Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şu 2 Milla j. Varya camdan atlıyorlar ateş ederek,Belki o sahneyi Matrix reloaded da ilk sahnede Trinity'nin atlayışı ile bağdaştırıyor olabilirler :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben de Resident Evil fanı gibi birşeyim :D Bence tüm seri çok iyiydi ve son film ayrı bir hava katmıştı...Sinemada izledim baya etiklemişti. Devamı daha da iyi olacak.... Matrix'le alakası falan yok.

Ben Matrix ile alakası var demedim ki. Konuları tamamen farklı zaten. :)
Bence Matrix'in devam filmlerini izleyin, bir de bunu izleyin. Aradaki onlarca benzerliği göremiyorsanız bilemem.
Aşırıya kaçmışlar, seriyi rezil etmişler. Vahşetin artması, mermilerden kaçan, bir türlü ölmeyen insanımsı yaratıklar kaliteyi arttırıyorsa daha da seyretmem bu diziyi.

Şu 2 Milla j. Varya camdan atlıyorlar ateş ederek,Belki o sahneyi Matrix reloaded da ilk sahnede Trinity'nin atlayışı ile bağdaştırıyor olabilirler :D

Tek onu mu buldun? Yine de tebrikler. :D

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İnşallah, Baş Rolde ki kadının oyunculuğu mükemmel, Bir kadında o rolü böyle oynamasını bekleyemeyiz o derece süper... O Performansı düşürmezse, zaten takım kapatanı da ... Dalında zirve onundur... Görüntüler de önemli tabii.

zaten film milla jovovich'in performansı üzerine kurulu :) yani düşmez büyük ihtimalle. Hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
zaten film milla jovovich'in performansı üzerine kurulu :) yani düşmez büyük ihtimalle. Hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.

Aynen görücez.... Hastasıyızzz :D
images

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Matrix serisini izledim, Kullanılan teknoloji aynı olabilir ama, İkisinden birine bu onun çakması falan denemez bence. Yaratıklar,ölmeyen insanlar vs vs...Film konusu bu zaten ve yaşayan insanların onlardan olabildiğince kaçmaya çalışması..defalarca kurşun yiyen insanımsı yaratıkların ölmemesi....gerek hayalgücü gerekse mantıksızlık fizik kuralları cart curt bunlar yok....bunları ararsanız zaten o filmde işiniz olmamalı (Genel olarak diyorum)... Tabi sizin görüşünüz :) Cem Yılmazın sihirbazlık ile ilgili esprisi var. Sihirbaz uçarken..sihirbazı gösterek kesin ip var dersen..o gösteriden zevk alamzsın. :D Teşekkürler.

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Tek onu mu buldun? Yine de tebrikler. :D
Benzettim :) Ajan falan varmıydı hiç :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Tıpa tıp aynı şeyleri başka filmde görünce benim iştahım kaçıyor. Vahşetten de hiç hoşlanmıyorum. İkisi bir arada olunca hiç hoşuma gitmedi film. Benim için ilk 2 film efsanedir, gerisini sadece görmek için izlerim.
Teşekkürler. :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Matrix serisini izledim, Kullanılan teknoloji aynı olabilir ama, İkisinden birine bu onun çakması falan denemez bence. Yaratıklar,ölmeyen insanlar vs vs...Film konusu bu zaten ve yaşayan insanların onlardan olabildiğince kaçmaya çalışması..defalarca kurşun yiyen insanımsı yaratıkların ölmemesi....gerek hayalgücü gerekse mantıksızlık fizik kuralları cart curt bunlar yok....bunları ararsanız zaten o filmde işiniz olmamalı (Genel olarak diyorum)... Tabi sizin görüşünüz :) Cem Yılmazın sihirbazlık ile ilgili esprisi var. Sihirbaz uçarken..sihirbazı gösterek kesin ip var dersen..o gösteriden zevk alamzsın. :D Teşekkürler.

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Benzettim :) Ajan falan varmıydı hiç :D

ben en çok avatar ile matrix'i benzetmiştim, cihaza bağlanma farklı bir dünyaya açılma ve oraya geçen kişinin o insanları kurtarma çabası ve kahraman olması... ana tema olarak çok benzer gelmişlerdi bana ama matrix konu olarak daha ağır ve daha güzeldi bence..

resident evil- matrix, farklı bence, benzerlikler elbetteki var ama sonuç olarak zorlasak her filmde buluruz bu tür benzerlikler :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
maundy-thursday.jpg

Maundy Thursday (2006)

Film İntihara meyilli defalarca teşebbüsde bulunmuş bir kadının bu eğilimini kontrol altına almak adına teyzesi tarafından bir idam mahkumuyla görüşmeye mecbur bırakılması ve başta her ikisinin de itirazına rağmen neticesinde aralarında doğan arkadaşlığı konu almaktadır...

Ortalama olarak güzel sayılabilir bir filmdi. Sıkılmadan izledim diyebilirim. 7.1/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
08581993414731201890.jpg

Off offf ne filmdi,zamanına göre çok iyi bir filmdi,Bence halen bir efsane...İyiki de izledim,

Keşke şuan ki teknolojiyi kullanıp bir film daha yapsalar. 10/9

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
X-Men First Class'ı izledim az önce. Fena değildi :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
mq7fp.jpg

Aslen, Papa III. Innocent, Kral John vebaronları arasında, kralın yetkileri hususunu karara bağlamak amacıyla imzalanan magna carta'nın(Büyük Özgürlükler Sözleşmesi) kabul edilişini ve anlaşmayı bozmak isteyen kralın durdurulmasını konu alıyor.Fena bir film değildi çokta beğendiğimi söyleyemem.Savaş sahneleri daha iyi olabilirdi. 6.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir-geysanin-anilari-Memoirs-of-a-Geisha-e1301733773742.jpg

Memoirs Of A Geisha (2005): Film sanatsal yönden tatmin ediciydi. Dönemin ruhunu gayet iyi yansıttığını düşünüyorum. Ayrıca Zhang Ziyi yine oyunculuğunu ve güzelliğini konuşturmuş. 7.5/10

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
08581993414731201890.jpg

Off offf ne filmdi,zamanına göre çok iyi bir filmdi,Bence halen bir efsane...İyiki de izledim,

Keşke şuan ki teknolojiyi kullanıp bir film daha yapsalar. 10/9

Sana katılıyorum...film yapıldığı zamana göre çok iyiydi...ama tekrar filmi çekilirse mahvederler bence...genelde öyle oluyor çünkü:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Malesef öyle ya,Örnek : Pradatör 2010

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben Pradatör 2010'u fena bulmadım. En azından farklı bir gezengende geçmesi, çok kötü olmasının önüne geçmiş :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de Sırf Pradatör için izLedim :) Beğenmedim ama,İLk iki fiLmi harikaydı.
Bir de ALien vs Pradatör serisinin ( Zaten 2 fiLm :D ) iLk fiLmi iyi,İkincisi berbat.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
FPS Sahnesi yeter : ) FiLm biraz daha güzel oLabiLirdi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2703.jpg

Keşke Süpermen Olsam: Çok güzel bir filmdi. Artık süpermen denildiğinde aklıma ilk bu film gelecek. 7.5/10

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Tıkadın bizi, sen seyret ohh, ne âlâ! :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]

yazacağım reçeteyi aksatmadan uygularsan belki bu amansız hastalıktan kurtulabilirsin;

1. Ne kadar acı versede dizinin en dram sahnelerini tekrar izlemeye çalış. Sıradanlaştırmaya çalış.

2. Benim yaptığım gibi hemen il dışı gezisine çık

3. Başka filmler izle. Ama imkansız ahaha:D

4. Allah yardımcın olsun :)