Soru En son hangi filmi izlediniz?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dostum filmin konusu tam olarak neydi?
%C4%B0simsiz-Gangster-430x600.jpg

1980’li yılların başında Busan’da gümrük memurluğu yapan Choi Ik-hyeon (Choi Min-sik), birimindeki arkadaşları ve müdürüyle rüşvet batağında debelenmektedir. Bir rüşvet ihbarı üzerine işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, bir gece tesadüfen yakaladığı iki adamın peşinde olduğu 10 kilo uyuşturucuya el koyarak bunu yakuzayla bağlantıları olan genç ve hırslı gangster Choi Hyeong-bae’ye (Ha Jeong-woo) satar. Aralarında uzaktan bir akrabalık olduğunu fark ettikten sonra da ortaklık kurarlar. Hyeong-bae, Ik-hyeon’a uyuşturucu trafiğinden işler ayarlar. Ik-hyeon ise Choi aşiretine mensup olmasından ötürü genişlettiği çevresini ortağı Hyeong-bae’nin yükselmesi için lobi faaliyetlerine harcar. İkili kısa sürede yükselir. Ama hükümet organize suçlara karşı büyük bir savaş başlatınca bu ortaklık için tehlike çanları çalmaya başlar.

Reaksiyon puanı
31

Savaş sahneleri ve taktikleri dışında beni sarmayan bir film oldu 5.5/10

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Tekrar seyrettim.

Cast Away
Hiç başıma gelsin istemem.
8/10
Karısı önce öldüğüne üzüldü, sonra yaşadığına.

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son Cehennem Melekleri 2 yi izledim. Film değil yıldızlar geçidi sanki
Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme vs..

41800547.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
l_115503_0307901_dade68b7.jpg

25th Hour (2002)

Uyuşturucu madde satıcılığından tutuklanıp, mahkeme tarafından 8 yıl hapse mahkum edilen suçlunun, ceza evine teslim olması için kendisine tanınan 25 saatlik süreyi konu alıyor. Filme kendinizi kaptırdığınız zaman, sonlarına doğru "Esaretin Bedeli" filminde içine düşülen o çaresizlik hissi ve öfkesine yakın duygular yaşıyorsunuz.

Hayatın ve özgürlüğün ne paha biçilmez bir cevher olduğunu hatırlatmasının yanı sıra, gerçek dostlukların ve ailenin önemine de çok güzel vurgu yapmış.

Hapse girecekler ya da askere gidecekler uzak dursun :) 7.7/10

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ne zamandır, evdekilerin filme salya sümük ağladıklarını ve sonraki hallerini gördüğüm için izlemeye cesaret edemediğim Hachiko'yu izledim dün akşam.

Film izlerken çok nadir duygulanan ben, hüngür hüngür ağladım ya la :D

Yıllar önce ölen köpeğimin hatıraları canlandı gözümün önünde. Filmde o kadar çok benzerlikler vardı ki... Evdekilerin filmden etkilenmesi de bu yüzdendi zaten.

Hachiko.jpg

Kendime gelebilmek için The Hangover'i izledim.

the_hangover-12-poster-banner.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
%C4%B0simsiz-Gangster-430x600.jpg

1980’li yılların başında Busan’da gümrük memurluğu yapan Choi Ik-hyeon (Choi Min-sik), birimindeki arkadaşları ve müdürüyle rüşvet batağında debelenmektedir. Bir rüşvet ihbarı üzerine işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, bir gece tesadüfen yakaladığı iki adamın peşinde olduğu 10 kilo uyuşturucuya el koyarak bunu yakuzayla bağlantıları olan genç ve hırslı gangster Choi Hyeong-bae’ye (Ha Jeong-woo) satar. Aralarında uzaktan bir akrabalık olduğunu fark ettikten sonra da ortaklık kurarlar. Hyeong-bae, Ik-hyeon’a uyuşturucu trafiğinden işler ayarlar. Ik-hyeon ise Choi aşiretine mensup olmasından ötürü genişlettiği çevresini ortağı Hyeong-bae’nin yükselmesi için lobi faaliyetlerine harcar. İkili kısa sürede yükselir. Ama hükümet organize suçlara karşı büyük bir savaş başlatınca bu ortaklık için tehlike çanları çalmaya başlar.

http://www.laflariz.com/isimsiz-gangster-filmi-turkce-altyazi-izle.html

copy paste terk:)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Çizmeli Kedi

MV5BMTMxMTU5MTY4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzgyNjg2NQ@@._V1._SY317_.jpg

Animasyon izleyesim geldi, ben de izledim :)
Shrek'te iyi bir performans sergilemişti kedimiz. Başrolünü kendi üstlendiği bu filmde ise aynı performansı göremedim malesef. O meşhur bakışı, Shrek'teki gibi etkilemedi beni :P

Şaka bir yana, kurgu hoşuma gitti fakat filmin ortalarında, son ile ilgili ipuçlarını verdiğinden, sonu sürpriz bir şekilde bitmedi.
Animasyon severler için izlenebilesi bir film. 10/7 verilir gibi...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
VowCd.jpg

Headhunters (2011)

Günümüzde farklı konuya sahip nadir bulunan "aksiyon" filmlerinden biri. Bol kovalamacalı aksiyon filmleri sevenler kesinlikle izlemeli. 7.5/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Siyah Giyen Adamlar 3 İMBD 7.0: Film genel anlamda izlenebilir bile olsa ben beğenmedim.Tommy Lee Jones Pek görmüyoruz filmde. Söylenecek pekte söz yok aslında, daha önceki seriyi izlediyseniz kesin izlersiniz zaten:)

MV5BMTA5MTMyNTQwMjVeQTJeQWpwZ15BbWU3MDExOTk2NDc@._V1._SY317_.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=137719]madmex[/MENTION]

Zaten geçmişe gidiyor bizim zenci,Tommy'i orada gençken görebiliyorsun zaten :P

Yani Tommy Lee'nin pek gözükmemesi normal : )

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dün akşam çok güzel bir film izledim ama adı aklıma gelmiyor :D

eve gittiğimde adına bakıp güzel bir yorum ile birlikte eklerim :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Starship Troopers İnvasion 2012 imbd 5.8: Genel anlamda animasyon seven biri olarak oldukça keyif aldım. Filmlerinide severek izlerdim güzeldi tavisiye ederim.

MV5BOTYzMzUzNzg3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTU3NTExOA@@._V1._SY317_CR21,0,214,317_.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
prometheus-poster.jpg

[URL]http://www.imdb.com/title/tt1446714/

http://tr.wikipedia.org/wiki/Prometheus[/URL]

Sinemada izlememe rağmen doyamadığım bir film,
Akılda soru işaretleri bırakan ve devamını sabırsızlıkla beklediğim bir seri olacak tahminimce.

Mantıksal hatalara takılmayıp ve Ailen serisine aşina iseniz izlemelisiniz.

Görsel efektler gayet iyi.

10 / 8

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

Aristotales

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerebileceğiniz biyografi ve ya otobiyografi film var mı?
Forest gump hariç onu izledim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Nowhere Boy
John Lennon ve beatles hakkında başarılı bir film :)

Reaksiyon puanı
31