finali ile derin bir düşünceye sevk etti. neyse ki filmi kapatmam ile gerçeklere geri dönemem fazla sürmedi :).

beğendim. 7.8/10

Not:
​Finali kesinlikle havada kalmış. çok daha iyi bitirilebilirdi düşüncesindeyim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Resident Evil Damnation (Animasyon) : Sıkı bir pc oyuncusu olarak , oynadığım oyunların veya izlediğim filmlerin animasyonunu izlemek bana büyük keyif vermekte. O kadar başarılı olmasada Dawn of war 'ın animasyonunu izlemek oldukça zevkliydi. Ardından Star wars klon savaşları 4 sezon izledim , arada resident evil'in farklı bir animasyonu vardı onu izledim ve starship troopers'i izlemiştim.

Şimdi ise sırada Resident Evil var. Oldukça güzel bir senaryo ile başlamışlar ,ortaları biraz sıktı ama sonrasında çok daha heyecan vericiydi. Anime seven biriyseniz kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film.

Buz devri gibi komedi tarzlara alışamadım gitti , Final Fantasy dünyasına oldukça uzağım ne oyununu oynamışlığm var ne başka birşey ama E2 de sanırım denk geldim birazıını izleyebildim oldukça başarılı çizimleri vardı lakin konudan bişi anlamadım.

Benzer tavsiyerlerinize her zman açığım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Resident Evil Damnation (Animasyon) : Sıkı bir pc oyuncusu olarak , oynadığım oyunların veya izlediğim filmlerin animasyonunu izlemek bana büyük keyif vermekte. O kadar başarılı olmasada Dawn of war 'ın animasyonunu izlemek oldukça zevkliydi. Ardından Star wars klon savaşları 4 sezon izledim , arada resident evil'in farklı bir animasyonu vardı onu izledim ve starship troopers'i izlemiştim.

Şimdi ise sırada Resident Evil var. Oldukça güzel bir senaryo ile başlamışlar ,ortaları biraz sıktı ama sonrasında çok daha heyecan vericiydi. Anime seven biriyseniz kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film.

Buz devri gibi komedi tarzlara alışamadım gitti , Final Fantasy dünyasına oldukça uzağım ne oyununu oynamışlığm var ne başka birşey ama E2 de sanırım denk geldim birazıını izleyebildim oldukça başarılı çizimleri vardı lakin konudan bişi anlamadım.

Benzer tavsiyerlerinize her zman açığım.

bence Final Fantasy'nin şu animasyon filmini izlemelisin.

FinalFantasyVIIAdventChildren1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0385700/

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cinnet Gecesi The Incident az önce bu filmi izledim ama sonunu anlayamadım. Anlayan biri varsa anlatabilir mi?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Resident_Evil_Damnation_cover_-_final.jpg

[video=youtube;FmUR6f39dg4]http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4[/video]

Oyunlarında ki olayları bilmediğim için biraz Fransız oldum animasyona,izlemiş oldum o kadar.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
dbh44.jpg

10/10 ..

Müthiş Bi Film. Tavsiye Ederm.

dbh6g.jpg

10 / 9 ..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]

Safe'ye 10 / 10 verdin ya daha ne diyim sana :P

Bi bitmedin :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Prestij'i izliyodum 30. dakikalarda mesafir geldi, gittiler devam ediyodum 60. dk'larda bi daha misafir geldi ve şimdi gittiler. İzlemiyorum ln film milm, hayattan soğuttunuz.. .:mad:

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Filmin etiketleri: Koruyucu – SaFe 2012 Türkçe Dublaj izle – Tek Parça Full,Koruyucu türkçe dublaj izle,SaFe 2012 türkçe dublaj izle,SaFe 2012 türkçe dublaj full izle,SaFe izle
Filmin IMDB Puanı: 6.7/10
Filmin Sinemalar Puanı: 7.8/10
Filmin HDFilmsitesi Puanı: 7.0/10
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2012 – ABD
Gösterim Tarihi: 11 Mayıs 2012
Filmin Yönetmeni: Boaz Yakin
Filmin Senaristi: Boaz Yakin
Filmin Oyuncuları: Jason Statham, Reggie Lee, Chris Sarandon, Anson Mount, James Hong, Robert John Burke, Naeem Uzimann, John Cenatiempo
Film Türü: Aksiyon, Suç
Film Süresi: 91 Dakika
Film Konusu: Eski üst düzey bir ajana (Jason Statham) çok kritik iki görev verilir. İlk görevi kaçırılan 12 yaşında ki Chan isimli kızı kurtarmak. Akabinde yozlaşmış polisleri ve Suç örgütlerini durduracak güvenli Kombinasyonu harekete geçirecektir…

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sabah Prometheus u izledim sırf senin yorumlardan dolayı ara vermek zorunda kaldı devam edicem :D
o yaptığın yorumlar olamasa elimi sürmezdim iyi film :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
images

images

Uzun zamandır izlemek istiyip ertelidigim 2 film, İkiside süperdi ve ikiside aile ile izlenmez kan ve erorik sahnelerden dolayı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sabah Prometheus u izledim sırf senin yorumlardan dolayı ara vermek zorunda kaldı devam edicem :D
o yaptığın yorumlar olamasa elimi sürmezdim iyi film :)

Valla iyi yapmışsın : )

Çok düşündürücü ve kafa kurcalayan bir film,
Meraklandırıyor insanı,
Devamı gelecek ve bekliyorum sabırla,
Sinemada bittiğinde salondan çıkmak istemedim,
Keşke 2'nci filmini devam etseler diye bekledim :D

Biz insanların nasıl ve kim tarafından yaratıldığına farklı bir bakış açısı var.

Mantık aramayanlar için harkulade film :P

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
"Biz insanların nasıl ve kim tarafından yaratıldığına farklı bir bakış açısı var."
bu cümle filmde de geçmişti :) tebessüm ettim zaten fantastik diyip geçtim mantık 0 zaten :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
"Kalp atışlarınızı hızlandıracak kadar adneralin yüklü"

Hadi Lennnn :D

O kadar da değil.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
"Kalp atışlarınızı hızlandıracak kadar adneralin yüklü"

Hadi Lennnn :D

O kadar da değil.

Tamamı ile bizim Türklerin eklediği bir cümle :D
Korku filmleri dışında kalp atışlarımda hızlanma yaptıracak bir film çekilmedi, o hissi hissettirecek teknoloji çıkmadı :D