Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
510c9Ff%2BnqL._SL500_AA300_.jpg

Resident Evil: Damnation (2012)

Daha iyi çizimlere sahip animasyon filmler izledim. Konu zaten evlere şenlik. Vakit kaybı. 4.5/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Adam haklı beyler

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
La proie - Av

BHnB3.jpg

Güzel film sıkılmadan izledim tavsiye ederim. 7,5/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Prometheus u izledim ilgi çekici kendini izlettiriyor nasıl oldu anlamadım merak içinde izliyorsunuz.
bu arada [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D sonuca bağlanmadı sinir oldum ya nerden geldi bunlar niye öldürmek istedi saçma sapan bir son o kadar merak içinde kaldık iyi mi?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Prometheus u izledim ilgi çekici kendini izlettiriyor nasıl oldu anlamadım merak içinde izliyorsunuz.
bu arada @ReDo :D sonuca bağlanmadı sinir oldum ya nerden geldi bunlar niye öldürmek istedi saçma sapan bir son o kadar merak içinde kaldık iyi mi?

İşte filmin ne kötü tarafıda o oldu,ben sinema salonundan çıkmak istememiştim devamını koyarlar diye : )

Olaylar gelişiyor ve zurnanın zortt dediği yer de hatta tam zorr diyecekken bitiyor :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
İşte filmin ne kötü tarafıda o oldu,ben sinema salonundan çıkmak istememiştim devamını koyarlar diye : )

Olaylar gelişiyor ve zurnanın zortt dediği yer de hatta tam zorr diyecekken bitiyor :D
filmde hiçbir şey yok zaten.
ama o merak yüzünden izlettiriyor kurgusu güzel yani filmi de kötülemeyelim.ama dediğin gibi o finalde cevapları beklerken bitti gitti dağılın demişler resmen :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ADA - Zombilerin Düğününü türk filmine başlıyorum beyler dağılın :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
510c9Ff%2BnqL._SL500_AA300_.jpg

Resident Evil: Damnation (2012)

Daha iyi çizimlere sahip animasyon filmler izledim. Konu zaten evlere şenlik. Vakit kaybı. 4.5/10
okadar da degildir ya bi 7.5 eder bence gerci izlemedim henuz :P hm... neyse bu resident evil degil animasyon versionu.
cok harkulade olmasa da sonlari fena degildi bence bunu izlemistim. bi 7 puani rahat hakediyo bence piyasanin kalitesini dikkate alirsa 7.5 -8 hakediyo bence hatta :P
ama tabi bos gereksiz sahne de cok .

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ADA - Zombilerin Düğününü türk filmine başlıyorum beyler dağılın :)

Evet birazını 3 gün önce izlemiştim ve bitirdim. Arkadaşın biri sağolsun buraya kadar yazmış copy paste yaptım

Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir.

Evet konusu bu başkada birşey yok filmde. İlk 25dk zaten tanıtım fasılı. Sonra aksiyon başlıyor koşuşturmacalar falan Derken bir eve sığınıyorlar orda da alakasız 15dk harcıyorlar. Çok çok gereksiz küfür var. Amatör film tadında olmuş üniv. öğrencileri çeker ya ilk denemelerini. Ama ne yalan söylim devamı gelse izlerim tabi walking dead ekibiyle gelirse :)

Ada-Zombilerin-Dugunu-2009.jpg

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Prometheus
Puanım: 5/10

LV-223
"Gelecek kuşaklar boyunca soyunuzdan biri İsrail halkının bana sunduğu kutsal sunulara kirli olarak yaklaşırsa, onu huzurumdan atacağım. RAB benim."

Uzay dini mi kurgulamaya çalışıyorlar nedir? Beni yaratan niye benimle aynı olsun? O zaman onu kim yarattı?
Bu sadece bir film, mantık, bilmem ne aramayın derseniz bile filmden hoşlanmadım. Bir uzay filmi sever insan olarak bile hiç heyecan duyamadım.
Filmin en başında, film adının Alien filmindeki gibi yazması zaten Alien filmi ile bağlantılı olduğunu gösterdi. Dev insanın oturup gemiyi uçurduğu kısım da aynı.
Alien 1.film ise bu da 0. film bence. Cube Zero gibi. :)
Sonuç olarak bence bu adamlar Tanrıyı denklemden çıkarmak istiyorlar.

Not: LV-223 indikleri gezegenin adı.

Reaksiyon puanı
189
Prometheus
Puanım: 5/10

LV-223
"Gelecek kuşaklar boyunca soyunuzdan biri İsrail halkının bana sunduğu kutsal sunulara kirli olarak yaklaşırsa, onu huzurumdan atacağım. RAB benim."

Uzay dini mi kurgulamaya çalışıyorlar nedir? Beni yaratan niye benimle aynı olsun? O zaman onu kim yarattı?
Bu sadece bir film, mantık, bilmem ne aramayın derseniz bile filmden hoşlanmadım. Bir uzay filmi sever insan olarak bile hiç heyecan duyamadım.
Filmin en başında, film adının Alien filmindeki gibi yazması zaten Alien filmi ile bağlantılı olduğunu gösterdi. Dev insanın oturup gemiyi uçurduğu kısım da aynı.
Alien 1.film ise bu da 0. film bence. Cube Zero gibi. :)
Sonuç olarak bence bu adamlar Tanrıyı denklemden çıkarmak istiyorlar.

Not: LV-223 indikleri gezegenin adı.

Ben de geçen gün izledim konu insan geninin bunların geni üzerinden ürediğini ve bizim atalarımızın olduğunu göstermeye çalışan bir film ama çok saçma yapmışlar, hiç sürükleyici bir hikayesi yoktu. Ben de adına kanıp mitolojik bir hikaye bekledim ama sonuç tırt...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1347706324_retribution.jpg

Resident Evil: Retribution (2012)

Konu diye bir şey yok. yönetmen dağıtmış ekipmanları oyunculara, 95dk kafanıza göre takılın demiş.Arkadaşlar ısrar etmese sienamda izlemek için 50 kuruş dahi vermezdim. 4.5/10

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61

Konu diye bir şey yok. yönetmen dağıtmış ekipmanları oyunculara, 95dk kafanıza göre takılın demiş.Arkadaşlar ısrar etmese sienamda izlemek için 50 kuruş dahi vermezdim. 4.5/10

eşekler kadar pişmanım bu filme gittiğim için tek tesellim japon bayan oldu :D

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48

Serinin devamı olan film artık ticari kaygılarla çekilmiş gibi duruyor.Serinin adına zarar yani.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
japon kadın iyiydi de bir numarasını görmedik ki. filmin yarısını eli kelepçeli geçirdi. yattığı yerden para kazanmak bu olsa gerek :)

olsun o hali bile yeter :D filme değinecek olursak bence geçiş süreci gibi bişi olmuş . 6 . sı geliyor ey millet der gibi :D neyse perşembe günü şu ayılı filme gideyim :D haftalık popeyes fast food operasyonunu tamamlamamız lazım :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
12591597680_midi.jpg

Yojimbo (1961)

Clint Eastwood'un baş rolünde oynadığı 1964 yapımı "Bir Avuç Dolar İçin (A Fistful of Dollars)" filmi ile konusu tamamen aynı. hatta bir çok yerinde replikler bile aynı. tabi bir tek fark ile, o filmde silahlar kullanılırken bu filmde kılıçlar kullanılıyor.

"Bir Avuç Dolar İçin" filmini gerçekten çok beğenmiştim ve bu filmden haberdar olmadığım için kendisini başyapıt olarak tanımlamıştım. Ama artık senaryosunun alıntı olduğunu biliyorum ve başyapıtlık ünvanını bu filme veriyorum.

İzlediğim 3. filminde de yine beni büyüledi. Akira Kurosawa, büyük adamsın. 8.5/10

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kötü Tohum 1963

kotutohum1963.jpg

The Bad Seed 1956 filmin Türk versiyonu olan film Türk sinemasının bugüne kadar yaptığı en iyi psikolojik gerilim filmlerinden birisi... Puan 9/10

Yorum Sinematürk, Puanlama bana ait

Bende yorum yapmak istiyorum bir türlü beceremiyorum. Bana kalsa güzel bir film deyip geçerim.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Iron Sky isimli bir film izleme gibi bir hata sakın ama sakın yapmayın :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
candostum35.jpg

[video=youtube;NAMY_8TeCvw]http://www.youtube.com/watch?v=NAMY_8TeCvw[/video]

[h=2]Filmin Özeti[/h]Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

30 MİLYON İZLEYİCİ 8.6/10 from 83,855 users Top 250 # 75 (imdb: 8.6 )

*Dün gece izledim çok beğendim ve hiç sıkılmadan izledim.Kesinlikle öneriyorum ve zenci arkadaşımızın hareketlerine ve konuşmalarına dikkat edin(Komikti) :) Ve gerçek bir hikaye.

Reaksiyon puanı
31
mqiFK.jpg

Filme yorum yapmadan önce bir kaç bir şey söylemek istiyorum Türkçe dublaja düşkünlüğümü az çok biliyorsunuz ama ben hayatımda böyle iğrenç türkçe dublaj görmedim hayattan soğudum resmen jason'un sesini kutsi canlandırıyor rezalet olmuş akk'ye yakalanmasaydım alt yazılı indirip izleyecektim türkçe dublajı çıkmış bari onu izleyeyim diye bir hataya sakın düşmeyin.
Filme gelecek olursak fena değildi ama bende fazla bir heyacan yaratmadı bir kaç dövüş sahnesi dışında yinede mutlaka izleyin 10/7

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Kutsi jason :D

Dedik dedik inanmadın benef bak ne oldu şimdi :D