Soru En son hangi filmi izlediniz?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
%C3%A7alg%C4%B1-%C3%A7engi-2010.jpg

Düşük beklentiyle izlenilen bir film ancak bu kadar şaşırtabilirdi.Gülmek için bire bir :)

Bende düşük beklentiyle izlemiştim bi kaç yerde koparıyor :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
WY8D8.jpg

Heat-Büyük Hesaplaşma
Başrollerde Robert De Niro ve Al Pacino var.
Filmin ilk bir saatini izlerken sıkıldım ama son 2 saat çok iyiydi ama sonunu sevmedim istediğim gibi bitmedi :D
8.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaşlar, izlediğiniz filmlerin afişlerinin altına 2 satır yorum yazın, üşengeç olmayın. sonra millet soru soruyor, boşuna konu kirleniyor. filmin adını yazıp kaçanlar bile var...

dikkatli olalım, uyarı yazmaktan gına geldi. biri beni mod yapsın :)

Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar, izlediğiniz filmlerin afişlerinin altına 2 satır yorum yazın, üşengeç olmayın. sonra millet soru soruyor, boşuna konu kirleniyor. filmin adını yazıp kaçanlar bile var...

dikkatli olalım, uyarı yazmaktan gına geldi. biri beni mod yapsın :)

sen bizim gönlümüzün modusun:mrgreen:

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ip Man 2 yi izledim az önce. Bruce lee nin hocasının hayatını anlatan seri.Birincisi güzeldi ikinciside güzei. Tavsiye ederim fena değil.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
wasabi-2001.jpg

EğlenceLi ve hüzünLü bir fiLmdi çok beğendim : ) Tavsiye ederim.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Date Night

Date-Night-882520.jpg

Shrek 3,4 filmlerinin senaristinin kaleminden çıkan ve Müzede Bir Gece , Sürüsüne Bereket , Pembe Panter filmlerinin yönetmeni tarafından çekilen Çılgın Bir Gece filmi son dönemlerde çekilen iyi komedi filmlerinden birisi.Aksiyon filmlerinin klişelerini alıp komedi filmi yapmak Hollywood’un son dönemde revaçta olan ve komediye ayrı bir hava getiren stratejisi.Date Night filminin bunu çok iyi uygulayabildiğini söyleyemeyiz fakat komedi filmlerini bu kadar derinlemesine irdelemek de laf salatasından başka birşey olamaz.Komedi filmi izlemek isteyenlere Date Night’ı tavsiye ederim.

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
apokalipto.jpg

Mel Gibson imzalı bir film daha önce yarım yamalak izlemiştim. Dün tekrardan bütünüyle izledim. Çok fazla emek harcanmış bir film. Oyunculardan konuya her şey çok iyiydi. Filmin Son sahneside ayrı bir güzeldi. Tavsiye Ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
img20101011211620f41f14.jpg

We Teach Love (2010): Kısa ama güzel bir film. Sonu da baya şaşırtıcı açıkcası. 7.1/10

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi (2011)

1783298.jpg

“Hür Adam”, yazdığı kitaplar ve yetiştirdiği talebelerle 80 seneyi aşkın süredir Türkiye’den başlayarak bütün dünyayı etkileyen Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatından kesitler taşıyor. Pek çok ilmî ve edebî çalışmaya konu olan Bediüzzaman’ın hayatı “Hür Adam”da ilk kez dramatik bir yapıyla sinemaya uyarlandı.

Küçük yaşta medrese eğitimiyle kendini geliştirdikten sonra Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşü ve cumhuriyetin kurulması sancıları arasında, savaşlar ve işgaller yaşayan bir millete İslam’ı ve imanı, asrın gerekleriyle hatırlatmak gayesiyle yola çıkan Bediüzzaman’ın hayatı, esaretler, mahkemeler, sürgünler ve hapislerle geçti. Sadece kitap yazdığı ve talebe yetiştirdiği için pek çok iftira ve komployla ortadan kaldırılmaya çalışılan Said Nursî, her şart altında yazımına devam ettiği Risale-i Nur Külliyatı adlı eserlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalıştı.

ehhh işte puanım 5.5/10 :sleep:

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Şimdi senin bu yazdığından ne anlamamız gerekiyor?
I'm Legend filmini izlesem mi?
I'm Legend filmi nasıl?
I'm Legend bir film mi?

yukarıdaki cümlelerden hangisi? eğer izlediysen zahmet et de yorum veya puan ekle...yoksa ki senin izlediğin filmden bize ne? sadece ismini yazıp geçiyorsun...

Reaksiyon puanı
68
Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi (2011)

1783298.jpg

ehhh işte puanım 5.5/10 :sleep:

çok güzel bekliyordum beklentilerim kat ve kat aşağısında çıktı. Eğer hayatını biliyorsanız filmle arasında çok fazla çelişki var. Doğruları yansıtmamış. bence 5.5/10 bile fazla:)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pirates of Carribean Trilogy izledim :D 3 film birden izledim gene eglendim güzeldi tek 4 film kaliteli vers. gelmesini bekliyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Son Savaşçı ~ Centurion
scaled.php

Roma dönemi... Aksiyon bol, kan bol.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hitman.jpg

3'ncü oldu izleyişim,İzlemeye değer halen.Bir iki film daha çekseler keşke.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
James Bonda bu sarı girdi gireli acayip sever oldum :D Bir film daha gelecek sanırım ama ne zaman acaba ?

Bir de Görevimiz Tehlike 4 çekilmeye başlandı mı ? 3'ncü filmi süperdi...Umarım bu da öyle olur.

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
James Bonda bu sarı girdi gireli acayip sever oldum :D Bir film daha gelecek sanırım ama ne zaman acaba ?

Bir de Görevimiz Tehlike 4 çekilmeye başlandı mı ? 3'ncü filmi süperdi...Umarım bu da öyle olur.

Fragman var. Sanırım Aralıkta ayında vizyondaymış.
Meşhur son of a b..tch Sawyer da var kadroda:) Eminem burayada el atmış.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
TheRoadHome.jpg

The Road Home (2000-Çin) : Köylerine gelen öğretmene aşık olan dünya güzeli bir kız. Film o kadar sade ve yalın ki, insan ne başka bir macera arıyor ne de filmin bitmesini. Kırlarda koşturmasını çocukluğumun çizgi tatlısı Haidi'ye benzettim.:) 7.5/10