ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION]
Valla hiç son filmmiş gibi bitmedi
2 tane daha çekerler bak 
Valla hiç son filmmiş gibi bitmedi

geç bile kalmışsın :mrgreen:İndireyim şu filmi
Edit: 1080P yok sanırım.
geç bile kalmışsın :mrgreen:
Dublajıda yok:glare:İndireyim şu filmi
Edit: 1080P yok sanırım.
Dublajıda yok:glare:
:mrgreen:
Hangi formatta izledin filmiBende 1080P takıntısı vardır
Yoksa izlemem.
Bende dublaj takıntısı vardır yoksa izlememDublajlı film izlememİğrenç olur. @-Beneficence-
Bi bitmedinkiOkullarda açıldı halbu ki![]()
720p olarak izledim.Hangi formatta izledin filmiBende 1080P takıntısı vardır
Yoksa izlemem.
Eski alien serisiyle bağlantısı var. Prometheusun sonraki serisinde bağlantıyı daha ayrıntıya inerek verirler işte.
Tarz olarak Maymunlar Cehennemi:Başlangıç gibi bir şey ...
Alien serisini yakın zamanda baştan sona izledim ama bir bağlantı kuramadım. Spoileri okuduktan sonra filmde baştan sonra Allien aradım ama nafile
Evet çok fazla soru var filmde ve ek olarak biraz da illuminati'nin reklamı var başında.
Uzaylı geliyor birşey içiyor sonra DNA ları parçalanıyor sonra suya düştükten sonra DNA ları birleşmeye başlıyor ve Alın size uzaylıların yarattığı insanlar.
Genel olarak izlenebilir devamı gelicek belli. Umarım allien ve pradetör serisiyle çakışır.
noomi rapace yi hiç beğenmedim saç şekli filmdeki çaresizliği. Charlize Theron of şarap gibi hatun ya.
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] , bir tek gemi ve elemanların kaskları benziyor zaten + Sondaki yaratık Allien değildi ahtapot tarzı bişidi o.
Bak indiriyorum bunu beğenmezsem bilemiyorumBEYLER SUPER BI Yabanci Filmdi Tr Dublaj olarak izledim Hakikatten super Tipik Bi film ama super
Bak indiriyorum bunu beğenmezsem bilemiyorum![]()
Filmi daha önce gördüm ama yapılan yorumlardan vazgeçmiştim sende öneriyorsan sıkıntı yokBence izle ; )
Filmi daha önce gördüm ama yapılan yorumlardan vazgeçmiştim sende öneriyorsan sıkıntı yok![]()
Spoiler diye birşey yapmışlar kullanalım diye ama nerdeee.![]()
O zaman hayatınıda yorumlara göre yaşa.
İlgini çektiyse film izlemelisin,
Yorumlardan tatmin olmadıysan izleme bence.
Bize mi dedim mübarek
Mobil'deyim yapamadım![]()
İki kelime yazacaksın ya görende paragraf yazıyor sanacak.
[/spoiler.]
Birinci spoiler'ın sonunda = de kullan yoksa çalıştırmıyor.
Yorumu hemen hayata bağladı bi bitmedinkiO zaman hayatınıda yorumlara göre yaşa.
İlgini çektiyse film izlemelisin,
Yorumlardan tatmin olmadıysan izleme bence.