ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Dublaj kıtlığının yaşandığı şu son günlerde indiriyorum bu filmi:mrgreen:
Sen izleme,başlarda sıkılırsın falan

Dublaj kıtlığının yaşandığı şu son günlerde indiriyorum bu filmi:mrgreen:
Bilim kurguda mantık aranmayacağını sölemiştim sanırım yoksa yüzüklerin efendisine 1 puan vermem lazımSen izleme,başlarda sıkılırsın falan![]()
Bilim kurguda mantık aranmayacağını sölemiştim sanırım yoksa yüzüklerin efendisine 1 puan vermem lazım![]()
![]()
Promethus 'un bluray i çıksada izlesek. Sinemada izleyemedik bir türlü kısmet olmadı.
Gerçi heycanım kalmadı pek ama olsun... Bilim kurgu olsun çamurdan olsun.
Zamunda.net'te 3 GB'lik var izlemek istersen,kaliteli tavsiye ederim.
Ben özellikle böyle yüksek beklentili olduğum filmlerde asla kalitesiz izlemem 1079p bile kabul etmem![]()
Resident Evil Damnation (Animasyon) : Sıkı bir pc oyuncusu olarak , oynadığım oyunların veya izlediğim filmlerin animasyonunu izlemek bana büyük keyif vermekte. O kadar başarılı olmasada Dawn of war 'ın animasyonunu izlemek oldukça zevkliydi. Ardından Star wars klon savaşları 4 sezon izledim , arada resident evil'in farklı bir animasyonu vardı onu izledim ve starship troopers'i izlemiştim.
Şimdi ise sırada Resident Evil var. Oldukça güzel bir senaryo ile başlamışlar ,ortaları biraz sıktı ama sonrasında çok daha heyecan vericiydi. Anime seven biriyseniz kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film.
Buz devri gibi komedi tarzlara alışamadım gitti , Final Fantasy dünyasına oldukça uzağım ne oyununu oynamışlığm var ne başka birşey ama E2 de sanırım denk geldim birazıını izleyebildim oldukça başarılı çizimleri vardı lakin konudan bişi anlamadım.
Benzer tavsiyerlerinize her zman açığım.
Aynaya Bak.
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sabah Prometheus u izledim sırf senin yorumlardan dolayı ara vermek zorunda kaldı devam edicem
o yaptığın yorumlar olamasa elimi sürmezdim iyi film![]()
Filmdeki kasa sahnesini hatırla ve tekrar yorum yaz."Kalp atışlarınızı hızlandıracak kadar adneralin yüklü"
Hadi Lennnn
O kadar da değil.
"Kalp atışlarınızı hızlandıracak kadar adneralin yüklü"
Hadi Lennnn
O kadar da değil.
Filmdeki kasa sahnesini hatırla ve tekrar yorum yaz.![]()
Kasan olalım aç bizi ReDoO sahneden sonra kasa hobim oldu![]()
Gittim yazar kasa aldım.