ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Yorumu hemen hayata bağladı bi bitmedinki
İndirdiğim yer sıkıntılı akk anlıyorsun![]()
Daha ilk günden okulu asıyorlar,sonra gelip burada film beğenmiyorlar

Yorumu hemen hayata bağladı bi bitmedinki
İndirdiğim yer sıkıntılı akk anlıyorsun![]()
Sizin evin ordaki lise kapalı anlaşılan mobilden girebildiğine göre yoksa hoca elinden alırdı durmadan kasan S3'ünüDaha ilk günden okulu asıyorlar,sonra gelip burada film beğenmiyorlar![]()
Filmi daha önce gördüm ama yapılan yorumlardan vazgeçmiştim sende öneriyorsan sıkıntı yok![]()
gerçek bir hayat hikayesinden alıntıdır.Can Dostum(intouchables)
KISACA BEYLER YASLI OLAN ADAM SAKAT BOYNUNDAN ASSAGI TUTMUYOR VE O RESIMDEKI ZENCI BAKIYOR BU ARADA AMA FILM SUPER HAKKATEN COK ANLAMLI HAKIKATTEN SUPER
![]()
Gercekten Guze Bi Filmdi Piyasada Milyonlarca Var Izlenecek Olan bunlar
gercek hayattaki bakici beyaz kel kafali ama film oldugu icin uyduruyorlar nasil bir gercek hayatta orumcek adam olmadigina gore uyudurma adi ustu FIlmBatman The Dark Knight Returns Part 1
Part 2'de Joker de var bekliyorum bakalım zaman geçirmek için meraklısı izleyebilir.
gerçek bir hayat hikayesinden alıntıdır.
yalnız bakıcı afişteki gibi siyahi değil beyaz bir adam.ek bilgi olsun
kimse de beni uyarmamış. sağır ve duymazlar ne lan![]()
Dün görmüştüm ama indirmemiştim. Tavsiyen ile indireyim.son zamanlarda ızledıgım en güzel filimdi tavsıye ederım ızleyın
Dün görmüştüm ama indirmemiştim. Tavsiyen ile indireyim.
Act Of Valor:Şeref Madalyası filmini izledim ama pek sarmadı beni bıraktım yarıdan sonra.
Askeri filmleri severim ama bunu sevmedim.Sizin içinizde operasyon ruhu yok![]()
Dün görmüştüm ama indirmemiştim. Tavsiyen ile indireyim.
Act Of Valor:Şeref Madalyası filmini izledim ama pek sarmadı beni bıraktım yarıdan sonra.
Askeri filmleri severim ama bunu sevmedim.![]()
O filmin zaten konusu şusu busu boş hikaye.
En büyük amerikan askeri, çok yaşa amerinak askeri hu-rrraaaaa mantığı
Ancak filmdeki silah taktik ekipman olayı oldukça güzel ve başarılıydı.
Ne alaka. Sen Act of Valor filmini neden sevmedin diye seni dövelim mi diycekler. Amerikan askerini övmekten başka bir şey değil film.Sen Asker'de çok dayak yersin![]()
İndirdiğin alt yazı da zaman sorunu yoksa izle işte. Zaman sorunu varsa buradan filmdeki kare sayısına ve formatına göre uygun bir alt yazı indir.The.Man.From.Nowhere filmini indirdim ama indirdiğim alt yazının doğru olup olmadığını nasıl kontrol edicemAdamlar bir garip konuşuyor
![]()
Tamam işte amerikan filmini sevmedim diye dövücekse...
Tamam işte amerikan filmini sevmedim diye dövücekse...Neyse muhabbete çevirmeyelim burayı.
![]()
ilk sahne ile birlikte konuşma başlangıcına bak senkronla zamanlamayı kayma varsaThe.Man.From.Nowhere filmini indirdim ama indirdiğim alt yazının doğru olup olmadığını nasıl kontrol edicemAdamlar bir garip konuşuyor
![]()
Sebepsiz yere adam dövmek başka yerde olmasa gerek.O dövme muhabbeti esprisi başka yafilmle ilgili değil : )
Hadi olay yeri inceleme gelmeden dağılak.
konuyu katletmişsiniz
gidin cafenizde muhabbet edin![]()