ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Şu 2 Milla j. Varya camdan atlıyorlar ateş ederek,Belki o sahneyi Matrix reloaded da ilk sahnede Trinity'nin atlayışı ile bağdaştırıyor olabilirler 

Ben de Resident Evil fanı gibi birşeyimBence tüm seri çok iyiydi ve son film ayrı bir hava katmıştı...Sinemada izledim baya etiklemişti. Devamı daha da iyi olacak.... Matrix'le alakası falan yok.
Şu 2 Milla j. Varya camdan atlıyorlar ateş ederek,Belki o sahneyi Matrix reloaded da ilk sahnede Trinity'nin atlayışı ile bağdaştırıyor olabilirler![]()
İnşallah, Baş Rolde ki kadının oyunculuğu mükemmel, Bir kadında o rolü böyle oynamasını bekleyemeyiz o derece süper... O Performansı düşürmezse, zaten takım kapatanı da ... Dalında zirve onundur... Görüntüler de önemli tabii.
zaten film milla jovovich'in performansı üzerine kuruluyani düşmez büyük ihtimalle. Hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.
BenzettimTek onu mu buldun? Yine de tebrikler.![]()
Matrix serisini izledim, Kullanılan teknoloji aynı olabilir ama, İkisinden birine bu onun çakması falan denemez bence. Yaratıklar,ölmeyen insanlar vs vs...Film konusu bu zaten ve yaşayan insanların onlardan olabildiğince kaçmaya çalışması..defalarca kurşun yiyen insanımsı yaratıkların ölmemesi....gerek hayalgücü gerekse mantıksızlık fizik kuralları cart curt bunlar yok....bunları ararsanız zaten o filmde işiniz olmamalı (Genel olarak diyorum)... Tabi sizin görüşünüzCem Yılmazın sihirbazlık ile ilgili esprisi var. Sihirbaz uçarken..sihirbazı gösterek kesin ip var dersen..o gösteriden zevk alamzsın.
Teşekkürler.
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
BenzettimAjan falan varmıydı hiç
![]()
Film İntihara meyilli defalarca teşebbüsde bulunmuş bir kadının bu eğilimini kontrol altına almak adına teyzesi tarafından bir idam mahkumuyla görüşmeye mecbur bırakılması ve başta her ikisinin de itirazına rağmen neticesinde aralarında doğan arkadaşlığı konu almaktadır...
reklam mı bu5 mi 6 mı ne oldu![]()
ne reklamı ? En son izlediğim film işte...reklam mı bu
reklam mı bu
tamam fakat bızde resım gozukmuyor ,bende banner gıbı örjinal resim için baglanbize.com ziyaret edin yazıyorne reklamı ? En son izlediğim film işte...
![]()
Off offf ne filmdi,zamanına göre çok iyi bir filmdi,Bence halen bir efsane...İyiki de izledim,
Keşke şuan ki teknolojiyi kullanıp bir film daha yapsalar. 10/9
Doom filmini da şiddetle öneririm. hele ki bi fps sahnesi varki...
https://www.youtube.com/watch?v=cpb13mDBP1I