Soru En son hangi filmi izlediniz?

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
The Book of eli.. İlginç mesajlar veriyor
the-book-of-eli.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
tf.org-War-War-War-free-2007.jpg

İzleyelim,İzlemeyenlere izlettirelim.
J.LI ve J.Statham çok iyi bir film çıkarmış.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Az önce Çalgı Çengi'yi izledim :D

https://www.facebook.com/video/video.php?v=197485666965759

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150137162948330&oid=180258662002045&comments

orta sondan beri yaralı kuşum
lisede ben ona aşık olmuşum
babama söyledim sen dün gece
olmaz dedi babam almam o kızı
duymasın anan kaçırır aklını

İşte ben o an deliye döndüm
teyze kızı bir an sanki ben öldüm
seni sevdiğime inan kahroldum
kadere değil amma anama küstüm

kaçıram mı seni söyle pişt teyze kızı
olalım alemin deli aşığı
kaçıram mı seni söyle pişt teyze kızı
varmazsan dikerim mezar taşını dikerimm :D :D

[video=youtube;OaiWWBUS8yo]http://www.youtube.com/watch?v=OaiWWBUS8yo&feature=player_embedded[/video]

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Seconds Apart

Seth ve Jonah ikiz kardeştir ve tehlikeli bir yetenekleri vardır: Telekinesis. Sınıf arkadaşları garip şekilde teker teker ölmeye başlayınca polis onlardan şüphelenir. Fakat aralarında kıskançlık başlayan 2 kardeş sonunda birbirine bile güvenmez hale gelirler. Aralarında korkunç bir savaş başlamak üzeredir....

Seconds-Apart-924893.jpg

Seconds-Apart-355985.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ovg9O.jpg

Oyunculuk iyi ama şu yahudi propagandalığıda nedir böyle!Puan verseydim vereceğim puan oyunculuğa ve görselliğe olurdu anca filmlerde bu tür şeyleri görebiliriz zaten :) boşa vaktimi harcamışım izlemekle

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Abi şu filme nasıl kötü denilmiş ya...Resident Evil Afterlife
Nasıl bir tarzı varsa artık...

aqress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xmen first class

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

gerçekten değişik olmuş bir filmdi.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Abi şu filme nasıl kötü denilmiş ya...Resident Evil Afterlife
Nasıl bir tarzı varsa artık...
Valla ben kötü demiştim hocam ama beklediğimden kötü demiştim çünkü film geldi 4 'e dayandı.E bende bu tarzların delisiyim.Film 4leyince daha fazla şey bekliyorsun.(tabi sinemada daha farklı olabilirdi:) ) Ama hala umudum var çünkü 5'e yelken açtılar :D

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Valla ben kötü demiştim hocam ama beklediğimden kötü demiştim çünkü film geldi 4 'e dayandı.E bende bu tarzların delisiyim.Film 4leyince daha fazla şey bekliyorsun.(tabi sinemada daha farklı olabilirdi:) ) Ama hala umudum var çünkü 5'e yelken açtılar :D
Ben serinin bütün filmlerini izledim. Serinin kalitesi artarak gitmiş haliyle... 5 daha teknolojik olur gibime geliyor ama...

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben serinin bütün filmlerini izledim. Serinin kalitesi artarak gitmiş haliyle... 5 daha teknolojik olur gibime geliyor ama...

bir de filmi kendi türü içerisinde değerlendirmek lazım ki filmin başarısı o zaman daha belirginleşiyor. zombi filmleri içerisinde en iyilerinden biri bence. ayrıca konuyu da çok iyi işliyor.sadece virüs bulaşıp zombiye dönen insanları öldürmüyorlar, bunu bir konu çerçevesinde gayet güzel işliyorlar.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bir de filmi kendi türü içerisinde değerlendirmek lazım ki filmin başarısı o zaman daha belirginleşiyor. zombi filmleri içerisinde en iyilerinden biri bence. ayrıca konuyu da çok iyi işliyor.sadece virüs bulaşıp zombiye dönen insanları öldürmüyorlar, bunu bir konu çerçevesinde gayet güzel işliyorlar.

Kendi dalında zirveye oynuyor... 5. filminde de zirveyi bırakmayacağını umuyorum ...

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bırakmaz herhalde :) inş
İnşallah, Baş Rolde ki kadının oyunculuğu mükemmel, Bir kadında o rolü böyle oynamasını bekleyemeyiz o derece süper... O Performansı düşürmezse, zaten takım kapatanı da ... Dalında zirve onundur... Görüntüler de önemli tabii.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de Resident Evil fanı gibi birşeyim :D Bence tüm seri çok iyiydi ve son film ayrı bir hava katmıştı...Sinemada izledim baya etiklemişti. Devamı daha da iyi olacak.... Matrix'le alakası falan yok.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben de Resident Evil fanı gibi birşeyim :D Bence tüm seri çok iyiydi ve son film ayrı bir hava katmıştı...Sinemada izledim baya etiklemişti. Devamı daha da iyi olacak.... Matrix'le alakası falan yok.

Aynen bende bi bağınt kuramadm zaten matrixle:D