Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION]

Valla hiç son filmmiş gibi bitmedi :D 2 tane daha çekerler bak :P

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@zoki Forgeting Sarah başlı başlına güzel bir film zaten içinde Mila Kunis olan bi film nasıl kötü olabilir ki :wub:
I love you man de çok bomba idi. Mesajını okurken bile direk aklıma golf oynama sahneleri geldi, golf topunun Jason ayına çarpınca ki tepkisi öldürüyor beni :laugh::laugh::lol::lol:

@ReDo şaşırmam valla :D
Aslında isterimde... Bilim kurguya açız. Dram filmi, komedi filmi çekmek kolay. Bugün sinemaya git 5 filmin 4ü dram veya komedi filmi, bilim kurgu lazım merak uyandırsın 4 gözle izleyelim. Ancak Resident Evil 1 gibi olsun, 2 gibi olsun hiç bişey yapamadılar resident evil 2 oyununu baştan sona film çeksinler :D
Ben bu filmi henüz izlemedim o yüzden bilmiyorum ama bir önceki filmden ben alacağım sinyali aldım. Bunu sırf efektlerin keyfini almak için 3D izleyeceğim.

musti1962

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]The Man from Nowhere (2010) (A-jeo-ssi)[/h]
d444v.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1527788/

http://www.sinemalar.com/film/107522/the-man-from-nowhere

Filmin Özeti:Filmin başrol oyuncusu Won Bin, mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için, çekildiği köşesinden dışarı çıkar.

Uzun süredir seyretmeyi methini duyduğum ama bir türlü seyredemediğim bir filmdi.Haftasonu büyük bir keyifle izledim.Tavsiye ederim.
Filmden beni çok etkileyen bir replik;

Bayım... Sen de benden utandın, değil mi?
O yüzden tanımıyormuş gibi yaptın, değil mi?
Önemli değil. Sınıf arkadaşlarım da öyle düşünüyor,öğretmenlerim de.
Sen bana dilenci diyen şişko züppedem daha kötüsün.
Yine de senden nefret etmiyorum.
Eğer senden nefret edersem,dünyada seveceğim kimse kalmaz.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
"Eğer senden nefret edersem,dünyada seveceğim kimse kalmaz" bu replik beni de bitirmiş harika.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Çok sağlam film,beni baya etkiledi.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Dublajlı film izlemem :) İğrenç olur. [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
itiraf ediyorum en son izlediğim uzak doğu filmi ilkokula giderken arkadaşımın evinde izlediğim buruj lii filmiydi. Film bittikten sonra dışarı çıkıp filimdeki sahneleri canlandırmaya çalışmıştık :D

Nedendir bilinmez Alman yapımı, Fransız yapımı, İspanyol, İtalyan hiç bir filmi izleyemiyorum, izlerken çok zorlanıyorum anlamıyorum filmi.
Altyazı ile film arasında kopup kaybloyorum.
Hollywood yapımı filmleride altyazı ile izlesemde altyazıyı okumadanda filme odaklanabiliyorum.

Çok fena alıştık Hollywood filmlerine valla

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eski alien serisiyle bağlantısı var. Prometheusun sonraki serisinde bağlantıyı daha ayrıntıya inerek verirler işte. :)

Tarz olarak Maymunlar Cehennemi:Başlangıç gibi bir şey ...

Alien serisini yakın zamanda baştan sona izledim ama bir bağlantı kuramadım. Spoileri okuduktan sonra filmde baştan sonra Allien aradım ama nafile :)

Evet çok fazla soru var filmde ve ek olarak biraz da illuminati'nin reklamı var başında.

Uzaylı geliyor birşey içiyor sonra DNA ları parçalanıyor sonra suya düştükten sonra DNA ları birleşmeye başlıyor ve Alın size uzaylıların yarattığı insanlar.

Genel olarak izlenebilir devamı gelicek belli. Umarım allien ve pradetör serisiyle çakışır.

noomi rapace yi hiç beğenmedim saç şekli filmdeki çaresizliği. Charlize Theron of şarap gibi hatun ya.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Alien serisini yakın zamanda baştan sona izledim ama bir bağlantı kuramadım. Spoileri okuduktan sonra filmde baştan sonra Allien aradım ama nafile :)

Evet çok fazla soru var filmde ve ek olarak biraz da illuminati'nin reklamı var başında.

Uzaylı geliyor birşey içiyor sonra DNA ları parçalanıyor sonra suya düştükten sonra DNA ları birleşmeye başlıyor ve Alın size uzaylıların yarattığı insanlar.

Genel olarak izlenebilir devamı gelicek belli. Umarım allien ve pradetör serisiyle çakışır.

noomi rapace yi hiç beğenmedim saç şekli filmdeki çaresizliği. Charlize Theron of şarap gibi hatun ya.

Alien filminin traileri. 52. Saniyedeki uzay gemisine bak bir de prometheus filmindekine bak.
Prometheus sonunda ortaya çıkan yaratık ise alien zaten.
[video=youtube;bEVY_lonKf4]http://www.youtube.com/watch?v=bEVY_lonKf4[/video]

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] , bir tek gemi ve elemanların kaskları benziyor zaten + Sondaki yaratık Allien değildi ahtapot tarzı bişidi o.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] , bir tek gemi ve elemanların kaskları benziyor zaten + Sondaki yaratık Allien değildi ahtapot tarzı bişidi o.

Tamam işte o ahtopot dediğin canavar,o büyük insanımsı şeye saldırıyor ve onun ağzından içine sıvı salgılıyor..O insanımsı yaratığın içinden de Alien çıkıyor.

Ahtopot buna saldırıyor sonlarda.

http://images5.fanpop.com/image/photos/31100000/Prometheus-Aliens-prometheus-2012-film-31165539-636-950.jpg

Ve de Alien serisinin 2'nci filmini açıp ilk baştan dikkatlice bakın,o zaman anlarsınız bağlantıyı : )

Alien filminde Gemide bununla karşılaşıyorlar,

http://anythinghorror.files.wordpress.com/2012/06/prometheus-hes-back.jpg

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
BEYLER SUPER BI Yabanci Filmdi Tr Dublaj olarak izledim Hakikatten super Tipik Bi film ama super

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aLLİendeki o yaratığı hiç dikkat etmemiştim , Tamam dur bakim akşam yine:)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Spoiler diye birşey yapmışlar kullanalım diye ama nerdeee. :D

Şeref Madalyası. :scared:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
O zaman hayatınıda yorumlara göre yaşa.

İlgini çektiyse film izlemelisin,
Yorumlardan tatmin olmadıysan izleme bence.

Bize mi dedim mübarek :P

Mobil'deyim yapamadım :D

İki kelime yazacaksın ya görende paragraf yazıyor sanacak. :P

[/spoiler.]

Birinci spoiler'ın sonunda = de kullan yoksa çalıştırmıyor. :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İki kelime yazacaksın ya görende paragraf yazıyor sanacak. :P

[/spoiler.]

Birinci spoiler'ın sonunda = de kullan yoksa çalıştırmıyor. :P