topalsolucan
Rektör

Resident Evil: Damnation (2012)
Daha iyi çizimlere sahip animasyon filmler izledim. Konu zaten evlere şenlik. Vakit kaybı. 4.5/10
Prometheus u izledim ilgi çekici kendini izlettiriyor nasıl oldu anlamadım merak içinde izliyorsunuz.
bu arada @ReDosonuca bağlanmadı sinir oldum ya nerden geldi bunlar niye öldürmek istedi saçma sapan bir son o kadar merak içinde kaldık iyi mi?
![]()
Daha iyi çizimlere sahip animasyon filmler izledim. Konu zaten evlere şenlik. Vakit kaybı. 4.5/10
filmde hiçbir şey yok zaten.İşte filmin ne kötü tarafıda o oldu,ben sinema salonundan çıkmak istememiştim devamını koyarlar diye : )
Olaylar gelişiyor ve zurnanın zortt dediği yer de hatta tam zorr diyecekken bitiyor![]()
okadar da degildir ya bi 7.5 eder bence gerci izlemedim henuz![]()
ADA - Zombilerin Düğününü türk filmine başlıyorum beyler dağılın![]()
Prometheus
Puanım: 5/10
LV-223
"Gelecek kuşaklar boyunca soyunuzdan biri İsrail halkının bana sunduğu kutsal sunulara kirli olarak yaklaşırsa, onu huzurumdan atacağım. RAB benim."
Uzay dini mi kurgulamaya çalışıyorlar nedir? Beni yaratan niye benimle aynı olsun? O zaman onu kim yarattı?
Bu sadece bir film, mantık, bilmem ne aramayın derseniz bile filmden hoşlanmadım. Bir uzay filmi sever insan olarak bile hiç heyecan duyamadım.
Filmin en başında, film adının Alien filmindeki gibi yazması zaten Alien filmi ile bağlantılı olduğunu gösterdi. Dev insanın oturup gemiyi uçurduğu kısım da aynı.
Alien 1.film ise bu da 0. film bence. Cube Zero gibi.
Sonuç olarak bence bu adamlar Tanrıyı denklemden çıkarmak istiyorlar.
Not: LV-223 indikleri gezegenin adı.
![]()
Resident Evil: Retribution (2012)
Konu diye bir şey yok. yönetmen dağıtmış ekipmanları oyunculara, 95dk kafanıza göre takılın demiş.Arkadaşlar ısrar etmese sienamda izlemek için 50 kuruş dahi vermezdim. 4.5/10
![]()
Resident Evil: Retribution (2012)
Konu diye bir şey yok. yönetmen dağıtmış ekipmanları oyunculara, 95dk kafanıza göre takılın demiş.Arkadaşlar ısrar etmese sienamda izlemek için 50 kuruş dahi vermezdim. 4.5/10
eşekler kadar pişmanım bu filme gittiğim için tek tesellim japon bayan oldu![]()
japon kadın iyiydi de bir numarasını görmedik ki. filmin yarısını eli kelepçeli geçirdi. yattığı yerden para kazanmak bu olsa gerek![]()
arkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?
aa gerçektenmisinemada izle ?
http://www.youtube.com/moviesarkadaşlar yasal film izleme sitesi varmı ?